Witam Wszystkich gotujących, piekących, czy smażących , korzystających z przepisów znajdujących się na WŻ. Witam zarówno tych, którym gotowanie nie sprawia żadnego problemu, jak i tych którzy dopiero się uczą. Ja ten pierwszy etap w kuchni mam już dość dawno za sobą. Mogę z Wami podzielić się swoimi najlepszymi przepisami, ale też (jeśli mi na to pozwolicie) chętnie skorzystam z Waszych ulubionych przepisów. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!!
Użytkownik betia2 napisał w wiadomości: > Witam Wszystkich gotujących, piekących, czy smażących , korzystających z > przepisów znajdujących się na WŻ. Witam zarówno tych, którym gotowanie > nie sprawia żadnego problemu, jak i tych którzy dopiero się uczą. Ja ten > pierwszy etap w kuchni mam już dość dawno za sobą. Mogę z Wami podzielić > się swoimi najlepszymi przepisami, ale też (jeśli mi na to pozwolicie) > chętnie skorzystam z Waszych ulubionych przepisów.Pozdrawiam wszystkich bardzo > serdecznie!!!
i baw się razem z nami w gotowanie.. i wymianę przepisów'
Witam Wszystkich gotujących, piekących, czy smażących , korzystających z przepisów znajdujących się na WŻ. Witam zarówno tych, którym gotowanie nie sprawia żadnego problemu, jak i tych którzy dopiero się uczą. Ja ten pierwszy etap w kuchni mam już dość dawno za sobą. Mogę z Wami podzielić się swoimi najlepszymi przepisami, ale też (jeśli mi na to pozwolicie) chętnie skorzystam z Waszych ulubionych przepisów.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!!
Użytkownik betia2 napisał w wiadomości:
i baw się razem z nami w gotowanie.. i wymianę przepisów'
> Witam Wszystkich gotujących, piekących, czy smażących , korzystających z
> przepisów znajdujących się na WŻ. Witam zarówno tych, którym gotowanie
> nie sprawia żadnego problemu, jak i tych którzy dopiero się uczą. Ja ten
> pierwszy etap w kuchni mam już dość dawno za sobą. Mogę z Wami podzielić
> się swoimi najlepszymi przepisami, ale też (jeśli mi na to pozwolicie)
> chętnie skorzystam z Waszych ulubionych przepisów.Pozdrawiam wszystkich bardzo
> serdecznie!!!
Witamy Cię bardzo serdecznie:)
witaj:)
Witaj
Witaj.
Witaj!!!
Dziękuję za powitanie i pozdrawiam wszystkich Żarłoczków!