Wlasnie probowalam wstawic nowy przepis i stalo sie cos, co sie powtarza sukcesywnie co jakis czas. Po wpisaniu tytulu "Sos pomidorowy do spagetti bez cukru" przepis nie zostal przyjety i wyskoczyla mi uwaga, ze "tytul nie moze zawierac ......" znamy to co tam pisze. Przeciez w tytule nie bylo, zadnych znakow?? Zamienilam duze S na male i to samo ten sam problem, usunelam kropke na koncu przepisu i nareszcie przepis zostal przyjety....Nie rozmumim co siem dzieje :(( Czy Wy tez tak macie i jak tego uniknac, przeciez sa przepisy zaczynajace sie od duzych liter?? moje zwykle zaczynaja sie od malych, bo system tylko sporadycznie przyjmuje mi przepis, ktorego tytul zaczyna sie od duzej litery. Czy ja robie cos nie tak??
OK, sorki za falszywy alarm i wprowadzanie zametu :)) Juz mnie Glumanda uswiadomila cichcem na gg i teraz wiem o co biega:))) Mozecie ten watek usunac i bedzie "po ptokach' albo mozecie zostawic i niech "se wisi" :)))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Wlasnie probowalam wstawic nowy przepis i stalo sie cos, co sie powtarza > sukcesywnie co jakis czas. Po wpisaniu tytulu "Sos pomidorowy do spagetti > bez cukru" przepis nie zostal przyjety i wyskoczyla mi uwaga, ze > "tytul nie moze zawierac ......" znamy to co tam pisze. Przeciez w > tytule nie bylo, zadnych znakow?? Zamienilam duze S na male i to samo ten sam > problem, usunelam kropke na koncu przepisu i nareszcie przepis zostal > przyjety....Nie rozmumim co siem dzieje :(( Czy Wy tez tak macie i jak tego > uniknac, przeciez sa przepisy zaczynajace sie od duzych liter?? moje zwykle > zaczynaja sie od malych, bo system tylko sporadycznie przyjmuje mi przepis, > ktorego tytul zaczyna sie od duzej litery. Czy ja robie cos nie tak??
Właśnie chodzi tu o tę nieszczęsną kropkę.. alo przecinek lub znak "
OK, sorki za falszywy alarm i wprowadzanie zametu :)) Juz mnie Glumanda uswiadomila cichcem na gg i teraz wiem o co biega:))) Mozecie ten watek usunac i bedzie "po ptokach' albo mozecie zostawic i niech "se wisi" :)))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
> Wlasnie probowalam wstawic nowy przepis i stalo sie cos, co sie powtarza
> sukcesywnie co jakis czas. Po wpisaniu tytulu "Sos pomidorowy do spagetti
> bez cukru" przepis nie zostal przyjety i wyskoczyla mi uwaga, ze
> "tytul nie moze zawierac ......" znamy to co tam pisze. Przeciez w
> tytule nie bylo, zadnych znakow?? Zamienilam duze S na male i to samo ten sam
> problem, usunelam kropke na koncu przepisu i nareszcie przepis zostal
> przyjety....Nie rozmumim co siem dzieje :(( Czy Wy tez tak macie i jak tego
> uniknac, przeciez sa przepisy zaczynajace sie od duzych liter?? moje zwykle
> zaczynaja sie od malych, bo system tylko sporadycznie przyjmuje mi przepis,
> ktorego tytul zaczyna sie od duzej litery. Czy ja robie cos nie tak??
Właśnie chodzi tu o tę nieszczęsną kropkę.. alo przecinek lub znak "