A tutaj już sobota i kolejne spotkanie "na szczycie" (w tle Basia z kuzynką)
No i kolejna degustacja wspaniałych nalewek
Spotkanie Janka z Marylką
No i oczywiście z Charliem
No i więcej Żarłoków na balkonie u Marylki - sesja zdjęciowa
Kolejne spotkanie w drodze do sklepu (Smakosia z Połówkiem,Allex, Elek z Połówkiem,Bodek i ja)Nad takim pięknym jeziorem jest ośrodek
A tutaj pomału zaczyna się impreza (Marylka w objęciach Andrzeja - Połówka Elek).
Przemówienie Marengo wysłuchane w skupieniu
Wspólna fotka wszystkich uczestników
A to najmłodszy uczestnik Zjazdu (synek Anay)
"Skromny poczęstunek"
Nawet Bodkowi smakowało
I mojemu Połówkowi (Marek) też rybka bardzo smakowała
Wznoszono toasty
Dyskutowano
I biesiadowano przy ognisku
Było bardzo wesoło
Glumanda "szalała" z aparatem
A Charlie jako pierwszy zaczął piec kiełbasę
Pasuje tytuł "kiełbasa Charliego" i mam nadzieję,że nikogo nie obraziłam
Janek ściska dziewczyny
A Połówki się jednoczą
No i co tutaj wybrać? Żałujcie wszyscy, których nie było bo jadła i picia było mnóstwo całe, ale najważniejsze było wspaniałe towarzystwo cudownych Żarłoczków!! Do następnego spotkania!!
Kropeczko - fotorelacja F A N T A S T Y C Z N A !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic dodać , nic ująć :))) A właściwie ja bym ujęła/odjęła to ............ skradanie :P:P:P hi hi hi hi
Fajne zdiecia i jeszcze fajniejsze spotkanie. Bardzo żałuje swojej nieobecności ale patrząc na fotki czuję się jakbym tam była.Dziękuję za fotorelację i serdecznie Cie Kropciu pozdrawiam. Sąsiadeczko moja.:)))
Oj Kropcia Kropcia tak pięknie to opisałaś i pokazałaś że naprawdę mi żal że mnie tam z Wami nie było. Miło Was zobaczyć tak uśmiechniętych. Następna część nicków jest już mi bardziej znana z widzenia:) Buziaczki dla Was wszystkich . Pozdrawiam Aga
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, cieszę się, że Wam się fotorelacja podoba. Nie wszystko da się pokazać, bo serwer by tego nie wytrzymał, ale mam nadzieję,że resztę pokażą Wkn z Pampasem.
Zgadza się Janku, nie witaliśmy się dzisiaj jeszcze - dużo, dużo buziaków. I dziękuję wszystkim za miłe komentarze, cieszę się, że Wam się fotorelacja podoba. Jednak na żywo było znaczniej lepiej! Ps.Bodek - Ty wiesz co!!!!
Lajanku - łapki rozgrzane, bo siedzę przez cały tydzień w domu, ale jutro już niestety zaczną znowu marznąć.Musisz chyba przysłać trochę swojej "lajanówki", bo po niej sam widziałeś, że nawet mi robi się gorąco. Buziaki
Początek powitań w Otominie.
Janek dzwoni po posiłki
a Lajanek wszystko notuje
No i już nas jest więcej
Elek skrada się do "lajanówki"
Dołączyła Glumanda z Glumandem Połówkiem
Zabrakło stolika, ale Lajan sobie poradził
Krysia64 z Krzysiem a w tle zamyślony Janek
Takie słodkości nas czekały
więc trzeba było popić "lajanówką"
A tutaj już sobota i kolejne spotkanie "na szczycie" (w tle Basia z kuzynką)
No i kolejna degustacja wspaniałych nalewek
Spotkanie Janka z Marylką
No i oczywiście z Charliem
No i więcej Żarłoków na balkonie u Marylki - sesja zdjęciowa
Kolejne spotkanie w drodze do sklepu (Smakosia z Połówkiem,Allex, Elek z Połówkiem,Bodek i ja)Nad takim pięknym jeziorem jest ośrodek
A tutaj pomału zaczyna się impreza (Marylka w objęciach Andrzeja - Połówka Elek).
