Od wczoraj, bawiłam się z takim oto torotem, dla 6 letniej dziewczynki. Od razu piszę, pomysł nie jest mój, widziałam go gdzieś w necie, nawet na jednej z polskich stron, ale nie bijcie i nie krzyczcie nie pamiętam gdzie. Wieczorem wklepię przepis.
Smakosiu, powiem Ci, że dziewuszka jak zobaczyła tort, to zaniemówiła i powiedziała:" mamo mogę tę koronę założyć", mnie prawie serducho stanęło, bo ozdoba zrobiona z kruchego materiału :-))
Gdybym byłą księżniczką to nic więcej do szczęścia by mi nie brakowało!!! Istne cudo naprawdę Tort,domyślam się,pokryty jest marcepanem,ale ciekawa jestem z czego zrobiony jest ten śliczny diadem?
Torcik wygląda naprawdę super - ciekawe jak smakuje, pewnie jeszcze lepiej. Sama jestem teraz na etapie poszukiwania inspiracji do przygotowania tortu dla małej księżniczki. Gratulacje!
Użytkownik -izka- napisał w wiadomości: >Sama jestem teraz na etapie poszukiwania inspiracji do > przygotowania tortu dla małej księżniczki.
izko a może zamek dla księżniczki? miałam robic taki na urodziny córy ale w ostatniej chwili zdecydowała ,ze chce z ,,konisiem,, jesli chcesz to podaj maila, wysle ci kilka zdjeć takich tortów i podpowiem ( jeśli będziesz chciała) jak go wykonać Pozdrawiam
Użytkownik -izka- napisał w wiadomości: > Dorotaxxx - jasne, izka28for@wp.pl Czekam na fotki. A może jakiś pomysł na > tort na chrzest? Pozdrawiam cieplutko
izko wysle ci wszystko ale jutro wieczorem , obiecuje
Chetnie bym taki torcik dostala na wlasne urodziny, bo chyba samej sobie nie wypada czegos takiego piec:) Jest przesliczny, te rozowe kwiatki wygladaja jakby z materialu. Podziwiam zdolnosci autorki.
Fantastyczny tort, a ten diadem... normalnie mnie zatkało :) Jeszcze jak zobaczyłam przepis na wykonanie - to mój podziw wzrósł dodatkowo :) Zdolna Dziewczyna - gratulacje :))))))
Ależ Ci to ładnie wyszło. Moje gratulacje! Tylko żeby ta 6-latka nie popłakała się, że tort bardziej wystrojony od niej ;-)))
Smakosiu, powiem Ci, że dziewuszka jak zobaczyła tort, to zaniemówiła i powiedziała:" mamo mogę tę koronę założyć", mnie prawie serducho stanęło, bo ozdoba zrobiona z kruchego materiału :-))
Gdybym byłą księżniczką to nic więcej do szczęścia by mi nie brakowało!!! Istne cudo naprawdę
Tort,domyślam się,pokryty jest marcepanem,ale ciekawa jestem z czego zrobiony jest ten śliczny diadem?
Diadem zrobiłam z lukru :-))
http://wielkiezarcie.com/przepis35389.html
Śliczny torcik .Gratulacje!
Torcik piękny. GRATULACJE!!!
Użytkownik -izka- napisał w wiadomości:
>Sama jestem teraz na etapie poszukiwania inspiracji do
> przygotowania tortu dla małej księżniczki.
izko a może zamek dla księżniczki? miałam robic taki na urodziny córy ale w ostatniej chwili zdecydowała ,ze chce z ,,konisiem,,
jesli chcesz to podaj maila, wysle ci kilka zdjeć takich tortów i podpowiem ( jeśli będziesz chciała) jak go wykonać
Pozdrawiam
Dorotaxxx - jasne, izka28for@wp.pl Czekam na fotki. A może jakiś pomysł na tort na chrzest? Pozdrawiam cieplutko
Użytkownik -izka- napisał w wiadomości:
> Dorotaxxx - jasne, izka28for@wp.pl Czekam na fotki. A może jakiś pomysł na
> tort na chrzest? Pozdrawiam cieplutko
izko wysle ci wszystko ale jutro wieczorem , obiecuje
Sprawdz maila
Powiem, Ci, że niespodziwałm się, że tort zrobi takie wrażenie na jubilatce :-))
Mariolka piękny tort !! na pewno kosztował Cie sporo pracy! Gratulacje
Pozdrawiam
Masz rację, padam z nóg, ale powiem Ci, że wesoło było ;-))
Chetnie bym taki torcik dostala na wlasne urodziny, bo chyba samej sobie nie wypada czegos takiego piec:) Jest przesliczny, te rozowe kwiatki wygladaja jakby z materialu. Podziwiam zdolnosci autorki.
Maddaleno, chętnie dla Ciebie taki zrobię :-))
Przy takim torciku,to wszystkie prezenty ida na bok.
Podziwiam zdolności.
Torcik bardzo ładny, gratuluję takich zdolności
dziękuję:-))
Dziękuję:-))
Fantastyczny tort, a ten diadem... normalnie mnie zatkało :) Jeszcze jak zobaczyłam przepis na wykonanie - to mój podziw wzrósł dodatkowo :) Zdolna Dziewczyna - gratulacje :))))))
Ave, dziękuję za miłe słowa:-))
Cudeńko. Gratulacje. Pozdrawiam. Grazyna