Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Zakopane-gdzie zjeść?

• Autor: edyyta Data: 2008-08-26 12:43:09

Witam,macie może sprawdzone knajpki z dobrą kuchnią w Zakopanem?

• Autor: piegusowa Data: 2008-08-26 13:56:54

Bąkowa Zohylina (górna)
    Redykołka
     Kolibecka

• Autor: Pancia_ns Data: 2008-08-26 14:28:00

Witam i polecam ADAMO na ul. Nowotarskiej -sprawdzone wiele razy i nigdy nie było przykrych niespodzianek

• Autor: Kalówna Data: 2008-08-26 15:38:57

Naprawdę dobre i niedrogie jedzenie jest w Grocie na ul. Kościuszki. Mieszkam w Zakopanem i naprawdę często się tam stołuje. Jedzenie super. Pozdrawiam

• Autor: meg30 Data: 2008-08-26 22:07:19

Byłam w tym roku w Zakopanem, polecam karczmę "Burniawa" przy ulicy droga na Olczę. Bardzo smaczne dania, olbrzymie porcje, duży wybór, ceny przyzwoite.

• Autor: agik Data: 2008-08-26 22:16:10

Ja jadłam przepyszne pstrągi w takiej rybnej knajpce na Krupówkach... górski potok? czy jakoś tak
    Wybór przeogromny, ceny ....hm ... mogłyby być niższe...
    Ale mnie się zdaje, zę jeśli pójdzie się do jakiejkolwiek knajpki w Zakopanem- będzie dobre jedzenie. Dotyczy to chyba zreszta całej Małopolski- sa tradycje przyjmowania gości, są tradycje dogadzania, porcje są ogroooooooomne, atmosfera wspaniała- to jest właśnie ta róznica między tradycją przyjmowania gości w górach- a np nad morzem...
    Jadłam jeszcze pysznego grilowanego oscypka z czerwoną jagodą- jak już się wyjedżdża z Zakopanego w kierunku Czarnego Dunajca, w Kościelisku chyba...

• Autor: kurkuma Data: 2008-08-27 09:00:18

Co do tego, że wszędzie w Zakopanem można nieźle zjeść, nie jest prawdą. Byłam w tym roku w Zakopanem na początku czerwca (na Krzeptówkach). Nie tylko w tym rejonie czynnych knajp jak na lekarstwo, to szczerze odradzam szczególnie knajpę Siuchajsko. Jedzenie beznadziejne. Mi przeszkadzał szczególnie wszechobecny brud, poziom obsługi pozostawiał  wiele do życzenia. Ogólnie ocena niedostateczna, knajpę radzę omijać szerokim łukiem.

Przejdź do pełnej wersji serwisu