a ja bede odliczac:) cale 20 dni do zlotu :):):):):):):):):) teraz to mi sie zacznie ciagnac ten czas:) ale co mi tam :) jak bede mial wiecej pracy to pewnie szybciej zleci :)
Dwa sprzeczne odliczenia tu się pojawiają, więc dwie osoby, relacje osobno zdają. Bodek o Zjeźdxie temat zaczyna a tu o szkole, smutna dziewczyna. Bodkowi tak bardzo się ckni, a tu do Zjazdu jeszcze 20 dni. Niebieska -różyczko, czy nauka Cię nudzi? kiedy się wyuczysz to wyjdziesz na ludzi. Więc choć Tobie się wcale nie ckni, to do końca wakacji zostało aż 8 dni.
ja zacznę odliczanie od przyszłego tygodnia. Oo imprezy do imprezy. Teraz odliczam do ślubu kuzynki (taki świat drogi jechać) a potem już odliczanie do spotkanka z Wami.
Użytkownik Wróbelek napisał w wiadomości: > ja zacznę odliczanie od przyszłego tygodnia. Oo imprezy do imprezy. Teraz > odliczam do ślubu kuzynki (taki świat drogi jechać) a potem już odliczanie do > spotkanka z Wami.
A ja zaczynam odliczanie do ślubu Wróbelka ;) Bahus
Tematów zastępczych znów się pojawiło, co zrobić aby komarów na świecie nie było, odliczanie, ile osób na Zjeździe się pojawi, kto szybko odpadnie a kto się tutaj zjawi. A Bodkowi jak zwykle się ckni, do Zjazdu pozostało mu jeszcze 19 dni. Niebieska-różyczka się zbulwersowała, na poprzedni wpis nic nie odpowiedziała. Wiadomo,jej wcale się nie ckni, bo do końca wakacji zostało aż 7 dni.
Lajanie:) super układasz wiersze,wcale nie jestem zbulwersowana:) tylko żal mi że tak szybko mineły wakacje,jeszcze z miesiac by się przydało.Pozdrawiam serdecznie.
Coś nasz Bodek za spokojnie siedzi, śpi? Czy też raczej wątki tu śledzi. Wspomniał, że krócej dziś pracuje, ruszaj się bo tak to czas się marnuje. Ja wiem, że Bodkowi tak się ckni, a tu do Zjazdu zostało jeszcze 18 dni. Niebieska - różyczka mnie zaskoczyła, za ładne wierszyki Lajana pozdrowiła. Lecz jak już wiadomo, jej się nie ckni, choć do końca wakacji zostało 6 dni.
Spotkanie spotkaniem, tajemnica je otacza a tutaj dyskusja wciąż o tym się obraca. Instrukcja przytulania właśnie już powstaje, kto chce być przytulony to w kolejce staje. Bodkowi jak zwykle od rana się ckni, kiedy ten Zjazd? Rety! Jeszcze 17 dni. Niebieska-różyczka po sklepach szpera, Ona zeszyty do szkoły sobie wybiera. Ja wiem, że jej wcale się nie ckni, niestety do szkoły zostało jej 5 dni.
a ja już za w sumie dzień w hakiem (w sobotę) bawię się na weselu. A potem odliczanie do 12 września (zaczynam kurs na prawo jazdy) i do 13 - Spotkanie z Wami ;)
coz- Otomin nie wypalil w moim przypadku, ale odliczanie tez trwa - mam nawet lepiej bo mi (nam) tylko 8 dni zostalo, a niektorym (Im) tylko 5 :))))))))))
Oj tak tak Mariniku :):):) ja tez juz przebieram nogami na to spotkanie :)))))))))))))))))) zostalo mi jeszcze 2dni pracy dzis i jutro (ja dopiero wstalam) i potem 3 dni pakowania i ewentualnego dokupywania czego zapomnialam i potem podroz, lekki odpoczynek w kielcach i Loooooodzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!
