Ostatnio tyle "zawieruszek " na WŻ proponuję wypijmy aż do dna za zgodę A kto z nami nie wypije niech pod stołem zaśnie!!!!!!!! Kielichy w górę .....na zdrowie za zgodę pozdrawiam słonecznie i zapraszam
Pije Kuba do Jakuba..Jakub do Michała ...!! Wiwat..! wiwat koleżanki .. i koledzy ... bo my paczka zgrana.!!! Więc proszę ....za zgodę.. wypijmy... do dna!!!!! Sto lat.!!!!
Chyba Marylko pamiętasz, że kiedyś właśnie godzina 13-ta przyzwalała na zakup (to i chyba spożycie) alkoholu? Z Wami to ja wypiję, choc jestem abstynentką. Siup
Też się kurka napiję bo ostatnio jakoś dziwnie trzeźwa chodze, od wesela chrześnicy (7 czerwca) trzeźwa jak pies... hmm Zdrowie Wasze moje Kochane Żarłoczki
Ostatnio tyle "zawieruszek " na WŻ
proponuję
wypijmy aż do dna
za zgodę
A kto z nami nie wypije niech pod stołem zaśnie!!!!!!!! Kielichy w górę .....na zdrowie za zgodę
pozdrawiam słonecznie i zapraszam
siup!!!! :):):):):):):)
ps: lajan znowu napisze ze zlopie :) hahahah
"Kochajmy sie jak bracia ,bo zginiemy jak szaleńcy."
Martin Luter King
Jestem" za "i na taką okazje wyciągam najlepszą naleweczkę.
Za zgodę kochani.Pijmy do dna!!!!
Pije Kuba do Jakuba..Jakub do Michała ...!!
Wiwat..! wiwat koleżanki .. i koledzy ... bo
my paczka zgrana.!!! Więc proszę ....za
zgodę.. wypijmy... do dna!!!!! Sto lat.!!!!
Ja tam się z nikim nie wadziłam , ale siupnąć z Wami chętnie siupnę :))))))))))
Wasze zdrówko Żarłoczki :):):):):)
Kamo, tak kusisz, ze chetnie bym wypila, ale jestem w pracy i godzina tez mloda, bo dopiero 13ta dochodzi .... cholercia ... myslisz, ze moge ???
Chyba Marylko pamiętasz, że kiedyś właśnie godzina 13-ta przyzwalała na zakup (to i chyba spożycie) alkoholu?
Z Wami to ja wypiję, choc jestem abstynentką. Siup
Siup!!! :-) Gdzie jest Marinik? Siupać bez niego, to grzech ;-)
Smakosiu, Marinik chowa lustra przede mna ;)))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
> Smakosiu, Marinik chowa lustra przede mna ;)))
Ty chcesz żebym się śmiała dłużej, niż do grudnia? :-DDD
skoro bez niego --- to grzech jest!!! :):):):):):) hahahaha nawet bodek :) hehehe :):):):):)
jesteeeeeem!!!!!!! spozniony, ale jednak
:))))))))
poniedzialek - bladym switem, w dodatku z pracy, ale - co tam: SIUP !!!
Żebyś nie był sam - SIUP!
... no to i ja raz jeszcze z Wami siupnę :))))) ........... hi hi hi co byście nie siupali sami :P:P:P :)))))))))))))
Podobno piwo z rana lepsze niż śmietana...no to siup...a może jednak odłożę sobie siupanie na popołudnie...teraz muszę jechać po zakupy.
Też się kurka napiję bo ostatnio jakoś dziwnie trzeźwa chodze, od wesela chrześnicy (7 czerwca) trzeźwa jak pies... hmm Zdrowie Wasze moje Kochane Żarłoczki
też się z nikim "nie powadziłam " ale siupnę z wami kochani :))
To i ja pije na zgodę i na zdrowie.
Pozdrawiam
Dobry pomysł:) Tak więc do ostatniej kropli! (tylko, że w mojej "brzuszkowej sytuacji" napiję się soczku;)
Siup, siup na zgode !!!!
A co tam................ja też się napije............no to siup!!!
SIUP!!!!!!!!!
Za zgodę zawsze warto wypić!
A co tam, jak za zgodę to i ja dołączę