Czeka mnie dzisiaj ważna rozmowa z szefem od której zależy czy zostanę w pracy czy jednak będę wolała zrezygnować. Zależy mi bardzo na pracy ale szef musi wziąść pod uwagę tym razem moje warunki. W związku z tym proszę Was ogromnie, trzymajcie za mnie baaaardzo mocno kciuki.
Podobno kopniaczek na szczęście pomaga. Z powodów technicznych (hihihi) jestem w stanie tylko kciuki trzymać! Bądź zdecydowana, odważna, rzeczowa i opanowana. Poradzisz sobie!
oj znam to z doświadczenia. W moim przypadku nie doszliśmy do porozumienia ale nie żałuje. Szybko znalazłam lepszą pracę i cieszę się teraz że tak się moje pertraktacje skończyły. Mocno kciuki trzymać będę za Ciebie. A jeśli się nie zgodzi na Twoje warunki, kto wie może znajdziesz jak ja coś lepszego.
Czeka mnie dzisiaj ważna rozmowa z szefem od której zależy czy zostanę w pracy czy jednak będę wolała zrezygnować. Zależy mi bardzo na pracy ale szef musi wziąść pod uwagę tym razem moje warunki. W związku z tym proszę Was ogromnie, trzymajcie za mnie baaaardzo mocno kciuki.
Ja, swoje już ściskam, aż do bólu :-)) Powodzenia!!!(tylko nie dziękuj :-))
trzymam mocno !!!!!!!! jak tylko potrafię !!
Trzymam też
Daj potem znać jak Ci poszło;-)))
Trzymam...
Przekonasz go na pewno :)
Bądź sobą i walcz o swoje.
Trzymam kciuki.
Powodzenia dasz radę ze wszystkim !!!
ja też trzymam moooocno!!
Trzymam ,aż mi sczerwieniały. Powodzenia. Będzie dobrze ! Pozdrawiam . Grażyna
Powodzenia!!!
Trzymaj się. Powodzenia!
Trzymam!!!
Baaardzo mocno trzymam kciuki!!! Musi się udać! Wysyłam duuużo wspierającej energii!
Trzymam, bardzo mocno, powodzenia:)
Podobno kopniaczek na szczęście pomaga. Z powodów technicznych (hihihi) jestem w stanie tylko kciuki trzymać!
Bądź zdecydowana, odważna, rzeczowa i opanowana. Poradzisz sobie!
Trzymam, niech będzie jak planujesz.
poradzisz sobie , napewno
Trzymam kciuki, ale wierzę, że dasz sobie radę, jesteś bystra o ile mogłam to zauważyć na tym portalu..
Powodzenia.
Powodzenia..trzymam kciuki..!!!
jak się uda będzie wóda...!!pozdrawiam!
Trzymam mocno kciuki.Daj znać jak poszło.
Mysiu trzymam cały dzien bardzo mocno!!! Mam wymówke ,zeby nic w domu nie robić
daj znac jak poszło
trzymam kciuki i powodzenia zycze. Jak nie tu to gdzie indziej :)
Ja już trzymam bardzo mocno.POWODZENIA !!!
oj znam to z doświadczenia. W moim przypadku nie doszliśmy do porozumienia ale nie żałuje. Szybko znalazłam lepszą pracę i cieszę się teraz że tak się moje pertraktacje skończyły.
Mocno kciuki trzymać będę za Ciebie. A jeśli się nie zgodzi na Twoje warunki, kto wie może znajdziesz jak ja coś lepszego.