Niektórzy lajanowi by chętnie dołożyli, lub też do spania wnet go ułożyli. Tak właśnie do tego Bodkowi się ckni, a do Zjazdu zostało mu tylko 16 dni. Niebieska -różyczka już nie wchodzi, Ona do sklepów za książkami chodzi. Już teraz pogodzona i nic się Jej nie ckni, do szkoły zostałojej tylko 4 dni.
widze ze odliczanie zamienia sie w siupanie:) ciekawe co bedziemy pozniej widziec na ekranie ----------- monitora hmmm moze jakas zmora?? ja sie za was napije, nawet jesli was przezyje :):):):):) buziaki sle wam nascie bo do spotkania zostalo pietnascie :):):):):):):)
Faktycznie Bodek, że po nocach się szlajasz, i na WŻ zamiast spać to wiersze odwalasz. Samotnie, z butelką to Ci się ckni, do Zjazdu zostało Ci tylko 15 dni. Niebieska-różyczka szkołę już przeżywa, dlatego też już na WŻ się nie odzywa. Teraz za wakacjami Jej się ckni, a do szkoły zostało tylko 3 dni.
Nerwowo ostatnio coś się zrobiło, jeszcze chwila i dwoje by się pobiło. A Bodkowi za spokojem się ckni, do Zjazdu zostało mu 14 dni. Trudno, niebieska-różyczka już odpadła, teraz jej mama żarłoczki zagadła. Szybko do szkoły, różyczce się ckni, do szkoły zostało jej tylko 2 dni.
lajan juz wierszyk mi wysmarowal, i tak pomyslalem -- co ja sie bede chowal :) do zlotu pozostalo dni 14 -scie, moze lajan wypije ze mna piwek nascie :):):):)
Ja piwa nie lubię więc winko otworze. Czy z takim trunkiem przyjmiecie mnie może? A żeby w przyrodzie równowaga była "Połówek" "chmiela" za mnie przechyla.
Smakosiu, piwo w Bodka wykonaniu, polega na przelewaniu a potem sikaniu. Wino zaś, potęgą jest i smakuje, wlejesz w siebie i od razu czujesz. Więc niech Bodek piwem się rozpycha, my wolimy wino a zwłaszcza w kielichach.
Lajanie, już jesteśmy umówieni - wino z delikatnym bukietem i w głębokiej czerwieni.
Kielichów w Otominie może brakować, ale my będziemy umieli wino celebrować :-).
Wcale się tutaj nie zanosi, że nas Bodek zaraz przeprosi. Piwko do głowy mu uderzyło, przez to na nas naświniło. Widać z tego, że mu się ckni, do Zjazdu zostało tylko 13 dni.
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości: > o wy swinie jedyne,randke sobie robicie w otominie???browarkiem gardzicie i > nie wiecie co tracicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja sobie po nocy browarek sacze, moze sie nie wykoncze. praktyke na zlot robie, mysle ze za 12 dni sie wyrobie :) co by z wiedzmami i chlopakami sie napic, byle by niczego nie stracic :):):):)
ps: witam na nocnym dyzurze, lucky rozpoczyna swe podroze. bedziemy ja wszyscy w polsce goscili, byle byscie mi jej nie opili. tak zeby nam wrocila cala i zdrowa, a pogodna i kolorowa:):):):):):)
Bodek, dzieki serdeczne za mile zyczenia :))) A lucky siedzi nad rozlozona na podlodze walizka i nie ma pojecia od czego zaczac :))) Wspanialy zaproponowal drinka, no to sobie pomyslalam, ze moze to i dobre rozwiazanie i siedze i sacze "Patron" kawowy ... w cholere z pakowaniem, przeciez jutro tez jest dzien :))) ale juz wyjelam ciuchy z szafy i leza na sofie w livingroom .... hah to juz jest postep !!!!!
Cóż to za dyżur nocny Ci czas zabiera, raczej od piwa pęcherz rozpiera. I co Ci piwa picie dało? Teraz będzie Ci się lało i lało.... Do tego też będzie Ci się cknić, bo do Zjazdu zostało 12 dni.
