Dzisiaj w godzinach popołudniowych odbyło się uroczyste spotkanie Janka, Hiciorka no i mojej osoby na tarasie Galerii Ascana w Gorzowie Wlkp. Spotkanie przebiegło w miłej i radosnej atmosferze. Nikt nie odniósł żadnych obrażeń. Kelner był szalenie wyrozumiały. Rozmowy były konstruktywne i odnosiły się do nadchodzącej rzeczywistości. Po kilku godzinnym spotkaniu strony o własnych siłach udały się do swoich miejsc zakwaterowania. W najbliższym czasie rozmowy będą kontynuowane.
Coś mi się wydaje, że spotkanie musiało być wyjatkowo udane, skoro jesteś aż pod takim wrażeniem, że Cię przerzuciło na prozę :))))))) Podobnie jak reszta czekam na zdjęcia!
Niestety, wszystkie produkowane "fotoaparata" nie mają panoramicznych obiektywów, a zwykłe by objąć naszą całą trójcę musiałyby być ustawione w odległości ok 150m ...i tu problem, bez teleobiektywu zdjęcia byłyby nieczytelne. Następne spotkanie będzie już kadrowane.
O nie Janek! Tego wyjaśnienia nie przyjmujemy. Teraz są takie mundre programy do obróbki zdjęć, że z trzech oddzielnych zrobią panoramę jak ta lala (posklejają do kupy). Trzech chłopa zmieści się w jednej panoramie na bank
Brak zdjec, czyli brak dokumentacji moge odczytac tylko jednoznacznie ... Ci trzej nie chcieli zostawic zadnych sladow i dowodow.... Cus mi mowi, ze Smakosia ma racje z tym "wyrozumialym kelnerem".... hmmmm .... moze przy okazji jak ktos bedzie w Gorzowie nalezaloby goscia przesluchac "na okolicznosc" spotkania tej trojcy. Bo tak czy inaczej za kilka lat jak sie juz pamiec w narodzie zatrze, to sie okaze, ze Gorzowianie mowia "Aaaa... tak, tak .... to bylo w tym samym roku, co to Ci trzej......." Nieladnie tu pachnie, nieladnie ....
Szalenie mi miło za zainteresowanie. Spotkanie było spontaniczne i wcześniej nie planowane i trwało tylko 4 godz gdyż zamykano restaurację. Aparatu nikt nie zabrał a szkoda....... Trudno, chwilowo niech reszta będzie milczeniem.Następne spotkanie będzie udokumentowane.
Lajan, niech żałują ważne, że wesoło było. Ciekaw jestem reakcji Hiciora. Następne już będzie po remoncie w mojej chałupie to inaczej zorganizujemy i na mój koszt, tylko "wodę życia " to już na Twoje bary zrzucam. Sprawdzałeś nd dworcu?
Jakiekolwiek reklamacje oraz skargi związane ze świadczonymi przez przewoźników usługami powinny być kierowane bezpośrednio na adresy przewoźników. Więcej...
trzeba zainwestowac w aparat jednorazowy i dac temu kelnerowi :) jak by sie trojca nawinela to niech wyrozumiale robi im fotki :D:):):):):):):):):):):):):)
Przypomnij mi w Otominie o tym aparacie, podam dokładny adres gdzie przesłać, lub miej go przy sobie, przekażemy z Lajanem , oczywiście za pokwitowaniem.;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Poczekaj, poczekaj... narazie nie widac uczestniczki spotkania (???) dwoch panow mamy na stronie w pelni sil zywotnych, ale Hiciorek ???? NIEOBECNA (!!!!!) Hmmmmmm
A jeśliby na dodatek, nie wiedziała która, Hiciorek to przecież,...Lajana Córa. Żeście zbereźnice wszk to rzecz znana, Więc sadzicie podług siebie, mnie no i Lajana...
Użytkownik Maddalena napisał w wiadomości: > a to wiele wyjasnia, rodzinne koligacje! Inaczej zadna z Wami dwoma by sie > przeciez dobrowolnie nie spotkala heheh.
