Taki tort zrobiłam na 3 urodziny córci mojej koleżanki. Na początku chciała samolot, pozniej zmienila zdanie i stwierdziła ,ze chce żółwia a skonczyło się na jeżu . Kobiety od najmłodszych lat są takie niezdecydowane
Ślicznie dziękuje za przemiłe słowa. Będe sie starac bardzo mocno ,zeby należec do tej grupy cukierników bo jak narazie to jestem amatorką w tej dziedzinie. Również pozdrawiam serdecznie
Dorotaxx,tort jest prześliczny,myślę sobie ,że długo by szukać cukierni z takimi cudeńkami! Dopracowane w każdym szczególe...coś pięknego,pozdrawiam serdecznie Marta
No Dorotko szkoda że mieszkasz tak daleko była bym Twoją jedną z wielu fanek i zamówienia tortów na specjalne okazje to TYLKO u Ciebie, gratulację a to nagroda
Użytkownik Ave napisał w wiadomości: > Kwiatki dla Mistrza Cukierni :))))))
Bardzo dziękuje
>A z czego zrobione jest > "podłoże" czyli trawniczek na którym stoi jeżyk, bo nie mogłam sama > wymyśleć ;)))))))
Ewciu trawa to barwiony na zielono kokos. Rozmieszałam odrobine zielonego barwnika w proszku z niewielką ilością wody i wymieszałam z kokosem a krzaczki to zielony sztuczny marcepan wyciskany przez metalowe sitko z malutkimi dziurkami
Taki tort zrobiłam na 3 urodziny córci mojej koleżanki.
Na początku chciała samolot, pozniej zmienila zdanie i stwierdziła ,ze chce żółwia a skonczyło się na jeżu . Kobiety od najmłodszych lat są takie niezdecydowane
Ślicznie dziękuje za przemiłe słowa.
Będe sie starac bardzo mocno ,zeby należec do tej grupy cukierników bo jak narazie to jestem amatorką w tej dziedzinie.
Również pozdrawiam serdecznie
Prześliczny jesienny jeż! Brawo, już poraz kolejny podziwiam Twój talent, za każdym razem mnie zaskakujesz!
Użytkownik appetita napisał w wiadomości:
>za każdym razem mnie zaskakujesz!
i o to chodzi !!! Będe sie starać ,zeby zaskakiwać Cię nadal
Pozdrawiam
Dorotaxx,tort jest prześliczny,myślę sobie ,że długo by szukać cukierni z takimi cudeńkami! Dopracowane w każdym szczególe...coś pięknego,pozdrawiam serdecznie Marta
dziękuje Martusiu :-)))
Cuuuuudnyyy!!! Mowe mi,po prostu odebralo.Gratuluje talentu i pozdrawiam.
Śliczny!!!!! Gratuluję pomysłu i talentu!!!
bardzo dziękuje
dzięki wielkie
również pozdrawiam
Dorotaxx otwieraj cukiernie,zarobisz kokosy.Powodzenia.
ehh orszulko, gdyby to było takie proste
jest to moje ogromne marzenie,
pozdrawiam
Co tu więcej napisać : Jak zwykle fantastyczny!!! Jesteś mistrzynią w robieniu tortów.
Mysiu kochana dziękuje ślicznie
No Dorotko szkoda że mieszkasz tak daleko była bym Twoją jedną z wielu fanek i zamówienia tortów na specjalne okazje to TYLKO u Ciebie, gratulację a to nagroda
Renatko dzięki wielkie za śliczny bukiecik ,
GRATULUJE Dorotka - jezyk fantastyczny!!!
Dziękuje Beatko! a jak Twoje proby z masą cukrową?? robilas juz cos??
Jeżyk przecudnej urody !!!! Gratuluję Dorotko! Twój talent nie zna granic:):))
Patrycjo no co ja moge napisac... ślicznie dziękuje kochana!
Mistrzostwo świata!!!!
jez mnie powalil!
Bardzo mi miło,ze sie podoba.
Mnie najbardziej podoba sie motylek
Kwiatki dla Mistrza Cukierni :))))))
A z czego zrobione jest "podłoże" czyli trawniczek na którym stoi jeżyk, bo nie mogłam sama wymyśleć ;)))))))
Użytkownik Ave napisał w wiadomości:
> Kwiatki dla Mistrza Cukierni :))))))
Bardzo dziękuje
>A z czego zrobione jest
> "podłoże" czyli trawniczek na którym stoi jeżyk, bo nie mogłam sama
> wymyśleć ;)))))))
Ewciu trawa to barwiony na zielono kokos.
Rozmieszałam odrobine zielonego barwnika w proszku z niewielką ilością wody i wymieszałam z kokosem
a krzaczki to zielony sztuczny marcepan wyciskany przez metalowe sitko z malutkimi dziurkami
Dzięki Dorotko za wyjaśnienia :))))
Dorotka, torcik SUPER. Motylek jest zajefajny :-))
Cudeńko.
Bardzo sympatyczny ten Twoj jezyk :)
Dziękuje Glumando :-)
Ale się narobiłaś dziewczyno !!:))
no najwięcej pracy było z kolcami
Niesamowity talent posiadasz kobieto