Maryla ochronę zabrać chyba musi, jak Ją zobaczą, to jeszcze ktoś udusi, z radości z Jej pobytu, ze spotkania, ależ będzie ściskania i płakania. Bodkowi już do tego się ckni, do spotkania aż? Tylko? 11 dni.
a no 11 dni. juz mi sie w glowie kreci:) wylot jest zaplanowany na srode 10tego. mam nadzieje ze pampas na lotnisko mi przywiezie jednego (zywca) :):):):)
No ja piorkuje !!!!!!! Lajanie nie rob tego !!!!!!!!! Ja mam wnerwa, bo za poltorej godziny musze wyjsc i nie wiem gdzie wsadzilam okulary sloneczne ?????????? Buuuuuuu..... buuuuuuuuuuuu nawet sie nie odzywam pod tym tytulem bo jakby Wspanialy uslyszal to tym razem krew sie poleje ........ buuuuuuuuuu buuuuuu polece w starych jakichs durnych a tamte sie pewnie gdzies znajda ..... wiec prosze nie rob mi tego i odliczaj .....bo co to za Zlot bez odliczanki ????????????????
do zlotu nam 10 dni zostalo, ja tam bede :) oj bedzie sie dzialo :):):):) a za 7 na lotnisku bede chodzil mam nadzieje ze u pampasa browar sie chlodzi :):):)
Lepiej ujął to Bodek,to nie bojaźń,a raczej adrenalinka przed spotkaniem z ludźmi ,których polubiłam i chciałabym,by spotkanie tak wypadło,bym chciała zaraz po nim tęsknić za następnym...ha ha zachowuję się tak jakbym to ja je organizowała...
cos musze wymyslec:) i to nie jest calkiem zly pomysl z te reklama :) heheh -- poszukam po poludniu jakiejs fajnej na youtube:) milego dnia zycze tobie ja :):):)
widze ze nikt sie nie wpisuje, a ja w srode juz wylatuje!!!!!!! pisac ludziska co na zlot uderzacie :) bo co do roboty macie??? pakowanie i na mnie czeka, ale to jest temat rzeka. co zabiore, w co sie ubiore??? kto wie??!! nie wiem ja i ty -- byle zywiec byl zimny:):):):):):):)
a ja bede odliczac:)
cale 20 dni do zlotu :):):):):):):):):)
teraz to mi sie zacznie ciagnac ten czas:) ale co mi tam :)
jak bede mial wiecej pracy to pewnie szybciej zleci :)
Ja też już odliczam:(( ale czas do szkoły, teraz jest tak pięknie,pózniej już tak nie będzie,zacznie się nauka:((
Dwa sprzeczne odliczenia tu się pojawiają,
więc dwie osoby, relacje osobno zdają.
Bodek o Zjeźdxie temat zaczyna
a tu o szkole, smutna dziewczyna.
Bodkowi tak bardzo się ckni,
a tu do Zjazdu jeszcze 20 dni.
Niebieska -różyczko, czy nauka Cię nudzi?
kiedy się wyuczysz to wyjdziesz na ludzi.
Więc choć Tobie się wcale nie ckni,
to do końca wakacji zostało aż 8 dni.
ja zacznę odliczanie od przyszłego tygodnia. Oo imprezy do imprezy. Teraz odliczam do ślubu kuzynki (taki świat drogi jechać) a potem już odliczanie do spotkanka z Wami.
Użytkownik Wróbelek napisał w wiadomości:
> ja zacznę odliczanie od przyszłego tygodnia. Oo imprezy do imprezy. Teraz
> odliczam do ślubu kuzynki (taki świat drogi jechać) a potem już odliczanie do
> spotkanka z Wami.
A ja zaczynam odliczanie do ślubu Wróbelka ;)
Bahus
Tematów zastępczych znów się pojawiło,
co zrobić aby komarów na świecie nie było,
odliczanie, ile osób na Zjeździe się pojawi,
kto szybko odpadnie a kto się tutaj zjawi.
A Bodkowi jak zwykle się ckni,
do Zjazdu pozostało mu jeszcze 19 dni.
Niebieska-różyczka się zbulwersowała,
na poprzedni wpis nic nie odpowiedziała.
Wiadomo,jej wcale się nie ckni,
bo do końca wakacji zostało aż 7 dni.
Lajanie:) super układasz wiersze,wcale nie jestem zbulwersowana:) tylko żal mi że tak szybko mineły wakacje,jeszcze z miesiac by się przydało.Pozdrawiam serdecznie.
a no 19 :)
tak blisko a tak daleko :)
oj tatuśku kochany to będzie to dłuuuuuuuuuugie odliczanie ;););)
Coś nasz Bodek za spokojnie siedzi,
śpi? Czy też raczej wątki tu śledzi.
