z Podlasia Dobrej zabawy życzę... tańce hulanki swawole... i będzie jak w tym wierszu Ta Kraczma Rzym się nazywa tak trzymać szkoda,że pogoda lekko powiedzmy sobie załamała się, ale wszystko będzie dobrze -- słoneczko rozchmurz buzię
Wstydu Wielkiemu Żarciu nie przynieście :))) Bawcie się dobrze, fotografujcie . Pewnie wszyscy których nie będzie na tym spotkaniu czekaja na relację zdjęciową . I nie tylko. Pozdrawiam , życzę fajnej zabawy . Grażyna. ps. Juz się szykuję na następne spotkanie , jeżeli takie będzie.
Faktycznie, to już tuż, tuż..... a więc Kochani, miłej atmosfery i dooooooobrej zabawy, no i nie zapominajcie o całej rzeszy nieobecnych....i może odrobinę siupnijcie też za nas, co? jeden, jedyny toaścik tylko....ok? ale nie zapominajcie, że jesteście Wielkie Żarłoki a nie ......no nie dokończę, wiem, że znacie umiar i nie przyniesiecie wtydu. Pozdrowienia i buziaki dla wszystkich !
Kurcze naprawde zazdroszcze że nie mogę tam być z Wami, może kiedyś.... bliżej :) Pozdrówka i słodkiego obżarstwa ma sie rozumieć WIELKIEGO i szampanka słodkiego
Ja również Wam życzę szampańskiej zabawy i żałuje ze nie mogę tam być i Was poznać osobiście. Kochane Żarłoczki siupnijcie za mnie a ja obiecuje że tu za Was siupne browarka jednego by się zabawa i spotkanie udało i miło wsopominało,a wszystkim nieobecnym i zasmuconym poprawcie nastruj ogromniastą ilością fotek.:))) Pozdrawiam i życzę niezapomnianych wrażen wszystkim obecnym na Zlocie. To jeszcze tylko jeden dzień!!!!!!!! Renata
Życzę Wam wszystkim dobrej zabawy!! Nie przepijcie się, nie przejedzcie, tańczcie do białego rana, swoją drogą zazdroszczę Wam tego spotkania, niestety nie było mi dane się z Wami spotkać - może następnym razem. Dobrej zabawy!!!!!!!!!!
Dołączam sie do życzeń: dobrej zabawy, pysznego jedzonka...i pamięci o tych co zostali w domu. Dla mnie niestety Gdańsk i Otomin to drugi koniec Polski....ale jeśli tylko w najbliższej przyszłości będzie takie spotkanie bliżej....z pewnością pojawię się na nim. Pozdrawiam wszystkich Wielkich Żarłoków
zbawy, jedzenia, powitan i rozmow..tancow....degustacji!
Jak kota nie ma w domu to myszy harcują!!! Tak trzymać!!
No tak to juz tuz tuz......bawta sie wszyscy dobrze.....i czekamy na relacje takie obszerne:)))))))))))))))))
miod i wino pijcie
grilujcie i balujcie
wesolej zabawy!
I foty, foTY, FOTY !!! Wesołej zabawy wszystkim :)
Niech żyją w Otominie tańce, hulanki, swawole !!!
z Podlasia
Dobrej zabawy życzę...
tańce hulanki swawole... i będzie jak w tym wierszu Ta Kraczma Rzym się nazywa
tak trzymać szkoda,że pogoda lekko powiedzmy sobie załamała się, ale wszystko będzie dobrze -- słoneczko rozchmurz buzię
Wstydu Wielkiemu Żarciu nie przynieście :))) Bawcie się dobrze, fotografujcie . Pewnie wszyscy których nie będzie na tym spotkaniu czekaja na relację zdjęciową . I nie tylko. Pozdrawiam , życzę fajnej zabawy . Grażyna.
ps. Juz się szykuję na następne spotkanie , jeżeli takie będzie.
Faktycznie, to już tuż, tuż.....
a więc Kochani, miłej atmosfery i dooooooobrej zabawy, no i nie zapominajcie o całej rzeszy nieobecnych....i może odrobinę siupnijcie też za nas, co? jeden, jedyny toaścik tylko....ok? ale nie zapominajcie, że jesteście Wielkie Żarłoki a nie ......no nie dokończę, wiem, że znacie umiar i nie przyniesiecie wtydu.
Pozdrowienia i buziaki dla wszystkich !
to tuz, tuz, milego spotkania i dobrej ZABAWY!
Kurcze naprawde zazdroszcze że nie mogę tam być z Wami, może kiedyś.... bliżej :) Pozdrówka i słodkiego obżarstwa ma sie rozumieć WIELKIEGO
i szampanka słodkiego
Ja również życzę Wam fantastycznej zabawy. Szkoda, że nie mogę być z Wami, chętnie bym Was wszystkich osobiście poznała...
To i ja sie dolacze do zyczen DOBREJ ZABAWY i koniecznie siupnijcie za nieobecnych ;)
Ja również Wam życzę szampańskiej zabawy i żałuje ze nie mogę tam być i Was poznać osobiście. Kochane Żarłoczki siupnijcie za mnie a ja obiecuje że tu za Was siupne browarka jednego by się zabawa i spotkanie udało i miło wsopominało,a wszystkim nieobecnym i zasmuconym poprawcie nastruj ogromniastą ilością fotek.:))) Pozdrawiam i życzę niezapomnianych wrażen wszystkim obecnym na Zlocie. To jeszcze tylko jeden dzień!!!!!!!! Renata
Życzę Wam wszystkim dobrej zabawy!! Nie przepijcie się, nie przejedzcie, tańczcie do białego rana, swoją drogą zazdroszczę Wam tego spotkania, niestety nie było mi dane się z Wami spotkać - może następnym razem. Dobrej zabawy!!!!!!!!!!
Dołączam sie do życzeń: dobrej zabawy, pysznego jedzonka...i pamięci o tych co zostali w domu. Dla mnie niestety Gdańsk i Otomin to drugi koniec Polski....ale jeśli tylko w najbliższej przyszłości będzie takie spotkanie bliżej....z pewnością pojawię się na nim. Pozdrawiam wszystkich Wielkich Żarłoków
dobrej zabawy i wypijcie za tych co na morzu!
zal , zal!!!!!!!
Bawcie się dooooobrzeeee.!
Bawcie sie Zarloki i zdajcie nam relacje po powrocie ze zlotu. Czekamy :))))
Miłego imprezowania..do białego rana !!
niech w tym Otominie nikt z was nie zaginie !!!!