Witam się z Wami już po raz drugi. Wcześniej byłam zarejestrowana jako Iloria_S ale po zmianie adresu e-mail w swoim profilu nie dostałam linka by aktywować konto. Pisałam do adminów i nie dostałam żadnej odpowiedzi. Postanowiłam więc założyć nowe konto. Szkoda mi tylko tych wszystkich "ulubionych" Mam cichą nadzieję, że admini zajmą się moją sprawą i niedługo powrócę do starego konta. Pozdrawiam!
Użytkownik Iloria napisał w wiadomości: > Witam się z Wami już po raz drugi. Wcześniej byłam zarejestrowana jako > Iloria_S ale po zmianie adresu e-mail w swoim profilu nie dostałam linka by > aktywować konto. Pisałam do adminów i nie dostałam żadnej odpowiedzi. > Postanowiłam więc założyć nowe konto. Szkoda mi tylko tych wszystkich > "ulubionych" Mam cichą nadzieję, że admini zajmą się moją sprawą i > niedługo powrócę do starego konta. Pozdrawiam!
Witam, nie płacz, bo napewno wszystko skończy się pomyślnie
Użytkownik Teresa.Marcjan napisał w wiadomości: > Użytkownik Iloria napisał w wiadomości: > Witam się z Wami już po raz > drugi. Wcześniej byłam zarejestrowana jako > Iloria_S ale po zmianie adresu > e-mail w swoim profilu nie dostałam linka by > aktywować konto. Pisałam do > adminów i nie dostałam żadnej odpowiedzi. > Postanowiłam więc założyć nowe > konto. Szkoda mi tylko tych wszystkich > "ulubionych" Mam cichą > nadzieję, że admini zajmą się moją sprawą i > niedługo powrócę do starego > konta. Pozdrawiam!Witam, nie płacz, bo napewno wszystko skończy się pomyślnie
witam, wtrace sie z offtopem ale trudno, najwyzej prosze o kare.....heh Bodek w sumie to licze na Ciebie :)
no wiec Tereso mam pytanie do Ciebie czy to jest konieczne, odpowiadanie z cytowaniem? Wiem, ze skoro taka funkcja jest dostepna to to po to by jej uzywac, ja jednak gubie sie czesto czytajac po kolei wypowiedzi i nagle Twoja zawsze z cytowaniem sie pojawia. Moze sie czepiam. Wydaje mi sie to jednak niepotrzebne i mylace.
To bylo bardzo grzeczne zapytanie wiec milo by bylo gdyby sie bez wojny obylo.
heh ale rymlo mi sie.....konkurencja dla Lajana i Janka :):):)
Ja ostatnio miałam taką samą sytuację po zmianie adresu e-mail.Nie dostałam ani linka ani odpowiedzi na moje maile do administratora.Kiedy juz straciłam nadzieję konto zostało aktywowane, ale czekalam prawie miesiąc!Myśle Iloria , że wrócisz do starego konta , ale niestety może to trochę potrwać.Pozdrawiam!
Witaj i nie przejmuj sie na pewno wszystko bedzie dobrze.Ja mialam taki sam problem.Zmienilam adres e - mail w swoim profilu i tez nie dostalam linka by aktywowac konto.Czekalam tydzien,az zdenerwowalam sie i napisalam po raz drugi na nastepny dzien patrze a tam jest moje stare konto moje przepisy wszystko tylko bylam zdziwiona,ze niedostalam zadnej odpowiedzi nic kompletnie.Tak jakby nic sie nie stalo. Pozdrawia chora kuleczka :((((((((((((((((((( Trzymam kciuki.
Witam się z Wami już po raz drugi.
Wcześniej byłam zarejestrowana jako Iloria_S ale po zmianie adresu e-mail w swoim profilu nie dostałam linka by aktywować konto.
Pisałam do adminów i nie dostałam żadnej odpowiedzi. Postanowiłam więc założyć nowe konto. Szkoda mi tylko tych wszystkich "ulubionych"
Mam cichą nadzieję, że admini zajmą się moją sprawą i niedługo powrócę do starego konta.
Pozdrawiam!
Użytkownik Iloria napisał w wiadomości:
> Witam się z Wami już po raz drugi. Wcześniej byłam zarejestrowana jako
> Iloria_S ale po zmianie adresu e-mail w swoim profilu nie dostałam linka by
> aktywować konto. Pisałam do adminów i nie dostałam żadnej odpowiedzi.
> Postanowiłam więc założyć nowe konto. Szkoda mi tylko tych wszystkich
> "ulubionych" Mam cichą nadzieję, że admini zajmą się moją sprawą i
> niedługo powrócę do starego konta. Pozdrawiam!
Witam, nie płacz, bo napewno wszystko skończy się pomyślnie
Użytkownik Teresa.Marcjan napisał w wiadomości:
> Użytkownik Iloria napisał w wiadomości: > Witam się z Wami już po raz
> drugi. Wcześniej byłam zarejestrowana jako > Iloria_S ale po zmianie adresu
> e-mail w swoim profilu nie dostałam linka by > aktywować konto. Pisałam do
> adminów i nie dostałam żadnej odpowiedzi. > Postanowiłam więc założyć nowe
> konto. Szkoda mi tylko tych wszystkich > "ulubionych" Mam cichą
> nadzieję, że admini zajmą się moją sprawą i > niedługo powrócę do starego
> konta. Pozdrawiam!Witam, nie płacz, bo napewno wszystko skończy się pomyślnie
Też mam niestety ten problem i czekam na pomoc moderatorów. Pozdrawiam
Ja ostatnio miałam taką samą sytuację po zmianie adresu e-mail.Nie dostałam ani linka ani odpowiedzi na moje maile do administratora.Kiedy juz straciłam nadzieję konto zostało aktywowane, ale czekalam prawie miesiąc!Myśle Iloria , że wrócisz do starego konta , ale niestety może to trochę potrwać.Pozdrawiam!
Miesiąc?!
No nie...
Witaj i nie przejmuj sie na pewno wszystko bedzie dobrze.Ja mialam taki sam problem.Zmienilam adres e - mail w swoim profilu i tez nie dostalam linka by aktywowac konto.Czekalam tydzien,az zdenerwowalam sie i napisalam po raz drugi na nastepny dzien patrze a tam jest moje stare konto moje przepisy wszystko tylko bylam zdziwiona,ze niedostalam zadnej odpowiedzi nic kompletnie.Tak jakby nic sie nie stalo.
Pozdrawia chora kuleczka :((((((((((((((((((( Trzymam kciuki.