Witam wszystkich! Własnie dziś dołączyłam do Waszego grona. Co prawda nie ma zbyt dużego doświadczenia w kuchni, ale jak narazie rodzinka żyje, więc chyba im moje gotowanie nie szkodzi:) Szukam pomysłów na ciekawe dana, no i na ciasteczka które mój 3-letni synek po prostu uwielbia- zarówno robić jak i zjadać:)
No dzięki Wam mam juz pomysły na cały tydzień- tylko ciekawa jestem czy moim mężczyżni (mąz i synek) też będą zadowoleni z tego co ugotuje:) pozdrawiam wszystkich:)
Witam wszystkich!
Własnie dziś dołączyłam do Waszego grona.
Co prawda nie ma zbyt dużego doświadczenia w kuchni, ale jak narazie rodzinka żyje, więc chyba im moje gotowanie nie szkodzi:)
Szukam pomysłów na ciekawe dana, no i na ciasteczka które mój 3-letni synek po prostu uwielbia- zarówno robić jak i zjadać:)
Iwciach ! Witaj w naszym gronie !!
Witaj!
Witaj wśród żarłoków...!!

Witaj
Witamy Cię bardzo serdecznie:)
No to trafiłaś bezbłędnie
Witaj i baw siędobrze
Witam Cię
No dzięki Wam mam juz pomysły na cały tydzień- tylko ciekawa jestem czy moim mężczyżni (mąz i synek) też będą zadowoleni z tego co ugotuje:)
pozdrawiam wszystkich:)
Witaj. To mamy podobnie - ja też cały czas poszukuję samych łatwych "smaczności".
Chyba dobrze trafiłyśmy. hehehe Pozdr.
Witaj wsród wielkich zarłoków!
witaj i baw sie dobrze:)
Witaj...
...
Janek
Witaj !!!
Witaj!!!
Witaj Iwciah.Bardzo dobrze,że do nas trafiłaś -przepisy i towarzystwo jest tu wyborne.Napewno znajdziesz wiele przepisów dla początkujących w kuchni.
Witaj!!
Witaj serdecznie)))