Wspomniał, że krócej dziś pracuje,
ruszaj się bo tak to czas się marnuje.
Ja wiem, że Bodkowi tak się ckni,
a tu do Zjazdu zostało jeszcze 18 dni.
Niebieska - różyczka mnie zaskoczyła,
za ładne wierszyki Lajana pozdrowiła.
Lecz jak już wiadomo, jej się nie ckni,
choć do końca wakacji zostało 6 dni.
czyli -- bahus mozesz pociagnac ten watek po zlocie :) co bys mial zajecie do weseliska wrobelka:)hehe
Spotkanie spotkaniem, tajemnica je otacza
a tutaj dyskusja wciąż o tym się obraca.
Instrukcja przytulania właśnie już powstaje,
kto chce być przytulony to w kolejce staje.
Bodkowi jak zwykle od rana się ckni,
kiedy ten Zjazd? Rety! Jeszcze 17 dni.
Niebieska-różyczka po sklepach szpera,
Ona zeszyty do szkoły sobie wybiera.
Ja wiem, że jej wcale się nie ckni,
niestety do szkoły zostało jej 5 dni.
:)
lajan sobie grzecznie spi
a mnie zosatalo tylko 16 dni :):):):)
a ja już za w sumie dzień w hakiem (w sobotę) bawię się na weselu. A potem odliczanie do 12 września (zaczynam kurs na prawo jazdy) i do 13 - Spotkanie z Wami ;)
coz- Otomin nie wypalil w moim przypadku, ale odliczanie tez trwa - mam nawet lepiej bo mi (nam) tylko 8 dni zostalo, a niektorym (Im) tylko 5 :))))))))))
im 5 -- rozumiem ze szkola??? a wam 8 -- hmmm urlop masz ?? heheh
PUDLO- w obu przypadkach - :))))))))))) Ktos zgadnie? Niektorzy powinni :)))))))
Może do spotkania z Marylką?
BINGO !!!!!! (ale to polowa sukcesu)
Hmm...
Oj tak tak Mariniku :):):) ja tez juz przebieram nogami na to spotkanie :)))))))))))))))))) zostalo mi jeszcze 2dni pracy dzis i jutro (ja dopiero wstalam) i potem 3 dni pakowania i ewentualnego dokupywania czego zapomnialam i potem podroz, lekki odpoczynek w kielcach i Loooooodzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!
No i już wszystko jasne
Zagadka rozwiązana.
no to SIUP - glownie za ten Reisefieber
No to SIUP :) bo Reisefieber to mam takie wielkie, ze juz ledwie moge usiedziec na ... owsikach :)))))))))))))))))))
Niektórzy lajanowi by chętnie dołożyli,
lub też do spania wnet go ułożyli.
Tak właśnie do tego Bodkowi się ckni,
a do Zjazdu zostało mu tylko 16 dni.
Niebieska -różyczka już nie wchodzi,
Ona do sklepów za książkami chodzi.
Już teraz pogodzona i nic się Jej nie ckni,
do szkoły zostałojej tylko 4 dni.
A ja wam tak cholernie zazdroszcze tego spotkania i mam nadzieje ze siupniecie za mnie w Otominie. Buziole
a no :) siupniemy:):):):):):)
dzięki, siupnijcie i za mnie...
jasia
widze ze odliczanie zamienia sie w siupanie:)
ciekawe co bedziemy pozniej widziec na ekranie ----------- monitora
hmmm moze jakas zmora??
ja sie za was napije,
nawet jesli was przezyje :):):):):)
buziaki sle wam nascie
bo do spotkania zostalo pietnascie :):):):):):):)
Faktycznie Bodek, że po nocach się szlajasz,
i na WŻ zamiast spać to wiersze odwalasz.
Samotnie, z butelką to Ci się ckni,
do Zjazdu zostało Ci tylko 15 dni.
Niebieska-różyczka szkołę już przeżywa,
dlatego też już na WŻ się nie odzywa.
Teraz za wakacjami Jej się ckni,
a do szkoły zostało tylko 3 dni.
