Forum

Kuchenne porady

pomocy

  • Autor: roses000 Data: 2008-09-05 14:49:38

    co moge dodac do sosu zamiast ziól prowansalskich

  • Autor: roses000 Data: 2008-09-05 15:08:14

    widze ze nic :(

  • Autor: Paola_r Data: 2008-09-05 15:15:34

    Do jakiego sosu ? Ewentualnie, jakie zioła masz do dyspozycji zamiast prowansalskich ?

  • Autor: orszulka88 Data: 2008-09-05 15:18:50

    Np.natka,koperek,chrzan,lubczyk,paprykę ostrą słodką,kombinacji jest dużo.zależy jaki chcesz smak uzyskać.

  • Autor: Krystyna911 Data: 2008-09-05 16:19:40

    Spróbuj : bazylia, oregano, estragon, szałwia, rozmaryn

  • Autor: smakosia Data: 2008-09-05 18:31:01

    Musisz nam napisać jaki to ma być sos. Czy typu: pomidorowy, biały (np.koperkowy, beszamelowy,musztardowy) a może pieczeniowy (czyli naturalny z kawałka pieczonego mięsa)? Napisz coś więcej,to będziemy mogli Ci podpowiedzieć.

  • Autor: roses000 Data: 2008-09-06 10:46:25

    dziekuje bardzo juz sobie poradzilam a wczoraj padł mi net i nie moglam odp.

  • Autor: smakosia Data: 2008-09-06 11:09:23

    Najważniejsze, że sos się udał :-)

Przejdź do pełnej wersji serwisu