Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Nowy serwis aukcyjny

• Autor: shalvia Data: 2008-08-28 23:28:41

Hejka Drogie koleżanki i koledzy:)
    Przypadkowo znalazłam na jednym z forum ciekawy serwis o nazwie XXXXXXXX zajmujący się wystawianiem aukcji. Bardzo mi się spodobał ten serwis bo nie trzeba szukac w tysiącach ofert na allegro.. Podobno sprzedawcy sie wzajemnie licytują kto da niższą cenę. Widac ze nowy serwis i dopiero się rozkręca. Ktoś coś słyszał o nim?

Pozdrawiam shalvia

dokladnie ---- jak tineczka zasugerowala:)
    reklama na WZ ma byc uzgadniana z wlascicielami strony!!!!!!
    wiec upomnienie :):):):)

to bylem JA -- Bodek :):):):)

• Autor: tineczka Data: 2008-08-29 00:41:33

Reklama na forum jest zabroniona!!! Dzisiaj sie zalogowalas i od razu z grubej rury? hahaha

• Autor: shalvia Data: 2008-08-29 11:12:46

hmm.. ja go nei reklamuje chciałam się tylko podzielic informacją i tak jak napisałam znalazłam na innym forum.. ale ok, będę pamiętała że już nie można podawac ciekawych serwisów /w takim razie proszę o usunięcie tego całego postu, aby nie było niedomówień /

• Autor: shalvia Data: 2008-08-29 11:15:19

w takim razie proszę o usunięcie tego całego postu, aby nie było niedomówień

• Autor: bahus Data: 2008-08-29 11:50:02

Przypadkowo znalazłaś i natychmiast zalogowałaś się na Wielkie Żarcie, aby tą super wiadomością podzielić z się nieznanymi "kolegami i koleżankami" ? Dawno się tak nie uśmiałem
    ,Bahus

• Autor: shalvia Data: 2008-08-29 12:45:19

ok, mój błąd przyznaje się że nie powinno się rozpoczynac 1 postu od preferowania serwisu bo niestety wszyscy uznali mnei za reklamodawcę. Więcej się to nie powtórzy.... W przyszłości chciałabym korzystac z tego forum:)

Do moderatora/administratora proszę w takim razie o usunięcie tego tematu.

Jeszcze raz przepraszam za błąd

• Autor: Bodek Data: 2008-08-29 16:04:48

post zamkne :) co bym mial na przyszlosc:):):):):)

Przejdź do pełnej wersji serwisu