Dziękuję w imieniu własnym i Lajana za komplement, no to się wydało, że obawa przed grzechem jest po Waszej stronie. Czyżby ta obawa powodowała strach przed przyjazdem do Otomina?? ... no tak, udział w Zlocie jest dobrowolny...
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Poczekaj, poczekaj... narazie nie widac uczestniczki spotkania (???) dwoch > panow mamy na stronie w pelni sil zywotnych, ale Hiciorek ???? NIEOBECNA > (!!!!!) Hmmmmmm
Dzisiaj o 14.00 ponownie odbyło się spotkanie Lajana z Jankiem na działce . Rozmowy miały konstruktywny przebieg i dotyczyły wyjazdu na Zjazd, sposobów mieszania alkoholi/ czysta czy kolorowa/. Ten temat dot mieszania, barwienia poddajemy ogólnej dyskusji. Po zużyciu zapasów kawy pożegnano się ku obopólnemu zadowoleniu.
Gwoli uzupełnienia: spotkanie odbyło się w Gorzowie Wlkp.( przy ul ..xxxx działka nr xxx) i trwało ok 2godz 40min. Reszta podana przez Lajana jest prawdą.
Dzisiaj w godzinach popołudniowych odbyło się uroczyste spotkanie Janka, Hiciorka no i mojej osoby na tarasie Galerii Ascana w Gorzowie Wlkp. Spotkanie przebiegło w miłej i radosnej atmosferze. Nikt nie odniósł żadnych obrażeń. Kelner był szalenie wyrozumiały. Rozmowy były konstruktywne i odnosiły się do nadchodzącej rzeczywistości. Po kilku godzinnym spotkaniu strony o własnych siłach udały się do swoich miejsc zakwaterowania. W najbliższym czasie rozmowy będą kontynuowane.
Szkoda ,że fotek nie zrobiliście ...ale żeby tak sami o własnych siłach ?, do domu ...???
Ale łobuzy! Żeby zdjęć nie wkleić, kto to słyszał? A może jednak nie o własnych siłach, bo coś tam było o "wyrozumiałym kelnerze"...
no...no gratulacje i...tak trzymać
Coś mi się wydaje, że spotkanie musiało być wyjatkowo udane, skoro jesteś aż pod takim wrażeniem, że Cię przerzuciło na prozę :))))))) Podobnie jak reszta czekam na zdjęcia!
Niestety, wszystkie produkowane "fotoaparata" nie mają panoramicznych obiektywów, a zwykłe by objąć naszą całą trójcę musiałyby być ustawione w odległości ok 150m ...i tu problem, bez teleobiektywu zdjęcia byłyby nieczytelne.
Następne spotkanie będzie już kadrowane.
O nie Janek! Tego wyjaśnienia nie przyjmujemy. Teraz są takie mundre programy do obróbki zdjęć, że z trzech oddzielnych zrobią panoramę jak ta lala (posklejają do kupy). Trzech chłopa zmieści się w jednej panoramie na bank
Trzeba bylo zrobic zdjecia na wydechu :)
No to dalam plame, ale z drugiej strony teraz zaczyna byc coraz bardziej jasne dlaczego nie ma zdjec i dlaczego ten kelner byl wyrozumialy .....;))))
Szalenie mi miło za zainteresowanie. Spotkanie było spontaniczne i wcześniej nie planowane i trwało tylko 4 godz gdyż zamykano restaurację. Aparatu nikt nie zabrał a szkoda....... Trudno, chwilowo niech reszta będzie milczeniem.Następne spotkanie będzie udokumentowane.
Następne już będzie po remoncie w mojej chałupie to inaczej zorganizujemy i na mój koszt, tylko "wodę życia " to już na Twoje bary zrzucam.
Sprawdzałeś nd dworcu?
