Zgodnie z obietnicą chciałam Wam pokazać jak wyglądały moje wakacje. Pierwsze zdjęcia już z samolotu Do morza mieliśmy 2 minuty spacerkiem. Tam również znajdował się bar, w którym przeważnie jedliśmy obiady. Tak wyglądała plaża no i cudowne morze. Zawsze cieplutka, czysta woda. Piękne rafy koralowe i cudownie kolorowe ryby. Zaraz w pierwszy dzień zakupiliśmy maski i rurki bo naprawdę było co podziwiać. Pokój mieliśmy bardzo ładny, duży, z tarasem. Taki mieliśmy z niego widok: a to był nasz budynek Jedzenie było bardzo urozmaicone, zawsze było kilkanaście potraw, mnóstwo warzyw, owoce, kilka rodzaji pieczywa, mnóstwo słodyczy. Jednak szczerze muszę powiedzieć, ,że przypraw to prawie wcale nie używają także do jedzenia to mieliśmy pewne zastrzeżenia. Tak wyglądała restauracja w której mieliśmy posiłki Jak już było naprawdę złe (co na szczęście zdażyło się tylko kilka razy) to ratowaliśmy się w pobliskim centrum Nasz hotel nocą: Często były organizowane przez animatorów różne imprezy, np. taniec brzucha Wybraliśmy się raz do miasteczka Naama Bay. Strasznie głośne miasto, mnóstwo ludzi, wszyscy próbowali nam coś sprzedać, strasznie nachalni ludzie. Tutaj w knajpce Akurat miała tam miejsce impreza z okazji otwarcia kolejnego centrum handlowego Następnie wybraliśmy się do Kairu i muszę Wam powiedzieć, że w życiu nie widziałam takiego brudu i tyle śmieci na raz. Coś okropnego. Płynęliśmy po Nilu Zwiedzaliśmy Muzeum Egipskie oczywiście piramidy nie mogło zabraknąć też Sfinksa Następna wycieczka na pustynię. Jazda na quadach i wielbłądach Niesamowite zwierzęta, jadly wszystko co spotkały na swojej drodze. Na pustyni widzieliśmy setki bocianów W wiosce beduinówNastepna wycieczka do Aqua Parku, ubawiłam się tam jak małe dziecko. Przeróżnych zjeżdzalni było chyba z 20 Chwila odpoczynku i nowi znajomi I jeszcze kilka ogolnych zdjęć z naszego raju Jednym słowem było pięknie i wspaniale. Do końca życia będę pamiętać te wakacje.
Cieszę się, że podobają Wam się zdjęcia. Starałam się wybrać te najlepsze bo w sumie natrzaskaliśmy ich przeszło 3000. W każdym bądź razie gorąco polecam ten kraj jeżeli ktoś się zastanawia, naprawdę warto tam pojechać. My spędziliśmy tam całe 3 tygodnie, ani razu się nie nudziliśmy i z chęcią tam jeszcze kiedyś wrócę.
Wydawało mi się ,że na brak wyobraźni nie mogę narzekać...ale Twój opis wakacji ze zdjęciami przerósł moje wyobrażenia. Było pięknie...teraz widać...czy tę fajeczkę wodną widoczną na jednym ze zdjęć to również paliłaś czy tylko przysiadłaś się do niej ?
Ludzie kochani! To ja się nakręcałam robiąc swoje fotki, ale co Ty masz powiedzieć! :-) Toż to sama egzotyka. Super. Opisy świetne - dopełniły całość. Ależ z Was szczęściarze! A skoro mowa o szczęściu...może te bociany przyniosą Wam jakąś maleńką niespodziankę ;-))) Dziękuję, że podzieliłaś się swoim urlopem.
Zgodnie z obietnicą chciałam Wam pokazać jak wyglądały moje wakacje.
Pierwsze zdjęcia już z samolotu
Do morza mieliśmy 2 minuty spacerkiem. Tam również znajdował się bar, w którym przeważnie jedliśmy obiady. Tak wyglądała plaża no i cudowne morze. Zawsze cieplutka, czysta woda. Piękne rafy koralowe i cudownie kolorowe ryby. Zaraz w pierwszy dzień zakupiliśmy maski i rurki bo naprawdę było co podziwiać.
