Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Nareszcie dojrzalam.... ;-)

• Autor: luckystar Data: 2008-08-15 23:29:26

.... do pisania wlasnego bloga. I skoro Smakosia, glowny zreszta promotor mojej "tworczosci" na WZ juz podala te wiadomosc w WZtowej kawiarence, nie pozostaje mi nic innego jak dac oficjalny anons o mojej dzialalnosci w blogowni :))) Mam nadzieje, ze mnie Szefowstwo nie obsobaczy, boc to przeca nie jest zadna konkurencyjna reklama (jesli tak to prosze tego watka zlikwidowac - tylko nie bijcie!!!!).
    Spadlo to dojrzewanie na mnie jak grom z jasnego nieba i jestem wlasnie tutaj http://bezodwrotu.blogspot.com/ Jesli ktos ma ochote mnie odwiedzic, to bedzie mi bardzo milo :))))) Dla jasnosci oswiadczam, ze moim zamierzeniem jest prowadzenie dyskusji w blogu, wiec jesli po przeczytaniu notki macie ochote wyrazic opinie - bardzo prosze, bede odpowiadac i bedziemy dyskutowac na dany temat tak dlugo jak mamy na to ochote. Przy kazdej notce jest mozliwosc dodania komentarza i od godziny blog jest dostepny bez ograniczen i wymogow dla wszystkich ... Jak dlugo da sie taki stan rzeczy utrzymac to zalezy od kultury wypowiadajacych sie - jakkolwiek ostre slowa i wulgaryzmy sa dozwolone, byle w odpowiednim kontekscie. Uchachana po pachy Luckystar :))))

• Autor: anay Data: 2008-08-16 00:25:59

;) dobrze, że dojrzałaś.

• Autor: luckystar Data: 2008-08-16 02:42:28

:) milo mi :)))

• Autor: smakosia Data: 2008-08-16 08:04:51

Nawet się nie zapytałam czy mogę wkleić "w kawiarence" link do Twojego bloga, co? Wiem wiem. Nie mam nic na swoją obronę. Co gorsza zrobiłam to z "premedytacją" by jak najszybciej cieszył on nie tylko mnie, ale i inne osoby. No i niech wreszcie przestaną się marnować Twoje zdolności! :-) Ps. Wszystkie (ewentualne) baty od moderatorów czy włascicieli strony biorę na swoje plecy.

• Autor: Bodek Data: 2008-08-16 10:28:05

no to bedziemy mieli kogo linczowac na zlocie?????? hmmm :):):):):)

• Autor: smakosia Data: 2008-08-16 11:01:58

Łoj!!!

• Autor: piegusowa Data: 2008-08-16 11:52:18

A ja szybko weszłam, aby to zobaczyć, zanim by mogło zniknąć...
    Super!

• Autor: luckystar Data: 2008-08-16 14:40:38

Smakosiu, bo ja tak na "pierwszy ogien" niesmialo rzucilam kilka anonsow na gg tylko dla waskiego grona, bo myslalam, ze moze poczytacie, dacie jakies wskazowki... A nuz trzeba tam jeszcze troche posprzatac, pozamiatac, moze jakies kurze powycierac zanim przyjdzie wiecej gosci. A potem dopiero (moze w przyszlym tygodniu) mialam zamiar rzucic to moje pitolenie na gleboka wode, czyli zaanonsowac publicznie ;) Ale ciesze sie, ze dalas mi niezamierzonego kopa i poszlo ....
    Baty??? Hmmm....... plecy mam spore, wiec jakby co to niech bija ... jak trza to trzeba :)))

• Autor: kamaxyz Data: 2008-08-16 10:02:26

Marylko jestem zaskoczona mile, fajnie mieć swój blog na pewno wpadnę odwiedzę i poczytam póki co gratuluję

• Autor: makusia Data: 2008-08-16 11:14:43

no to super

• Autor: małgoska Data: 2008-08-16 11:21:35

super super

• Autor: asiaff Data: 2008-08-16 12:02:48

Dzisiaj rano wszystko przeczytyłam,naprawde super.Oj będe już stałym gościem na tym blogu.
    Pozdrawiam i życzę połamania klawiatury od klikania :)

• Autor: anna-gu Data: 2008-08-16 13:44:38

Już mi się gęba śmieje, bo bardzo lubię czytać Twoją, Marylko, literaturę!

• Autor: dankarz Data: 2008-08-16 14:07:30

Zostawiam sobie tą lekturkę na wieczór, przeczytałam kawałek i śmiałam się sama do siebie, dobrze że Smakosia daje dobre rady i że z nich skorzystałaś Marylko!

• Autor: luckystar Data: 2008-08-16 14:45:24

Milo mi bardzo, ze taka jest reakcja :)) Dziekuje serdecznie tym, co juz byli i tym co beda .... jak ktos napisal "to moje pitolenie <na swoim> jest nieco inne niz tutaj na WZ" ano inne, bo tam to juz cala ja ;) bez ukladnych zachowan ;)
    Nie wiem tylko jak dlugo Wspanialy to zniesie, bo wlasnie w czwartek Mu zapowiedzialam, ze zaczelam pisac - ucieszyl sie, On sie zawsze cieszy jak ja robie cos co mi sprawia przyjemnosc. Ale wczoraj poszlismy juz spac, leze, wierce sie i nagle wstaje (godz. 23:48) On zaniepokojony pyta "co sie stalo?" a ja na to "wene mam lece pisac" i polecialam :))))

• Autor: smakosia Data: 2008-08-16 15:08:03

Mam nadzieję (samolub jeden), że Ci ta wena szybko nie minie a jeśli nawet,to nie na długo :-) Oby tylko Wspaniały nie stracił cierpliwości, ale jemu to chyba nie grozi, co? ;-)))

• Autor: luckystar Data: 2008-08-16 15:27:18

Z wena to wiesz jak jest przychodzi i odchodzi kiedy chce ;)) A co do Wspanialego ?? no coz okaze sie czy On naprawde taki wspanialy :))) Najwyzej zmieni Mu sie tytul....

• Autor: smakosia Data: 2008-08-16 15:49:09

No tak - cała Ty :-D

• Autor: piegusowa Data: 2008-08-16 15:50:39

Ha ha ha - dobre! Zmieni mu się tytuł!!!
    Od razu zaczęłam się zastanawiać, na jaki?
    Mam jednak nadzieję, że to nie nastąpi, mimo, że zawsze jestem ciekawa Twoich ciekawych językowych niespodzianek!

• Autor: luckystar Data: 2008-08-16 16:24:37

Na jaki? no pierwsze co mi w tym momencie przyszlo do glowy to .... Upierdliwy :)) ale zobaczymy jak to bedzie... moze tez nie bedzie mnie wena co noc wyrzucac z lozka ;)))

• Autor: piegusowa Data: 2008-08-16 16:44:40

Ojeju, w razie problemów można będzie zrobić błyskawiczny konkurs na nową ksywkę.
     I zabawy będzie sporo!

Przejdź do pełnej wersji serwisu