Od dłuższego czasu już podpatruję form na WŻ, ale jakoś dziś dopiero mnie natchnęło aby się zalogować, w związku z tym witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Ania, mieszkam w Gdańsku z mężem i 4 letnim synkiem Dominikiem i ... zapewne jak większość tutaj uwielbiam gotować i odkrywać nowe smaki. Na pewno będę tutaj często zaglądać :)
Użytkownik wika84 napisał w wiadomości: > Od dłuższego czasu już podpatruję form na WŻ, ale jakoś dziś dopiero mnie > natchnęło aby się zalogować, w związku z tym witam wszystkich serdecznie. Mam > na imię Ania, mieszkam w Gdańsku z mężem i 4 letnim synkiem Dominikiem i ... > zapewne jak większość tutaj uwielbiam gotować i odkrywać nowe smaki. Na pewno > będę tutaj często zaglądać :)Pozdrawiam
Od dłuższego czasu już podpatruję form na WŻ, ale jakoś dziś dopiero mnie natchnęło aby się zalogować, w związku z tym witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Ania, mieszkam w Gdańsku z mężem i 4 letnim synkiem Dominikiem i ... zapewne jak większość tutaj uwielbiam gotować i odkrywać nowe smaki. Na pewno będę tutaj często zaglądać :)
Pozdrawiam
Witaj !!!
Witam!!!
Witaj :)
Witaj!!!
Użytkownik wika84 napisał w wiadomości:
> Od dłuższego czasu już podpatruję form na WŻ, ale jakoś dziś dopiero mnie
> natchnęło aby się zalogować, w związku z tym witam wszystkich serdecznie. Mam
> na imię Ania, mieszkam w Gdańsku z mężem i 4 letnim synkiem Dominikiem i ...
> zapewne jak większość tutaj uwielbiam gotować i odkrywać nowe smaki. Na pewno
> będę tutaj często zaglądać :)Pozdrawiam
Witaj w gronie Żarłoczków:)
WITAM !!! I zapraszam do grona żarłoczek:)))
Witaj serdecznie!
witaj ;))
Witaj bardzo serdecznie! :)
Witaj.