Przemówienie Marengo wysłuchane w skupieniu
Wspólna fotka wszystkich uczestników
A to najmłodszy uczestnik Zjazdu (synek Anay)
"Skromny poczęstunek"
Nawet Bodkowi smakowało
I mojemu Połówkowi (Marek) też rybka bardzo smakowała
Wznoszono toasty
Dyskutowano
I biesiadowano przy ognisku
Było bardzo wesoło
Glumanda "szalała" z aparatem
A Charlie jako pierwszy zaczął piec kiełbasę
Pasuje tytuł "kiełbasa Charliego" i mam nadzieję,że nikogo nie obraziłam
Janek ściska dziewczyny
A Połówki się jednoczą
No i co tutaj wybrać? Żałujcie wszyscy, których nie było bo jadła i picia było mnóstwo całe, ale najważniejsze było wspaniałe towarzystwo cudownych Żarłoczków!! Do następnego spotkania!!
Kropeczko - fotorelacja F A N T A S T Y C Z N A !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic dodać , nic ująć :)))
A właściwie ja bym ujęła/odjęła to ............ skradanie :P:P:P hi hi hi hi
Śliczna fotorelacja!!!!Wielkie dzięki
KROPCIA >>>>>Mordeczko Ty moja Kochana
WIELKI PYCHOLEK DLA CIEBIE !!!!!!
fajnie ze wklejacie fotki:) chociaż sie napatrzę :) dziekuję ;)
Oj Kropcia Kropcia tak pięknie to opisałaś i pokazałaś że naprawdę mi żal że mnie tam z Wami nie było. Miło Was zobaczyć tak uśmiechniętych. Następna część nicków jest już mi bardziej znana z widzenia:) Buziaczki dla Was wszystkich .
Pozdrawiam Aga
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, cieszę się, że Wam się fotorelacja podoba. Nie wszystko da się pokazać, bo serwer by tego nie wytrzymał, ale mam nadzieję,że resztę pokażą Wkn z Pampasem.
Dzieki Tobie poznalam ''smak'' tego spotkania - piekne fotografie i piekne opisy, buziaczki :)))
Świetna foto relacja. Już się nie mogę doczekać następnego zlotu żarłoków. Żal ściska ,że się tam nie było z Wami. Pozdrawiam. Grazyna
;) złapałaś żarłoka w tak jak trzeba - podczas konsumpcji ;)
świetna fotorelacja!! żal d... ściska, że tam nie byłam:)
he :) a komu nie smakowalo :) kazdy wcinal jak na pozadnej wyzerce -- mimo ze kucharz mial pelno tego na grillu:)
wspaniale fotki :)
pozdr... i cmoki
ps: wiem, wiem , te slimaki hehehehe
Świetne zdjęcia, miło jest na Was wszystkich popatrzeć
Niezły z Ciebie fotoreporter...
A myśmy się jeszcze dzisiaj nie witali...
PYYYYYYCHOOOOOOOL...
Zgadza się Janku, nie witaliśmy się dzisiaj jeszcze - dużo, dużo buziaków. I dziękuję wszystkim za miłe komentarze, cieszę się, że Wam się fotorelacja podoba. Jednak na żywo było znaczniej lepiej!
Ps.Bodek - Ty wiesz co!!!!
Niech żyją aparaty fotograficzne, bo relacje "słowne" napewno byłyby ciekawe, ale takie są ... fajniejsze :))))))))))))))))
Kropcia, mam nadzieję, że łapki sobie rozgrzałaś?
Lajanku - łapki rozgrzane, bo siedzę przez cały tydzień w domu, ale jutro już niestety zaczną znowu marznąć.Musisz chyba przysłać trochę swojej "lajanówki", bo po niej sam widziałeś, że nawet mi robi się gorąco. Buziaki
Kropciu relacja i fotki super. Szkoda że nie mogłam być z Wami ale może nastepnym razem? Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników zlotu :)
Milo było znów Wszystkich zobaczyć !!!
Superrr) fajna relacja!
Znowu byłem wspomnieniami w Otominie........
:) a no mozna powspominac:)