Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Suchy szampon.

• Autor: karasia Data: 2008-09-04 14:24:31

Czy ktoś z was miał może do czynienia z suchym szamponem do włosów? Nie wiem, czy warto inwestować w taki kosmetyk i ciekawi mnie jego działanie.

• Autor: crisen Data: 2008-09-04 14:45:49

Dawniej pamiętam był taki szampon.To jest tak jak talk, jeśli nie masz warunków do mycia na mokro lub się bardzo gdzieś spieszysz to wtedy go używasz . Ja nie byłam nim zachwycona . Włosy matowe . Może teraz produkują lepsze . Nie wiem.Pozdrawiam!

• Autor: karasia Data: 2008-09-04 14:56:08

Znalazłam taki w sprayu- produkcji niemieckiej. W sumie potrzebuję go tylko w nagłych przypadkach i w podróży. Ale dzięki za odp.

• Autor: asia_minor Data: 2008-09-04 15:01:45

Użyłam dawno temu na wycieczce (z dala od ludzkich siedzib i dostępu do wody :) ). Dla mnie koszmar. Włosy jak snopek siana i swędzenie głowy.

• Autor: crisen Data: 2008-09-04 15:06:54

Tak wsłaśnie jest. To tak jakbyś posypała włosy mąka , roztarła i dobrze wytrzepała . Spróbuj , na takiej samej zasadzie działa suchy szamopon. Chyba, że teraz wymyślono coś lepszego. Spróbować zawsze można, może kiedyś w ekstremalnych warunkach się przydać. Pozdrówka!

• Autor: anay Data: 2008-09-04 16:33:54

brzmi jak wynalazek socjalistyczny albo wojenny w czasach reglamentacji wody - w ekstremalnych warunkach to się wkłada wodę pod kran, hydrant, pompę, polewa wodą ze studni :D   a nie tam jakieś zasypki na czaszkę :))))  do kurzu brudu i łoju na włosach dołożyć jeszcze coś.. też mi mycie.. :)))

Przejdź do pełnej wersji serwisu