Pokój mieliśmy bardzo ładny, duży, z tarasem. Taki mieliśmy z niego widok:
a to był nasz budynek
Jedzenie było bardzo urozmaicone, zawsze było kilkanaście potraw, mnóstwo warzyw, owoce, kilka rodzaji pieczywa, mnóstwo słodyczy. Jednak szczerze muszę powiedzieć, ,że przypraw to prawie wcale nie używają także do jedzenia to mieliśmy pewne zastrzeżenia. Tak wyglądała restauracja w której mieliśmy posiłki
Jak już było naprawdę złe (co na szczęście zdażyło się tylko kilka razy) to ratowaliśmy się w pobliskim centrum Nasz hotel nocą:
Często były organizowane przez animatorów różne imprezy, np. taniec brzucha
Wybraliśmy się raz do miasteczka Naama Bay. Strasznie głośne miasto, mnóstwo ludzi, wszyscy próbowali nam coś sprzedać, strasznie nachalni ludzie. Tutaj w knajpce
Akurat miała tam miejsce impreza z okazji otwarcia kolejnego centrum handlowego
Następnie wybraliśmy się do Kairu i muszę Wam powiedzieć, że w życiu nie widziałam takiego brudu i tyle śmieci na raz. Coś okropnego. Płynęliśmy po Nilu
Zwiedzaliśmy Muzeum Egipskie
oczywiście piramidy
nie mogło zabraknąć też Sfinksa Następna wycieczka na pustynię. Jazda na quadach i wielbłądach
Niesamowite zwierzęta, jadly wszystko co spotkały na swojej drodze. Na pustyni widzieliśmy setki bocianów
W wiosce beduinówNastepna wycieczka do Aqua Parku, ubawiłam się tam jak małe dziecko. Przeróżnych zjeżdzalni było chyba z 20
Chwila odpoczynku i nowi znajomi
I jeszcze kilka ogolnych zdjęć z naszego raju
Jednym słowem było pięknie i wspaniale. Do końca życia będę pamiętać te wakacje.
Piękne wakacje :)
dzięki Aga , oglądałam zdjęcia z zapartym tchem , wspaniałe wczasy :))
Cieszę się, że podobają Wam się zdjęcia. Starałam się wybrać te najlepsze bo w sumie natrzaskaliśmy ich przeszło 3000. W każdym bądź razie gorąco polecam ten kraj jeżeli ktoś się zastanawia, naprawdę warto tam pojechać. My spędziliśmy tam całe 3 tygodnie, ani razu się nie nudziliśmy i z chęcią tam jeszcze kiedyś wrócę.
Wydawało mi się ,że na brak wyobraźni nie mogę narzekać...ale Twój opis wakacji ze zdjęciami przerósł moje wyobrażenia.
Było pięknie...teraz widać...czy tę fajeczkę wodną widoczną na jednym ze zdjęć to również paliłaś czy tylko przysiadłaś się do niej ?
Ta fajeczka to shisha i paliliśmy ją codziennie
Miałaś piękne wakacje :-)) Zdjęcia są super!!!
Tez bym pamiętała takie wakacje... Piękne były....i zdjęcia tez piekne...
piekne zdjecia i super wakacje :)
Ludzie kochani! To ja się nakręcałam robiąc swoje fotki, ale co Ty masz powiedzieć! :-) Toż to sama egzotyka. Super. Opisy świetne - dopełniły całość. Ależ z Was szczęściarze! A skoro mowa o szczęściu...może te bociany przyniosą Wam jakąś maleńką niespodziankę ;-))) Dziękuję, że podzieliłaś się swoim urlopem.
Mysiu miałas , że tak napisze zajebiste wakacje !!!!!!!!!!!!! Rewelacja!
Piekny fotoreportarz, a Ty laska nad laskami:) fajnie , ze podzielilas sie wakacjami:)
Dziękuję bardzo Tineczko
Rzeczywiście, pięknie wypoczywałaś! Gratuluję wyjazdu.
Lato, laska, laba !!! - miło popatrzec w ten deszczowy dzień i (choc wirtualnie) stare kości wygrzac w egipskim słoneczku
Oj nie macie pojęcia jak bardzo chciałabym tam teraz wrócić. Szczególnie gdy za oknem tak paskudnie