Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Witam ponownie!!

• Autor: Iloria Data: 2008-08-30 08:51:13

Witam się z Wami już po raz drugi. Wcześniej byłam zarejestrowana jako Iloria_S ale po zmianie adresu e-mail w swoim profilu nie dostałam linka by aktywować konto. Pisałam do adminów i nie dostałam żadnej odpowiedzi. Postanowiłam więc założyć nowe konto. Szkoda mi tylko tych wszystkich "ulubionych" Mam cichą nadzieję, że admini zajmą się moją sprawą i niedługo powrócę do starego konta.
    Pozdrawiam!

• Autor: Teresa.Marcjan Data: 2008-08-30 09:01:01

Użytkownik Iloria napisał w wiadomości:
    > Witam się z Wami już po raz drugi. Wcześniej byłam zarejestrowana jako
    > Iloria_S ale po zmianie adresu e-mail w swoim profilu nie dostałam linka by
    > aktywować konto. Pisałam do adminów i nie dostałam żadnej odpowiedzi.
    > Postanowiłam więc założyć nowe konto. Szkoda mi tylko tych wszystkich
    > "ulubionych" Mam cichą nadzieję, że admini zajmą się moją sprawą i
    > niedługo powrócę do starego konta. Pozdrawiam!

Witam, nie płacz, bo napewno wszystko skończy się pomyślnie

• Autor: miauka Data: 2008-08-30 14:08:12

Użytkownik Teresa.Marcjan napisał w wiadomości:
    > Użytkownik Iloria napisał w wiadomości: > Witam się z Wami już po raz
    > drugi. Wcześniej byłam zarejestrowana jako > Iloria_S ale po zmianie adresu
    > e-mail w swoim profilu nie dostałam linka by > aktywować konto. Pisałam do
    > adminów i nie dostałam żadnej odpowiedzi. > Postanowiłam więc założyć nowe
    > konto. Szkoda mi tylko tych wszystkich > "ulubionych" Mam cichą
    > nadzieję, że admini zajmą się moją sprawą i > niedługo powrócę do starego
    > konta. Pozdrawiam!Witam, nie płacz, bo napewno wszystko skończy się pomyślnie

witam, wtrace sie z offtopem ale trudno, najwyzej prosze o kare.....heh Bodek w sumie to licze na Ciebie :)

no wiec Tereso mam pytanie do Ciebie czy to jest konieczne, odpowiadanie z cytowaniem? Wiem, ze skoro taka funkcja jest dostepna to to po to by jej uzywac, ja jednak gubie sie czesto czytajac po kolei wypowiedzi i nagle Twoja zawsze z cytowaniem sie pojawia. Moze sie czepiam. Wydaje mi sie to jednak niepotrzebne i mylace. 
    To bylo bardzo grzeczne zapytanie wiec milo by bylo gdyby sie bez wojny obylo.
    heh ale rymlo mi sie.....konkurencja dla Lajana i Janka :):):)

• Autor: Agnieszka.S. Data: 2008-08-30 09:47:31

Też mam niestety ten problem i czekam na pomoc moderatorów. Pozdrawiam

• Autor: agacia Data: 2008-08-30 12:17:23

Ja ostatnio miałam taką samą sytuację po zmianie adresu e-mail.Nie dostałam ani linka ani odpowiedzi na moje maile do administratora.Kiedy juz straciłam nadzieję konto zostało aktywowane, ale czekalam  prawie miesiąc!Myśle Iloria , że wrócisz do starego konta , ale niestety może to trochę potrwać.Pozdrawiam!

• Autor: Iloria Data: 2008-08-30 12:24:02

Miesiąc?! No nie...

• Autor: kuleczka Data: 2008-08-31 01:40:08

Witaj i nie przejmuj sie na pewno wszystko bedzie dobrze.Ja mialam taki sam problem.Zmienilam adres e - mail w swoim profilu i tez nie dostalam linka by aktywowac konto.Czekalam tydzien,az zdenerwowalam sie i napisalam po raz drugi na nastepny dzien patrze a tam jest moje stare konto moje przepisy wszystko tylko bylam zdziwiona,ze niedostalam zadnej odpowiedzi nic kompletnie.Tak jakby nic sie nie stalo.
    Pozdrawia chora kuleczka   :(((((((((((((((((((    Trzymam kciuki.

Przejdź do pełnej wersji serwisu