co moge dodac do sosu zamiast ziól prowansalskich
widze ze nic :(
Do jakiego sosu ? Ewentualnie, jakie zioła masz do dyspozycji zamiast prowansalskich ?
Np.natka,koperek,chrzan,lubczyk,paprykę ostrą słodką,kombinacji jest dużo.zależy jaki chcesz smak uzyskać.
Spróbuj : bazylia, oregano, estragon, szałwia, rozmaryn
Musisz nam napisać jaki to ma być sos. Czy typu: pomidorowy, biały (np.koperkowy, beszamelowy,musztardowy) a może pieczeniowy (czyli naturalny z kawałka pieczonego mięsa)? Napisz coś więcej,to będziemy mogli Ci podpowiedzieć.
dziekuje bardzo juz sobie poradzilam a wczoraj padł mi net i nie moglam odp.
Najważniejsze, że sos się udał :-)
co moge dodac do sosu zamiast ziól prowansalskich
widze ze nic :(
Do jakiego sosu ? Ewentualnie, jakie zioła masz do dyspozycji zamiast prowansalskich ?
Np.natka,koperek,chrzan,lubczyk,paprykę ostrą słodką,kombinacji jest dużo.zależy jaki chcesz smak uzyskać.
Spróbuj : bazylia, oregano, estragon, szałwia, rozmaryn
Musisz nam napisać jaki to ma być sos. Czy typu: pomidorowy, biały (np.koperkowy, beszamelowy,musztardowy) a może pieczeniowy (czyli naturalny z kawałka pieczonego mięsa)? Napisz coś więcej,to będziemy mogli Ci podpowiedzieć.
dziekuje bardzo juz sobie poradzilam a wczoraj padł mi net i nie moglam odp.
Najważniejsze, że sos się udał :-)