WIEM ZE WAM BARDZO NIE PASUJE PISANIE Z CAPLOKIEM W WATKACH JAKI I KOMENTARZACH WYJASNIALAM TO JUZ PAROKROTNIE I MOZE TERAZ JAK NAPISZE TO NA FORUM OGOLNYM TO DOTRZE DO KAZDEGO MAM PROBLEM Z WZROKIEM DO PISANIA NA KOMPUTERZE UZYWAM SPECJALNEJ KLAWIATURY I PROGRAMU POWIEKSZAJACEGO DLATEGO LEPIEJ JEST DLA MNIE JAK WSZYSTKO JEST DRUKOWANYMI BEDE STARALA SIUE W MIARE MOZLIWOSCI PISAC "NORMALNIE" ALE TO JEST DOSC PROBLEMATYCZNE CHYBA ZE MOJ MISIO PISZE :)) PROSZE NIE WSCIEKAJCIE S IE NA MNIE PO PROSTU NIE DAM RADY INACZEJ KONIEC I KROPKA :)
Szczerze mówiąc (a właściwie pisząc), nie przeszkadzają mi drukowane, ani kolorowe litery. Więc, jeśli chcesz, to możesz używać capsa, nie ma problemu. Nie jestem pewna reakcji innych, ale mam nadzieję, że wszyscy są za ^.-
Mnie tez nie przeszkadzaja wielkie litery. Zastanawiam sie tylko czy ten czerwony kolor wystawiony w komentarzach nie utrudnia Ci czytania? Jesli nie, to wszystko ok. uzywaj takiej czcionki jaka Ci najlepiej odpowiada - tak mysle,ale ostatnie slowo nalezy do moderatorow... Pozdrawiam cieplutko :)
po pierwsze nie wsciekalem sie tylko grzesznie prosilem :):):):):) po drugie zauwazylem ze jedna z uzytkowniczek napisala o uzywaniu czerwonego koloru. hmmm tu sie zgodze :) jesli mozesz to prosze grzesznie o nie uzywanie :) kolorek czerwony jest powszechnie uzywany przez moderatorow kiedy mieszaja w czyis wpisach na forum :) no to chyba tyle :) ps: nadal mysle ze zmiana rozdzielczosci moze pomoc w rozwiazaniu problemu :) -- znajdz jakas osobe co sie zna i zacznie mieszac w twoim kompie do momentu az bedziesz wszystko widziec jak na patelni :) pozdr....
Narwen....Duże litery zawsze uważało się na forum za krzyk......poniesiony ton wypowiedzi...złość..etc ..etc. Ale dziękuję za szczerość w wypowiedzi.Pewnie użytkownikom to uzmysłowi że masz problem z literkami i unikniesz niejednokrotnie dziwnych uwag,czego CI zyczę. Pozdrawiam serdecznie Krystyna
Jeśli o mnie chodzi, nie ma problemu, ale myślę, że taki wpis na forum będzie jednorazowy - wystarczy na kilka tygodni. Może dopisz na swojej stronie domowej (w ustawieniach), że używasz Capslocka z powodu problemów ze wzrokiem i prosisz o wyrozumiałość (albo coś w tym stylu). W ten sposób i wilk będzie syty i owcy nie zjedzą :)
Wściekac się o capsa? Nie mam zamiaru. Czyta się trochę gorzej, ale warto. Np. żeby dowiedziec się o jeżówce Utarło się, że duże litery to podniesiony głos. Cóż, bywa, że więcej jadu i krzyku jest w tekstach pisanych przy wyłączonym capsie.
Rozumiem i wspolczuje. Jedynie prosze, jesli mozna, nie pisz kolorami: Byc moze dzieki Twojemu programowi to nie przeszkadza ale tutaj gdzie literki wyswietlaja sie normalnie duze litery zlewaja sie same w sobie i jesli sa kolorowe to"bija po oczach" przynajmniej mnie. Tez (wysokokrotkowzroczna) okularnica. Pozdrawiam serdecznie!
rozumiem, oczaplasu dostaje ale rozumiem. Jedno mnie ciekawi, capslocka mozesz tylko uzywac do sprawdzenia tego co sama napisalas, a cala reszta jest pisana malymi literami poniewaz wszyscy uzytkownicy pisza malymi. Wiec jak sobie radzisz z czytaniem postow pozostalych osob?
