No właśnie ...........ma być we wtorek a ja jeszcze nic nie wiem.Co i jak o której i gdzie w jakim lokalu?????????Jeśli ktoś zna odpowiedzi na moje pytania to proszę o odpowiedz.Ja muszę wiedzieć wcześniej ,abym mogła zaplanować sobie gdzie zostawić auto i potem jaką drogą wrócić do domu.Bo jak na razie nikt mi nic konkretnego nie powiedział.
No to jest nas już dwie. Ja też prawie nic nie wiem. Nie otrzymałam żadnych instrukcji . Wiem że o16:00 ma być spotkanie pod Adasiem ale ja niestety nie dam rady być o tej godzinie. Pozdrawiam
No właśnie ...........ma być we wtorek a ja jeszcze nic nie wiem.Co i jak o której i gdzie w jakim lokalu?????????Jeśli ktoś zna odpowiedzi na moje pytania to proszę o odpowiedz.Ja muszę wiedzieć wcześniej ,abym mogła zaplanować sobie gdzie zostawić auto i potem jaką drogą wrócić do domu.Bo jak na razie nikt mi nic konkretnego nie powiedział.
No to jest nas już dwie. Ja też prawie nic nie wiem. Nie otrzymałam żadnych instrukcji . Wiem że o16:00 ma być spotkanie pod Adasiem ale ja niestety nie dam rady być o tej godzinie.
Pozdrawiam
A ja???? Nie zdążę wziąć urlopu! Ładnie to tak?
To jak to????Ty nic nie wiesz? Ja wiem tylko tyle,ze 16 września o 16 pod Adasiem i tyle.