Przyszedł czas na Spidermana. Dzieciątko wymarzyło, a ciocia (czyli ja :-)) zrobiła. Narazie tylko tu wkleję fotkę, a póżniej pokażę zainteresowanym jak to zrobiłam.
Super, wyszedł Ci fantastycznie. Widzę, że też masz talent do ozdabiania. Ja niestety nie. Piec i gotować potrafię świetnie (przynajmniej tak mi wszyscy mówią) ale z wykańczaniem tortów mam problem. Zresztą wogole jestem łamagą jeżeli chodzi o plastyczne rzeczy, nawet rysować nie potrafię.
Mysia, dzięki wielkie :-)) Wierz mi to naprawdę nie jest trudne :-)) Rysunki, to też moja pięta achillesowa, zebyś Ty wiedziała ile ja się męczyłam z szablonem hihi. Opierałam się przed tym tortem jak tylko mogłam, negocjacje były ciężkie, no i jak zaczęliśmy od Spidermana, tak na nim skończyliśmy :-))
Wyszedł przepiękny ....dla mnie mistrzostwo.... Przyznam się że jakiś czas temu robiłam taki dla synka ...i jak teraz patrze na Twój to poprostu szok! mój nawet w połowie nie był tak śliczny .Może kiedyś ...i ja się nauczę...ach
p.s synek zagląda przez moje ramię i krzyczy : jaaaaaaa!! (wielbiciel spidermana)hahaah Pozdrawiam serdecznie Marta
Super, wyszedł Ci fantastycznie. Widzę, że też masz talent do ozdabiania. Ja niestety nie
. Piec i gotować potrafię świetnie (przynajmniej tak mi wszyscy mówią) ale z wykańczaniem tortów mam problem. Zresztą wogole jestem łamagą jeżeli chodzi o plastyczne rzeczy, nawet rysować nie potrafię.
Mysia, dzięki wielkie :-)) Wierz mi to naprawdę nie jest trudne :-)) Rysunki, to też moja pięta achillesowa, zebyś Ty wiedziała ile ja się męczyłam z szablonem hihi. Opierałam się przed tym tortem jak tylko mogłam, negocjacje były ciężkie, no i jak zaczęliśmy od Spidermana, tak na nim skończyliśmy :-))
nie zawaham się powiedzieć masz duszę artysty...
pozdrawiam
Dziękuję za bardzo miłe słowa, chyba się zarumieniłam :-)) pozdrawiam.
prześliczny, gratuluję pomysłu i wykonania!!
Wyszedł przepiękny ....dla mnie mistrzostwo....
.Może kiedyś ...i ja się nauczę...ach
Przyznam się że jakiś czas temu robiłam taki dla synka ...i jak teraz patrze na Twój to poprostu szok! mój nawet w połowie nie był tak śliczny
p.s
synek zagląda przez moje ramię i krzyczy : jaaaaaaa!! (wielbiciel spidermana)hahaah
Pozdrawiam serdecznie Marta
Marto, dziękuję :-)) Pozdrowienia dla Synka :-))
Dziękuję :-))
Jak zwykle super !!!
Cóż za precyzja! Mistrzostwo!!!!! Pozdrawiam:))
Dziękuję i pozdrawiam :-))
Mój bratanek, wielbiciel Spidermana, pewno nie pozwoliłby zjeśc tego tortu
Zdolna z Ciebie ciocia !!! Jak pięknie utkałaś tę siec!