Było niedawno coś ale nie pamiętam nazwy.Ja piekę bizkopt na wierzch daję ubitą pianę z cukrem tak jak beza a to mieszam z kokosem. do bezy 7 białek 1 szkl.cukru ubić i dodać 20 dkg kokosu wymieszać i rozłożyć na surowy biszkopt. Piec ok.45 min. Jest bez masy i bardzo dobry.
Ja piekę ciasto:)) ucieram 5żólek z 25 dkg cukru i kostką margaryny do tego dodaję 30 dkg mąki i 1 łyżeczkę proszku do pieczenia.Wykładam to na posmarowaną i wysypaną bułka tartą blaszke 25x38 cm i podpiekam około 15 minut. Nastepnie smaruje ciasto dzemem i wykładam ubite 5 białek z szklanką cukru i 25 dkg kokosu.Bardzo dobre ciasto.
czy moglibyście coś doradzić?
http://wielkiezarcie.com/przepis.php?przepis=25977&ul=1 taka babeczka
Było niedawno coś ale nie pamiętam nazwy.Ja piekę bizkopt na wierzch daję ubitą pianę z cukrem tak jak beza a to mieszam z kokosem. do bezy 7 białek 1 szkl.cukru ubić i dodać 20 dkg kokosu wymieszać i rozłożyć na surowy biszkopt. Piec ok.45 min. Jest bez masy i bardzo dobry.
http://wielkiezarcie.com/przepis20056.html Może takie
O coś wlaśnie takiego mi chodziło.Tylko teraz mam dylemat-który wybrać na pierwszy ogień
POZDRAWIAM!!!
dzisiaj prawie dodalam zdjecie tego ciasta jest pyszne polecam http://wielkiezarcie.com/przepis34963.html
http://wielkiezarcie.com/przepis17511.html , kremu nie musisz robić, ja często daję powidła.