Witajcie żarłoczki .......ja do Was z prośbą. Od 31 sierpnia nie będe miała netu (ale nie w tym problem). Mam pytanie/prośbę......czy mozecie mi polecić jakiś internet bezprzewodowy ...jakiś taki sprawdzony. Obecnie mam neostrade 512.i chciałbym cos o podobnej predkosci. Czy może ma ktoś już jakieś doświadczenie w tej dziedzinie .Temat jest o tyle pilny zę chcę jak najszybciej podjąć decyzję ......ale nie mam doświadzcenia i rozeznania w tym temacie. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę na plus i minus Z góry dziękuję i pozdrawiam Krystyna
Mysles, że powinnas się zorientować, który operator ma najmocniejszy sygnał i tam potem dowiadywać sie o szybkosc i detale, bo to każda firma ma inaczej.
Witajcie żarłoczki .......ja do Was z prośbą.
Od 31 sierpnia nie będe miała netu (ale nie w tym problem).
Mam pytanie/prośbę......czy mozecie mi polecić jakiś internet bezprzewodowy ...jakiś taki sprawdzony.
Obecnie mam neostrade 512.i chciałbym cos o podobnej predkosci.
Czy może ma ktoś już jakieś doświadczenie w tej dziedzinie .Temat jest o tyle pilny zę chcę jak najszybciej podjąć decyzję ......ale nie mam doświadzcenia i rozeznania w tym temacie.
Będę wdzięczna za każdą wskazówkę na plus i minus
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Krystyna
Witam
Mysles, że powinnas się zorientować, który operator ma najmocniejszy sygnał i tam potem dowiadywać sie o szybkosc i detale, bo to każda firma ma inaczej.