Znalazłem w i-necie takie połaczenie:
http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=5&ident=d0.01148929.1219764672&getTariff=yes&outConId=C1-1
Wyjazd 3.59 i o 10.52 w Gdańsku. A potem wołami do Otomina.
wagon bezpośredni, przesyłki konduktorskie za opłatą
przesyłki konduktorskie za opłatą
Uwaga: Dłuższy pobyt
Hiciorek pracuje na nocnej zmianie dzisiaj. Była zadowolona. Wody życia nie zabraknie.
trzeba zainwestowac w aparat jednorazowy i dac temu kelnerowi :) jak by sie trojca nawinela to niech wyrozumiale robi im fotki :D:):):):):):):):):):):):):)
Super pomysl :)))))))
Przypomnij mi w Otominie o tym aparacie, podam dokładny adres gdzie przesłać, lub miej go przy sobie, przekażemy z Lajanem , oczywiście za pokwitowaniem.;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no super spotkanie :) musiało być wesoło :)
najbardziej ciesze sie, ze nikt nie odniosl zadnych obrazen:)
Poczekaj, poczekaj... narazie nie widac uczestniczki spotkania (???) dwoch panow mamy na stronie w pelni sil zywotnych, ale Hiciorek ???? NIEOBECNA (!!!!!) Hmmmmmm
wlasnie! to daje do myslenia! Panowie, prosimy o wyjasnienia!!!
A jeśliby na dodatek, nie wiedziała która,
Hiciorek to przecież,...Lajana Córa.
Żeście zbereźnice wszk to rzecz znana,
Więc sadzicie podług siebie, mnie no i Lajana...
a to wiele wyjasnia, rodzinne koligacje! Inaczej zadna z Wami dwoma by sie przeciez dobrowolnie nie spotkala heheh.
Użytkownik Maddalena napisał w wiadomości:
? ... no tak, udział w Zlocie jest dobrowolny...
> a to wiele wyjasnia, rodzinne koligacje! Inaczej zadna z Wami dwoma by sie
> przeciez dobrowolnie nie spotkala heheh.
Dziękuję w imieniu własnym i Lajana za komplement, no to się wydało, że obawa przed grzechem jest po Waszej stronie.
Czyżby ta obawa powodowała strach przed przyjazdem do Otomina?
alez Janku, nie przypisuj swoich wewnetrznych przypuszczen. Ja tam zadnej obawy przed grzechem nie mam:) Co do Otomina...na razie sie nie wypowiadam:)
no wlasnie :) jak mozna miec obawy przede mna ?? :):):):):)
Oj to ja na wszelki wypadek przysiade sobie kciuki - samo trzymanie moze nie zadzialac :)))))))))))))))))))))))
....a czas leci, a czas leci...
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:

> Poczekaj, poczekaj... narazie nie widac uczestniczki spotkania (???) dwoch
> panow mamy na stronie w pelni sil zywotnych, ale Hiciorek ???? NIEOBECNA
> (!!!!!) Hmmmmmm
ktoś oglądał litery...
Autor: lajan
Temat: Odp: Doniosłe spotkanie.
Data: 2008-08-26 21:34:27
Odpowiedz ♦ Odpowiedz cytując
Cytowana wypowiedz Lajana widzialam i czytalam, ale uzanlam to za informacje majaca na celu zatarcie sladow li tylko :))))
Czyli zadałaś kłam uczciwości Lajana(!?) ...no ja wiem jaką karę bym Ci wymyślił...;-))
Dzisiaj o 14.00 ponownie odbyło się spotkanie Lajana z Jankiem na działce . Rozmowy miały konstruktywny przebieg i dotyczyły wyjazdu na Zjazd, sposobów mieszania alkoholi/ czysta czy kolorowa/. Ten temat dot mieszania, barwienia poddajemy ogólnej dyskusji. Po zużyciu zapasów kawy pożegnano się ku obopólnemu zadowoleniu.
Reszta podana przez Lajana jest prawdą.
dziekujemy za szczegolowe informacje:)
Prosimy o opatentowane przez panow receptury trunkow:)