HEJKA JUZ PISALAM ZE JEST TAKI FAJNY PROGRAMIK ZoomText MAGNIFIER ON POZWALA CZYTAC TO CO WY PISZECIE ALE CIEZKO JEST MI POKI CO OBSLUGIWAC BO UCZE SIE GO DOPIERO I WIEM POKI CO JAK POWIEKSZAC TO CO WY PISZECIE A TO CO JA TO JUZ GORZEJ MI WYCHODZI :((
DZIEKI ZA SLOWA OTUCHY MAM NADZIEJE ZE PO LASERACH WZROK MI SIE POPRAWI TRZYMAJCIE KCIUKI :)))
DROGIE ZARLOCZKI
WIEM ZE WAM BARDZO NIE PASUJE PISANIE Z CAPLOKIEM W WATKACH JAKI I KOMENTARZACH
WYJASNIALAM TO JUZ PAROKROTNIE I MOZE TERAZ JAK NAPISZE TO NA FORUM OGOLNYM TO DOTRZE DO KAZDEGO
MAM PROBLEM Z WZROKIEM DO PISANIA NA KOMPUTERZE UZYWAM SPECJALNEJ KLAWIATURY I PROGRAMU POWIEKSZAJACEGO DLATEGO LEPIEJ JEST DLA MNIE JAK WSZYSTKO JEST DRUKOWANYMI
BEDE STARALA SIUE W MIARE MOZLIWOSCI PISAC "NORMALNIE" ALE TO JEST DOSC PROBLEMATYCZNE CHYBA ZE MOJ MISIO PISZE :))
PROSZE NIE WSCIEKAJCIE S IE NA MNIE
PO PROSTU NIE DAM RADY INACZEJ KONIEC I KROPKA :)
Szczerze mówiąc (a właściwie pisząc), nie przeszkadzają mi drukowane, ani kolorowe litery. Więc, jeśli chcesz, to możesz używać capsa, nie ma problemu. Nie jestem pewna reakcji innych, ale mam nadzieję, że wszyscy są za ^.-
Mnie tez nie przeszkadzaja wielkie litery. Zastanawiam sie tylko czy ten czerwony kolor wystawiony w komentarzach nie utrudnia Ci czytania? Jesli nie, to wszystko ok. uzywaj takiej czcionki jaka Ci najlepiej odpowiada - tak mysle,ale ostatnie slowo nalezy do moderatorow... Pozdrawiam cieplutko :)
po pierwsze nie wsciekalem sie tylko grzesznie prosilem :):):):):)
po drugie zauwazylem ze jedna z uzytkowniczek napisala o uzywaniu czerwonego koloru. hmmm tu sie zgodze :) jesli mozesz to prosze grzesznie o nie uzywanie :) kolorek czerwony jest powszechnie uzywany przez moderatorow kiedy mieszaja w czyis wpisach na forum :)
no to chyba tyle :)
ps:
nadal mysle ze zmiana rozdzielczosci moze pomoc w rozwiazaniu problemu :) -- znajdz jakas osobe co sie zna i zacznie mieszac w twoim kompie do momentu az bedziesz wszystko widziec jak na patelni :)
pozdr....
Narwen....Duże litery zawsze uważało się na forum za krzyk......poniesiony ton wypowiedzi...złość..etc ..etc.
Ale dziękuję za szczerość w wypowiedzi.Pewnie użytkownikom to uzmysłowi że masz problem z literkami i unikniesz niejednokrotnie dziwnych uwag,czego CI zyczę.
Pozdrawiam serdecznie
Krystyna
Narwen! Dla mnie nie ma problema, byle na czarno,bo od kolorowego to mnie ,,mgli". Buziaki Dziewczyno- też okularnica (chyba)- Iza
Jeśli o mnie chodzi, nie ma problemu, ale myślę, że taki wpis na forum będzie jednorazowy - wystarczy na kilka tygodni.
Może dopisz na swojej stronie domowej (w ustawieniach), że używasz Capslocka z powodu problemów ze wzrokiem i prosisz o wyrozumiałość (albo coś w tym stylu). W ten sposób i wilk będzie syty i owcy nie zjedzą :)
Wściekac się o capsa? Nie mam zamiaru. Czyta się trochę gorzej, ale warto. Np. żeby dowiedziec się o jeżówce Utarło się, że duże litery to podniesiony głos. Cóż, bywa, że więcej jadu i krzyku jest w tekstach pisanych przy wyłączonym capsie.
Pozdrawiam Joanna
Rozumiem i wspolczuje. Jedynie prosze, jesli mozna, nie pisz kolorami: Byc moze dzieki Twojemu programowi to nie przeszkadza ale tutaj gdzie literki wyswietlaja sie normalnie duze litery zlewaja sie same w sobie i jesli sa kolorowe to"bija po oczach" przynajmniej mnie.
Tez (wysokokrotkowzroczna) okularnica. Pozdrawiam serdecznie!
Mnie to nie przeszkadza. Pisz jak Ci wygodnie.
rozumiem, oczaplasu dostaje ale rozumiem. Jedno mnie ciekawi, capslocka mozesz tylko uzywac do sprawdzenia tego co sama napisalas, a cala reszta jest pisana malymi literami poniewaz wszyscy uzytkownicy pisza malymi. Wiec jak sobie radzisz z czytaniem postow pozostalych osob?
DZIEKI ZA SLOWA OTUCHY MAM NADZIEJE ZE PO LASERACH WZROK MI SIE POPRAWI TRZYMAJCIE KCIUKI :)))
Masz to jak w banku