Przyszedł czas na Spidermana. Dzieciątko wymarzyło, a ciocia (czyli ja :-)) zrobiła. Narazie tylko tu wkleję fotkę, a póżniej pokażę zainteresowanym jak to zrobiłam.
Super, wyszedł Ci fantastycznie. Widzę, że też masz talent do ozdabiania. Ja niestety nie. Piec i gotować potrafię świetnie (przynajmniej tak mi wszyscy mówią) ale z wykańczaniem tortów mam problem. Zresztą wogole jestem łamagą jeżeli chodzi o plastyczne rzeczy, nawet rysować nie potrafię.
Mysia, dzięki wielkie :-)) Wierz mi to naprawdę nie jest trudne :-)) Rysunki, to też moja pięta achillesowa, zebyś Ty wiedziała ile ja się męczyłam z szablonem hihi. Opierałam się przed tym tortem jak tylko mogłam, negocjacje były ciężkie, no i jak zaczęliśmy od Spidermana, tak na nim skończyliśmy :-))
Wyszedł przepiękny ....dla mnie mistrzostwo.... Przyznam się że jakiś czas temu robiłam taki dla synka ...i jak teraz patrze na Twój to poprostu szok! mój nawet w połowie nie był tak śliczny .Może kiedyś ...i ja się nauczę...ach
p.s synek zagląda przez moje ramię i krzyczy : jaaaaaaa!! (wielbiciel spidermana)hahaah Pozdrawiam serdecznie Marta
Super, wyszedł Ci fantastycznie. Widzę, że też masz talent do ozdabiania. Ja niestety nie. Piec i gotować potrafię świetnie (przynajmniej tak mi wszyscy mówią) ale z wykańczaniem tortów mam problem. Zresztą wogole jestem łamagą jeżeli chodzi o plastyczne rzeczy, nawet rysować nie potrafię.
Mysia, dzięki wielkie :-)) Wierz mi to naprawdę nie jest trudne :-)) Rysunki, to też moja pięta achillesowa, zebyś Ty wiedziała ile ja się męczyłam z szablonem hihi. Opierałam się przed tym tortem jak tylko mogłam, negocjacje były ciężkie, no i jak zaczęliśmy od Spidermana, tak na nim skończyliśmy :-))
nie zawaham się powiedzieć masz duszę artysty...
pozdrawiam
Dziękuję za bardzo miłe słowa, chyba się zarumieniłam :-)) pozdrawiam.
prześliczny, gratuluję pomysłu i wykonania!!
Wyszedł przepiękny ....dla mnie mistrzostwo....
Przyznam się że jakiś czas temu robiłam taki dla synka ...i jak teraz patrze na Twój to poprostu szok! mój nawet w połowie nie był tak śliczny .Może kiedyś ...i ja się nauczę...ach
p.s
synek zagląda przez moje ramię i krzyczy : jaaaaaaa!! (wielbiciel spidermana)hahaah
Pozdrawiam serdecznie Marta
Marto, dziękuję :-)) Pozdrowienia dla Synka :-))
Dziękuję :-))
Jak zwykle super !!!
Cóż za precyzja! Mistrzostwo!!!!! Pozdrawiam:))
Dziękuję i pozdrawiam :-))
Mój bratanek, wielbiciel Spidermana, pewno nie pozwoliłby zjeśc tego tortu Zdolna z Ciebie ciocia !!! Jak pięknie utkałaś tę siec!