Kochane zabciochy zarloczne......tak i ja poprosze o wasze cieple fluidziochy...bo sie chyba....coz to chyba normalne...jak jedno pierdyknie to sie wszystko wali...bbbbbuuuuuuuuuuuuuuuu.Dzieki
Balbina skarbie juz pchnelam na polnoc wszystkie zasoby jakie posiadam !!!!!! Jesli moge w czyms pomoc to moje kontakty sa w Ustawieniach ..... Nie zalamuj sie cokolwiek by nie bylo .......bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy masz po prostu doła czy też coś złego się wokół Ciebie dzieje. W każdym razie nie poddawaj się, by mieć siłę do walki z przeciwnościami! Trzymaj się cieplutko!!!!!
Wysyłam wszystko co mam do Ciebie................ wszystkie dobre i pozytywne fluidy.Pamiętaj nic nie dzieje sie bez przyczyny i znów będzie dobrze.Trzymaj się ciepło.Buziola przesyłam;-)
.... i ode mnie też fruuuuuuu ... i już poleciały !!! Trzymam kciuki co by się poukładało i miało wszystko tak , jak sobie tego życzysz !! Pozdrawiam - Elek
Mojej energii wystarczy dla nas obu. Zasyłam Ci jej całe pokłady. Wystarczy, że otworzysz się na nią. Jak? Uwierz w to, popatrz w lustro i uśmiechnij się do siebie. Jesteśmy obok i pewnie już to czujesz...
Kochane zabciochy zarloczne......tak i ja poprosze o wasze cieple fluidziochy...bo sie chyba....coz to chyba normalne...jak jedno pierdyknie to sie wszystko wali...bbbbbuuuuuuuuuuuuuuuu.Dzieki
Moc fluidów zasyłam)))
Balbina skarbie juz pchnelam na polnoc wszystkie zasoby jakie posiadam !!!!!! Jesli moge w czyms pomoc to moje kontakty sa w Ustawieniach ..... Nie zalamuj sie cokolwiek by nie bylo .......bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zasyłam całą moc
przesylam Ci setki tysiecy fluidow pozytywnych. u mnie tez niezbyt ciekaweie, wiec trzymajmy sie czego sie da!!!
Nie wiem czy masz po prostu doła czy też coś złego się wokół Ciebie dzieje. W każdym razie nie poddawaj się, by mieć siłę do walki z przeciwnościami! Trzymaj się cieplutko!!!!!
i ode mnie masz cala fure!!!
Posyłam wszystkie myśli w Twoją stronę!!!
Takiej prośby nie sposób mimo uszu puścić. Przesyłam tyle, ile łącza pomieszczą
i ja dołączę swoje pozytywne mysli , trzymaj sie
Wysyłam wszystko co mam do Ciebie................ wszystkie dobre i pozytywne fluidy.Pamiętaj nic nie dzieje sie bez przyczyny i znów będzie dobrze.Trzymaj się ciepło.Buziola przesyłam;-)
Wysylam moc fluidow.Jezeli potrzebujesz pomocy daj znac.Pomoge w miare mozliwosci.Jestem na miejscu.Maria
Przesyłam wszystkie dobre fluidy dla Ciebie. Głowa do góry, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Pozdrówka z uściskami!!!!!!!!!
Az sie poryczalam.....dzieki wam sliczne....podnosi mnie to na duchu, ale strach jeszcze mnie ogarnia.
Fruuuuuuuuuuuuuuu...............poleciały fluidy !!!!!!
.... i ode mnie też fruuuuuuu ... i już poleciały !!!
Trzymam kciuki co by się poukładało i miało wszystko tak , jak sobie tego życzysz !!
Pozdrawiam - Elek
I moje fliudy poszły w Twoją strone.
Moje już poleciały :-))
Bardzo ciepło o Tobie myślę.
Trzymaj sie Kochana ! Fluidow ile chcesz -od zaraz .
Nie ma sily , jutro bedzie lepiej !
Usciski
Beata
Mojej energii wystarczy dla nas obu. Zasyłam Ci jej całe pokłady. Wystarczy, że otworzysz się na nią. Jak? Uwierz w to, popatrz w lustro i uśmiechnij się do siebie. Jesteśmy obok i pewnie już to czujesz...
Kasiu, masz i ode mnie spora kope fluidow. Bedzie dobrze ;)
Dorzucam od siebie ile się da.Trzymaj się,musi być dobrze!
ech - fluidow juz tyle polecialo, to ja jeszcze SIUPne
:))
Proszę otwórz okno, żeby fluidy ode mnie miały jak wlecieć:) Będzie dobrze, tylko się nie załamuj i uwierz w to!!!!
Uściski:)
Całe pokłady cieplutkich fluidów już pędzą do Ciebie. Będzie Dobrze.Pozdrawiam Tekla
Będzie dobrze trzeba wierzyć
Duuuuuuużo najlepszych fluidów poleciało do Ciebie
leca i ode mnie :)
I ja śle CI moc fluidów,
.
A masz, wszystkie jakie mam
, musi być dobrze !!!
Trzymaj się
Chcialam wam wszystkim serdecznie podziekowac za tak cieple fluidy.........wszystko powoli wraca do normy. Buziole, Kaska.
No to buziole! Dzięki za wieści :-)
cmok:)
Uffffffffff - to super .
Teraz bedzie już tylko lepiej !
Pozdrawiam - Elek