Pewnie, ze mozna, tylko musisz kupic banany ekologiczne:) Nie wiem do czego i dlaczego chcesz kandyzowac skorke z bananow? Chcesz kandyzowac kawalki, czy cale pasy? Pamietaj o tym , ze skora banana jest gorzka:)
Chyba baaaaardzo lubisz eksperymentowac Nie słyszałam o kandyzowaniiu skórki z banana (jak widzę, nie ja sama), ale... kiedyś musi byc ten pierwszy raz. Może coś odkryjesz? Najwyżej odwalisz sztukę dla sztuki
Nie gniewaj sie ale rozbawiles nie tym pytaniem do lez. na ten pomysl trzeba najpierw wpasc :-) Nigdy nie kusilo nie probowanie skork banana ani smaiem ani aromatem :-)ale...do odwaznych swiat nalezy!
Ha! Mnie też bardzo zainteresowało pytanie. W interecie natrafiłam na coś, co mnie zaś wprawiło w zdziwienie. Miałam tego nie robić, ale jednak wkleję link. Najwyżej go usuniecie, jeśli uznacie za niestosowny.
No to juz wszstko jasne! Chodzilo wlasnie o te sladowe ilosci bo jak sie mowi: "z braku laku dobry kit" Mam nadzieje, ze zalozyciel watku nie obrazi sie na mnie za ten maly zarcik i moze napisze czy a jesli tak to z jakim efektem, zdecydowal sie wykorzystac skorki bananowe. Pozdrawiam wszystkich!
Witam
Wiem że kandyzować można skórki cytrusów.
A czy można kandyzować skórkę z banana
Z góry dzięki za odpowiedź\
POzdr
A po co?
A do czego używasz skórki z banana???
Pewnie, ze mozna, tylko musisz kupic banany ekologiczne:) Nie wiem do czego i dlaczego chcesz kandyzowac skorke z bananow? Chcesz kandyzowac kawalki, czy cale pasy? Pamietaj o tym , ze skora banana jest gorzka:)
Słyszałam o chipsach bananowych ale o kandyzowanej skórce z banana? Że niby do zjedzenia ma ona być?
poszperalam przez ciekawosc na necie i znalazlam tylko info o jakims ekstrakcie ze skorki od banana, ale zeby kandyzowac to pierwsze slysze.
Chyba baaaaardzo lubisz eksperymentowac
Nie słyszałam o kandyzowaniiu skórki z banana (jak widzę, nie ja sama), ale... kiedyś musi byc ten pierwszy raz. Może coś odkryjesz?
Najwyżej odwalisz sztukę dla sztuki
Nie gniewaj sie ale rozbawiles nie tym pytaniem do lez. na ten pomysl trzeba najpierw wpasc :-) Nigdy nie kusilo nie probowanie skork banana ani smaiem ani aromatem :-)ale...do odwaznych swiat nalezy!
Ha! Mnie też bardzo zainteresowało pytanie. W interecie natrafiłam na coś, co mnie zaś wprawiło w zdziwienie. Miałam tego nie robić, ale jednak wkleję link. Najwyżej go usuniecie, jeśli uznacie za niestosowny.
http://www.antoranz.net/CURIOSA/ZBIOR2/C0210/10-QZC02033-marych.HTM
Dobre! jak nie zapalić, to "pocycać" chociaż....
A jednak skórka bananowa "coś" w sobie ma
No to juz wszstko jasne
! Chodzilo wlasnie o te sladowe ilosci
bo jak sie mowi: "z braku laku dobry kit"
Mam nadzieje, ze zalozyciel watku nie obrazi sie na mnie za ten maly zarcik i moze napisze czy a jesli tak to z jakim efektem, zdecydowal sie wykorzystac skorki bananowe. Pozdrawiam wszystkich!
hahaha, no tuz wiemy , jakas korzysc robi skorka z banana:)))
hmmm tylko jak przypalę to żey mi się zbyt wesoło nie zrobilo :)
Zdam sprawozdanie z akcji jeśli coś wyjdzie
POzd