Wystarczy tylko być dla niej: przyjacielem partnerem kochankiem bratem ojcem wychowawcą spowiednikiem psychologiem mechanikiem elektrykiem hydraulikiem stolarzem szoferem tragarzem Należy przy tym być: sympatycznym wysportowanym ale inteligentnym silnym ale kulturalnym twardym ale łagodnym romantycznym ale męskim dowcipnym i wesołym ale dystyngowanym i poważnym odważnym ale misiem zdolnym ale skromnym eleganckim ale stanowczym praworządnym ale gotowym zrobić dla niej wszystko (np. skok na bank) rozmarzonym ale ambitnym wypłacalnym Jednocześnie mężczyzna musi uważać aby: nie był zazdrosny lecz zainteresowany pozostawiał kobiecie swobodę ale okazywał troskę, gdzie była i co robiła oraz nie zapominał o najważniejszych rocznicach (urodzinach, imieninach, miesiączce, dacie pierwszego pocałunku) Uszczęśliwić mężczyznę jest o wiele trudniej ponieważ mężczyzna potrzebuje: po pierwsze – seksu, po drugie - jedzenia. Niektóre kobiety czują się tymi wymaganiami mocno przeciążone. Wniosek: mężczyźni i kobiety mogą ze sobą żyć w zgodzie, ale pod warunkiem, że panowie ograniczą nieco swą roszczeniową postawę i dyktatorskie zapędy.
Ponoć... jak wieści donoszą "wszem i wobec" ten tekst jest już w obiegu w internecie ... ja go otrzymałam niedawno więc przesłyłam go Wam do przeczytania w wolnej chwilce z "lekkim przymrużeniem oka"
Uszczęśliwienie kobiety … wcale nie jest trudne.
Wystarczy tylko być dla niej:
przyjacielem
partnerem
kochankiem
bratem
ojcem
wychowawcą
spowiednikiem
psychologiem
mechanikiem
elektrykiem
hydraulikiem
stolarzem
szoferem
tragarzem
Należy przy tym być:
sympatycznym
wysportowanym ale inteligentnym
silnym ale kulturalnym
twardym ale łagodnym
romantycznym ale męskim
dowcipnym i wesołym ale dystyngowanym i poważnym
odważnym ale misiem
zdolnym ale skromnym
eleganckim ale stanowczym
praworządnym ale gotowym zrobić dla niej wszystko (np. skok na bank)
rozmarzonym ale ambitnym
wypłacalnym
Jednocześnie mężczyzna musi uważać aby:
nie był zazdrosny lecz zainteresowany
pozostawiał kobiecie swobodę ale okazywał troskę, gdzie była i co robiła oraz nie zapominał o najważniejszych rocznicach (urodzinach, imieninach, miesiączce, dacie pierwszego pocałunku)
Uszczęśliwić mężczyznę jest o wiele trudniej ponieważ mężczyzna potrzebuje:
po pierwsze – seksu, po drugie - jedzenia.
Niektóre kobiety czują się tymi wymaganiami mocno przeciążone.
Wniosek: mężczyźni i kobiety mogą ze sobą żyć w zgodzie, ale pod warunkiem, że panowie ograniczą nieco swą roszczeniową postawę i dyktatorskie zapędy.
Ponoć... jak wieści donoszą "wszem i wobec" ten tekst jest już w obiegu w internecie
... ja go otrzymałam niedawno więc przesłyłam go Wam do przeczytania w wolnej chwilce z "lekkim przymrużeniem oka"
I co o tym sądzicie Kochani ...?
I to by było na tyle
Amen.