Weszlam na WZ i taka cisza:) Lotek nie denerwuje, moderatorow nie ma, bo juz baluja na calego,,,,,, Mamy szanse przez chociaz jedna dobe powariowac bez banow:))))) Nie mysle, ze z Otomina beda nas pilnowac hahahaha Zapraszam:)))))))))))
No tak, jak dobra impra to księdza nie zaproszą! Ja też "usychałam z żalu, że nie w Otominie, a przy ciężkiej pracy, mogłabym popić! Pozdrawiam Wasze wątroby! CMOK!
Tineczka !! Dopiero Ty mi zwróciłas uwage , ze nic mi nie lata przed oczyma ... hahahaha ... ))) Taka spokojna siedze ... az nie che mi sie % wiec .. popijam herbatke truskawkowo - śmietankową ... )) Pozdrawiam .. balowiczów !!!
Dziewczyny , pijemy na nasze zdrowko co sie da ,,,,,ale ja chcialam troche jakiejs rozruby hahaha: mozemy sie pobic , mozemy sie calowac, mozemy sie ????????????? Wszystko dzisiaj mozemy!!!! Jutro tez, bo beda otominczycy mieli kaca HIHIHI
Weszlam na WZ i taka cisza:) Lotek nie denerwuje, moderatorow nie ma, bo juz baluja na calego,,,,,,
Mamy szanse przez chociaz jedna dobe powariowac bez banow:))))) Nie mysle, ze z Otomina beda nas pilnowac hahahaha
Zapraszam:)))))))))))
No Tineczko to co proponujesz? może po koniaczku?
hm... albo po lampce szampanka, w Otominie też pewnie popijają więc nam też wolno
no u mnie jakoś też pustawo w barku, coprawda żubróweczka stoi ale soku jabłkowego brak hmm. Ale faknie było sobie pomarzyć
hihihi, bede podpora jutro, glowa Ci peknie od tego spritu:))))))
Pewnie , ze nam wolno:))) Wymieszamy a jutro bedziemy martwily sie o glowe:))))))))
No tak, jak dobra impra to księdza nie zaproszą! Ja też "usychałam z żalu, że nie w Otominie, a przy ciężkiej pracy, mogłabym popić! Pozdrawiam Wasze wątroby! CMOK!
Bodek chyba czuwa
No pewnie Basiaaa siadaj i opowiadaj :)
Pewnie, że tak. Ale obawiam się, że Ci wypiję cały ajerkoniak
Bodek pije i gotuje, biedaka,,,,,czekam na relacje kulinarnych wspanialosci:)))))
Tineczko,masz rację:)) nie ma lotka i żadnej innej reklamy:)) Pozdrawiam
niebieska rozyczko pozdrawiam i zapraszam na lemoniade:)
Tineczka !! Dopiero Ty mi zwróciłas uwage , ze nic mi nie lata przed oczyma ... hahahaha ... ))) Taka spokojna siedze ... az nie che mi sie % wiec .. popijam herbatke truskawkowo - śmietankową ... )) Pozdrawiam .. balowiczów !!!
eh, megi dzisiaj balujemy, hehehe, herbatka na sniadanie okej, ale teraz mocniejsze trunki , lewka upijemy na ament! hihihihi
Dziewczyny , pijemy na nasze zdrowko co sie da ,,,,,ale ja chcialam troche jakiejs rozruby hahaha: mozemy sie pobic , mozemy sie calowac, mozemy sie ????????????? Wszystko dzisiaj mozemy!!!! Jutro tez, bo beda otominczycy mieli kaca HIHIHI
Zapraszam do mojego baru,,,hahaha, damy rade wypic?
Jejku...zaopatrzenie niezłe :-)))) mogę się przyłączyc....????
na zdrowie tych otomunczykow, hehehe , niech im tam,,,my tez sie bawimy:)))))
no to siup:))))) na co masz ochote?
Powiedzmy gin z tonikiem..??? Siuuupppp na zdrowie!!!!!!!!!!!!!!
Siup na zdrowie!!!!!!!!!!!!!!!!!