Forum

Pomysł czy Problem?

Zmiana e-maila

• Autor: Agnieszka.S. Data: 2008-08-25 18:29:15

Witam! Mam pewnien problem, a mianowicie chcialam dzis zmienić w swoich ustawieniach adres e-mail, a malo używanego, a taki, który odwiedzam codziennie. I podczas tej zmiany pojawił sie komunikat, że dostanę na ten nowy adres e-mail link do aktywacji. Jednak do tej pory e-mail z linkiem nie dotarl do mnie, w związku z czym nie mogę się zalogować. Zarejestrowalam się jako nowy użytkownik podajac e-mail siostry i tym razem link doszedł błyskawicznie. Nie wiem o co robic, a nie chcę stracić poprzedniego konta, swoich przepisów i zgromadzonych przepisów "ulubionych". Bardzo proszę o jakieś wskazówki.

• Autor: makusia Data: 2008-08-25 18:42:03

Agnieszko , poproś Pampasa , na pewno Ci pomoze , też miałam taki problem , pozdrawiam :)

• Autor: Agnieszka.S. Data: 2008-08-26 13:10:54

Dzięki Makusia za zainteresowanie i pomoc. Tak jak radziłaś napisałam do moderatora i czekam, może pomoże rozwiązać ten problem. Pozdrawiam serdecznie.

• Autor: Iloria Data: 2008-08-30 08:55:51

Ja mam identyczny problem. Jak na razie czekam już dobre kilka dni bez efektu.

• Autor: Agnieszka.S. Data: 2008-08-30 09:43:17

Witaj!!! Ja też czekam na pomoc, wysłałam po kilka e-maili do wszystkich administratorów. Dostałam odpowiedź od Bahusa, że z tym problemem nalezy się zwrócić do Pampasa. Więc po raz kolejny wysłałam mu e-maila i czekam. Może jest na wakacjach, albo jest bardzo zajęty, więc na razie pozostaje nam cierpliwie czekać.
    Aha, mam jeszcze pytanie kiedy zmieniałaś adres e-mail??? Ja w ten poniedziałek 25 sierpnia.
    Pozdrawiam serdecznie i daj znać kiedy dostaniesz link do aktywacji.

• Autor: Iloria Data: 2008-08-30 10:03:27

Ja pisałam do Pampasa na gg. Kurcze nie pamiętam dokładnie daty zmiany adresu ale to było kilka dni temu, chyba gdzieś na początku tygodnia.
    Pozdrawiam!

• Autor: Agnieszka.S. Data: 2008-08-30 10:51:57

To widze, że w tym samym czasie zmieniałyśmy e-mail i wciaż mamy zablokowany dostęp do swojego konta
    Ja do Pampasa pisałam na e-mail, na gg nie będę go juz męczyć, bo może naprawde nie ma teraz czasu. A jeszcze parę dni mogę poczekać na ten link.
    Dzięki Iloria za odpowiedź i daj znać, kiedy otrzymasz pomoc. Pozdrawiam jeszcze raz bardzo serdecznie.

• Autor: Iloria Data: 2008-09-06 20:51:51

Agnieszko jak przedstawia się u Ciebie sprawa z linkiem?
    U mnie nadal cisza...

• Autor: Agnieszka.S. Data: 2008-09-08 13:29:39

U mnie niestety tez cicho-sza. I znając mojego pecha, dostanę linka własnie wtedy, kiedy oddam monitor do naprawy. A jeśli się nie aktywuje linka w ciagu 24 godz. to konto zostaje usunięte. Więc w ciągu najbliższego tygodnia wolałabym, aby moderatorzy jeszcze nie zabrali sie za naszą sprawe, lub niech dzis powysyłaja wszystkim te linku, to sobie aktywuje, póki cokolwiek widzę na tym monitorze.
    Pozdrawiam serdecznie.

• Autor: Iloria Data: 2008-09-13 11:33:23

Minęło już sporo czasu a ja nadal nie mam żadnej odpowiedzi od adminów. Pisałam już kilka razy wiadomości na e-maile i nawet na gg do Pampasa. Z przykrością muszę stwierdzić, że admini Wielkiego Żarcie ignorują problemy swoich forumowiczów!
    Skoro sprawy nie da się rozwiązać pozytywnie to proszę chociaż o odpowiedź: mamy cię w d..ie. Będę przynajmniej wiedziała, że ktoś się zainteresował. A tu jak była cisza tak jest nadal. Rozumiem, że ludzie mogli pojechać na urlopy, szykują się do zlotu, pracują itd ale takie olewanie swoich forumowiczów jest po prostu karygodne!!

• Autor: Agnieszka.S. Data: 2008-09-20 14:26:40

U mnie też cisza...............

• Autor: Agnieszka.S. Data: 2008-09-26 13:00:39

Iloria dostałaś jakąś odpowiedź od administratorów??? lub ten długo oczekiwany link??? Ja niestety jeszcze nie, a wczoraj minął już równiutki miesiąc...

• Autor: Iloria Data: 2008-09-26 16:27:55

Agnieszko ja już straciłam nadzieję. :( Nie wiem czy admini są tak strasznie zajęci czy po prostu nie mają pojęcia jak tą sprawę rozwiązać. Nie będę już do nich pisać bo wydaje mi się to bezsensowne. :/ Pozdrawiam cieplutko!

• Autor: Bodek Data: 2008-09-26 23:46:17

dziewuchy :)
    napisze do pampasa w tej sprawie
    on ma te wladze co by wam to zrobic :)
    hmmm ja wiem moze chlopak zabiegany??:D:D:D:D

• Autor: Iloria Data: 2008-09-27 12:56:42

Dzięki Bodek za zainteresowanie się ta sprawą. :)

• Autor: Agnieszka.S. Data: 2008-10-09 19:51:52

Mi już to wisi czy dostanę ten link czy nie....
    Założyłam sobie bloga, na którym umieszczam swoje przepisy i nie muszę nikogo miesiacami błagać o pomoc.
    Iloria trzymam za Ciebie kciuki i pozdrawiam.

• Autor: Agnieszka.S. Data: 2008-10-14 23:15:07

No proszę konto odblokowane, mimo, że nie dostłam tego linku aktywujacego. Jakoś dziś z rozpędu wpisalam poprzedni (zablokowany) login i hasło i..... niespodzianka.... zalogowalam sie bez problemu. Dzięki.
    Iloria a jak jest u Ciebie?????

• Autor: Iloria_S Data: 2008-10-16 20:25:10

hehe co za niespodzianka! U mnie podobnie:D

Przejdź do pełnej wersji serwisu