Nerwowo ostatnio coś się zrobiło,
jeszcze chwila i dwoje by się pobiło.
A Bodkowi za spokojem się ckni,
do Zjazdu zostało mu 14 dni.
Trudno, niebieska-różyczka już odpadła,
teraz jej mama żarłoczki zagadła.
Szybko do szkoły, różyczce się ckni,
do szkoły zostało jej tylko 2 dni.
lajan juz wierszyk mi wysmarowal,
i tak pomyslalem -- co ja sie bede chowal :)
do zlotu pozostalo dni 14 -scie,
moze lajan wypije ze mna piwek nascie :):):):)
Ja piwa nie lubię więc winko otworze. Czy z takim trunkiem przyjmiecie mnie może? A żeby w przyrodzie równowaga była "Połówek" "chmiela" za mnie przechyla.
Smakosiu, piwo w Bodka wykonaniu,
polega na przelewaniu a potem sikaniu.
Wino zaś, potęgą jest i smakuje,
wlejesz w siebie i od razu czujesz.
Więc niech Bodek piwem się rozpycha,
my wolimy wino a zwłaszcza w kielichach.
Lajanie, już jesteśmy umówieni - wino z delikatnym bukietem i w głębokiej czerwieni. Kielichów w Otominie może brakować, ale my będziemy umieli wino celebrować :-).
o wy swinie jedyne,
randke sobie robicie w otominie???
browarkiem gardzicie
i nie wiecie co tracicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wcale się tutaj nie zanosi,
że nas Bodek zaraz przeprosi.
Piwko do głowy mu uderzyło,
przez to na nas naświniło.
Widać z tego, że mu się ckni,
do Zjazdu zostało tylko 13 dni.
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:
> o wy swinie jedyne,randke sobie robicie w otominie???browarkiem gardzicie i
> nie wiecie co tracicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bodek...gardzić piwem to nie grzech
To tylko WIELKI WSTYD !!!!
dlatego ojca znalazlem o tym nazwisku:) hahahaha :):):):):)
trzeba sobie dobierac na cale zycie :) hehe
ja sobie po nocy browarek sacze,
moze sie nie wykoncze.
praktyke na zlot robie,
mysle ze za 12 dni sie wyrobie :)
co by z wiedzmami i chlopakami sie napic,
byle by niczego nie stracic :):):):)
ps:
witam na nocnym dyzurze,
lucky rozpoczyna swe podroze.
bedziemy ja wszyscy w polsce goscili,
byle byscie mi jej nie opili.
tak zeby nam wrocila cala i zdrowa,
a pogodna i kolorowa:):):):):):)
pozdr... i milego lucky:)
Bodek, dzieki serdeczne za mile zyczenia :))) A lucky siedzi nad rozlozona na podlodze walizka i nie ma pojecia od czego zaczac :))) Wspanialy zaproponowal drinka, no to sobie pomyslalam, ze moze to i dobre rozwiazanie i siedze i sacze "Patron" kawowy ... w cholere z pakowaniem, przeciez jutro tez jest dzien :))) ale juz wyjelam ciuchy z szafy i leza na sofie w livingroom .... hah to juz jest postep !!!!!
Cóż to za dyżur nocny Ci czas zabiera,
raczej od piwa pęcherz rozpiera.
I co Ci piwa picie dało?
Teraz będzie Ci się lało i lało....
Do tego też będzie Ci się cknić,
bo do Zjazdu zostało 12 dni.
Maryla ochronę zabrać chyba musi,
jak Ją zobaczą, to jeszcze ktoś udusi,
z radości z Jej pobytu, ze spotkania,
ależ będzie ściskania i płakania.
Bodkowi już do tego się ckni,
do spotkania aż? Tylko? 11 dni.
a no 11 dni.
juz mi sie w glowie kreci:)
wylot jest zaplanowany na srode 10tego.
mam nadzieje ze pampas na lotnisko mi przywiezie jednego (zywca) :):):):)
Z braku zainteresowania odliczaniem , zaprzestaję wpisywania tu wierszyków.
