Mam problem- chcę kupić kamerę cyfrową ale nie wiem, czy lepsza jest taka z kartą pamięci, czy taka w której nagrywany film zapisywany jest na DVD? Co byście mi poradzili?
Witaj!!! Jaką kwotę przeznaczasz na zakup kamery?Mój mąż zna się na tych sprawach i mówi że w rachubę wchodzą dwie firmy: Panasonic i Sony. On by kupił kamerę z zapisem na twardy dysk i kartę pamięci (jedna kamera).POzdrawiam
Myślałam o takiej za ok. 1500-1800zł, nie potrzebuję jakiejś super-ekstra, ale z drugiej strony nie chcę też kupić takiej, która jest już przestarzała. Nie wiem tylko jakie są lepsze- te z kartą pamięci czy DVD.
My mamy kamerę Panasonic z zapisem na kasetki DVD i w tej chwili wybralibyśmy kamerkę z zapisem na kartę. Gdy jednak kupowaliśmy naszą nie mieliśmy jeszcze takiego wyboru :-((
Mam problem- chcę kupić kamerę cyfrową ale nie wiem, czy lepsza jest taka z kartą pamięci, czy taka w której nagrywany film zapisywany jest na DVD? Co byście mi poradzili?
Witaj!!!
Jaką kwotę przeznaczasz na zakup kamery?Mój mąż zna się na tych sprawach i mówi że w rachubę wchodzą dwie firmy: Panasonic i Sony.
On by kupił kamerę z zapisem na twardy dysk i kartę pamięci (jedna kamera).POzdrawiam
Myślałam o takiej za ok. 1500-1800zł, nie potrzebuję jakiejś super-ekstra, ale z drugiej strony nie chcę też kupić takiej, która jest już przestarzała. Nie wiem tylko jakie są lepsze- te z kartą pamięci czy DVD.
Odpowiedź męża:lepsze są na kartę, w tej cenie zobacz na linku
http://www.ceneo.pl/Kamery_cyfrowe;004c47+m1300+n1800;017P0-411-412P1-33724.htm
POzdrawiam-mąż kasi
My mamy kamerę Panasonic z zapisem na kasetki DVD i w tej chwili wybralibyśmy kamerkę z zapisem na kartę. Gdy jednak kupowaliśmy naszą nie mieliśmy jeszcze takiego wyboru :-((
Ja mam od roku kamere JVC z twardym dyskiem 30GB jestem bardzo zadowolona bo nie potrzebuje kaset.
Lepiej troche dołożyć i kupić z zapisem na pamięć, wygodniej i daje więcej możliwości.