Ja używam. Inaczej ciasta drożdżowego nie robię, nie da rady :) Zresztą przydaje się także do przyrządzania sałatek itp. Użyłam jej rózneiż jako opakowania na tort, z tym , ze wtdy do góry dnem. Polecam!
Ja również jestem wielka zwolenniczką tej miski - ciasto jest bardzo smaczne , zdrowe ,zawsze się udaje.Swego czasu również czytałam opinie innych użytkowników niektórzy pisali , ze ciasto jest nieco "inne" .gumowe . Moim i moich bliskich zdaniem jest super smaczne
Ja również bardzo lubię tą miskę, jeśli akurat nie mam ochoty na ciasto to używam jej do przechowywania produktów o mocnym zapachu, jest bardzo szczelna i nie wypuszcza żadnych zapachów. Polecam.
Nie wiem czy można ją polecić.Ciasto faktycznie "samo się robi" i jest smaczne, ale tylko pierwszego dnia. Na drugi dzień jest twarde.Robione tradycyjnie długo zachowuje świeżość.
Moi drodzy WŻ czy ktoś z Was używa tej miski. Bardzo chciałabym poznać Waszą opinię.Pozdrawiam
Ja używam. Inaczej ciasta drożdżowego nie robię, nie da rady :) Zresztą przydaje się także do przyrządzania sałatek itp. Użyłam jej rózneiż jako opakowania na tort, z tym , ze wtdy do góry dnem. Polecam!
Wpisz w Szukajkę "Tupperware" - wyskoczy Ci parę ciekawych wątków i dyskusji na temat miski i innych naczyń Tupperware. Pozdrawiam. Paola.
Ja również jestem wielka zwolenniczką tej miski - ciasto jest bardzo smaczne , zdrowe ,zawsze się udaje.Swego czasu również czytałam opinie innych użytkowników niektórzy pisali , ze ciasto jest nieco "inne" .gumowe . Moim i moich bliskich zdaniem jest super smaczne
zamiast komentarza
Miski fajne ale ciasto drożdżowe robię w zwykłej misce i tez wychodzi rewelacyjne.
Ja używam nie tylko miski do ciasta Tupperware, ale też pozostałych produktów tej marki i wszystkie polecam
Ja również bardzo lubię tą miskę, jeśli akurat nie mam ochoty na ciasto to używam jej do przechowywania produktów o mocnym zapachu, jest bardzo szczelna i nie wypuszcza żadnych zapachów. Polecam.
Używam i bardzo polecam !!!
Nie wiem czy można ją polecić.Ciasto faktycznie "samo się robi" i jest smaczne, ale tylko pierwszego dnia. Na drugi dzień jest twarde.Robione tradycyjnie długo zachowuje świeżość.