No ja piorkuje !!!!!!! Lajanie nie rob tego !!!!!!!!! Ja mam wnerwa, bo za poltorej godziny musze wyjsc i nie wiem gdzie wsadzilam okulary sloneczne ?????????? Buuuuuuu..... buuuuuuuuuuuu nawet sie nie odzywam pod tym tytulem bo jakby Wspanialy uslyszal to tym razem krew sie poleje ........ buuuuuuuuuu buuuuuu polece w starych jakichs durnych a tamte sie pewnie gdzies znajda ..... wiec prosze nie rob mi tego i odliczaj .....bo co to za Zlot bez odliczanki ????????????????
No i juz po panice :)) Wspanialy pamietal gdzie sa okulary :)))))
Ja się z Tobą zastrzelę! :-DDD No lećże już do tej Polski!Leć! :-)))
do zlotu nam 10 dni zostalo,
ja tam bede :) oj bedzie sie dzialo :):):):)
a za 7 na lotnisku bede chodzil
mam nadzieje ze u pampasa browar sie chlodzi :):):)
Jutro rozmienimy ostatnią dziesiątkę...cieszę się ze spotkania i wbrew sobie troszkę się boję.
Nie bój się ...
Ale wam zazdroszczę. Takie spotkanie!! Może na następny się załapię:))Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów. Grazyna
Lepiej ujął to Bodek,to nie bojaźń,a raczej adrenalinka przed spotkaniem z ludźmi ,których polubiłam i chciałabym,by spotkanie tak wypadło,bym chciała zaraz po nim tęsknić za następnym...ha ha zachowuję się tak jakbym to ja je organizowała...
mnie to andrenalina bedzie rozsadzac:) jak fajnie tak poznac :) no i w moim przypadku zobaczyc ponownie :) hehehe
A ja Basiu dokładnie Cię rozumiem. Ja też jakaś taka...stremowana (?) jestem czy cuś :-)
Dwa minusy razem to jeden wielki plus...a kysz cuś do kąta...
A kysz! :-)
9 dni, 9 dni, 9 dni.
a mnie sie juz piwo sni, piwo sni:)
imprezka bedzie udana,
bo bedziemy bawic do samego rana:):):):)
a 6 dni do wylotu,
mam nadzieje ze zywiec bedzie jak wysiade z samolotu:):):):):)
...powiedział zapracowany marzyciel
ja to sie modle zeby pampas tu zagladna i nie zapomnial o piwku :)
hehehehe
Może mu na e-maila wyślesz jakąś reklamę browaru? (czy browara?)
cos musze wymyslec:) i to nie jest calkiem zly pomysl z te reklama :) heheh -- poszukam po poludniu jakiejs fajnej na youtube:)
milego dnia zycze tobie ja :):):)
...i ja!
wiesz co:)
znalazlem :) hehehe
1
http://pl.youtube.com/watch?v=EMFHOZbweso&NR=1
2
http://uk.youtube.com/watch?v=BKDJRFtB8oQ&feature=related
3
http://pl.youtube.com/watch?v=TS9FQ_wfsuA&NR=1
4
http://pl.youtube.com/watch?v=jI6IKLLUnG4&feature=related
teraz tylko ktora wyslac:):):):) -- glosowanie ?? :):):):)
Jak dla mnie, to ta trzecia reklama jest najlepsza. Najkrótsza i świetne są te "prawie" gole :-)))
8 dni do zlotu zostalo,
kto powie ze to malo???
a mnie juz 5 dni do lotniska
juz czuje zapach piwa (zywiec) z bliska:):):)
widze ze nikt sie nie wpisuje,
a ja w srode juz wylatuje!!!!!!!
pisac ludziska co na zlot uderzacie :)
bo co do roboty macie???
pakowanie i na mnie czeka,
ale to jest temat rzeka.
co zabiore, w co sie ubiore???
kto wie??!!
nie wiem ja i ty -- byle zywiec byl zimny:):):):):):):)
Ludzie,za tydzień już będzie po spotkaniu...czy nie jest Wam smutno z tego powodu?
Czy tylko ja nie mogę doczekać się spotkania ?
Ja sie doczekac nie bede mogl RELACJI. Od jutra mnie nie ma, ale jak zajrze tu w poniedzialek....
Ciekawe, kto pierwszy cosik napisze.