Luby dostał "wścieku", ze on chce porządnie gazowaną wodę...I ze taką porzadnie gazowaną może zapewnić mu tylko syfon. Syfon jest... Naboje do syfonu tez można kupić... ( co prawda do "gazowania" śmietany, ale luby mówi, ze się tez nadadzą) Można kupić w Makro, jeden tylko problem- są dość drogie- sztuka kosztuje 1,7- czyli jedno opakowanie starczy na góra 2 dni...(przeszło 30 zeta) wiecie może, czy można je gdzieś wymieniać ( tzn puste na pełne), albo czy można gdzies kupić jakieś tańsze? Pamiętam z dzieciństwa, zę to była totalna taniocha...
Nie komplikuj sobie życia !!! Kup Lubemu zgrzewke ,, Cisowianki '' lub Zywca'' .... babelki wsciekle długo i mocno sir trzymaja .. !! Wiem , bo pije i .. jestem zadowolona ! Pozdrawiam
No niby mozna... ale taka "czantoria" ( ;) ) za chwilę jest wygazowana. No i chodzi jeszcze o coś- luby jest zapalonym kolekcjonerem różnych gratów- m.in. syfonów, młynków do kawy, samowarów, moździeży, naftówek i juz nie pamiętam czego... I chodzi chyba też o to, żeby te "skarby" przywrócić do świetności i uzywać... No i pić mocno gazowaną wode, hi...
AGIK POSZUKALAM I ZNALAZLAM KILKANASCIE FIRM KTORE MAJA NABOJE DO SYFONOW ROZNYCH TYPOW TE DO BITEJ SMIETANY PASUJA TEZ DO TYCH Z WODA TAK BYNAJMNIEJ TWIERDZI SPRZEDAWCA POWIEDZ MI GDZIE MIESZKASZ TO PODESLE CI ADRES TEJ KTORA BEDZIESZ MIALA NAJBLIZEJ PS 10SZT=12 ZLOTYCH TO CHYBA WYCHODZI TANIO ???
W WARSZAWIE TEZ JEST HURTOWNIA TROCHE DROZSZE SA OPAKOWANIA ALE KOSZT TRANSPORTU MNIEJSZY WIEC CENA JAKBYS ZAMAWIALA TO PODOBNA Hurtownia Skorpion Junior Ul. Modlińska 282 03-152 Warszawa
Luby dostał "wścieku", ze on chce porządnie gazowaną wodę...I ze taką porzadnie gazowaną może zapewnić mu tylko syfon.
Syfon jest...
Naboje do syfonu tez można kupić... ( co prawda do "gazowania" śmietany, ale luby mówi, ze się tez nadadzą)
Można kupić w Makro, jeden tylko problem- są dość drogie- sztuka kosztuje 1,7- czyli jedno opakowanie starczy na góra 2 dni...(przeszło 30 zeta)
wiecie może, czy można je gdzieś wymieniać ( tzn puste na pełne), albo czy można gdzies kupić jakieś tańsze?
Pamiętam z dzieciństwa, zę to była totalna taniocha...
Ja pamiętam jak biegałam jako dziecko do jakiegoś zakładu gdzie się je nabijało. Ale nie wiem czy jeszcze coś takiego istnieje.
mój ojcice kupował na placu syfon a potem po zużyciu wymieniał na nowy, napełniony i nabity.To była gotowa plastykowa butelka.Wmieniał to za grosze.
moja tesciowa zawsze ma taka butelke litrowa plastikowa ktora wymienia w sklepie :)
Ja obecnie płacę 2 zł za wymianę butli 2l
Nie komplikuj sobie życia !!! Kup Lubemu zgrzewke ,, Cisowianki '' lub Zywca'' .... babelki wsciekle długo i mocno sir trzymaja .. !! Wiem , bo pije i .. jestem zadowolona ! Pozdrawiam
No niby mozna... ale taka "czantoria" ( ;) ) za chwilę jest wygazowana.
No i chodzi jeszcze o coś- luby jest zapalonym kolekcjonerem różnych gratów- m.in. syfonów, młynków do kawy, samowarów, moździeży, naftówek i juz nie pamiętam czego... I chodzi chyba też o to, żeby te "skarby" przywrócić do świetności i uzywać...
No i pić mocno gazowaną wode, hi...
POSZUKALAM I ZNALAZLAM KILKANASCIE FIRM KTORE MAJA NABOJE DO SYFONOW ROZNYCH TYPOW TE DO BITEJ SMIETANY PASUJA TEZ DO TYCH Z WODA TAK BYNAJMNIEJ TWIERDZI SPRZEDAWCA POWIEDZ MI GDZIE MIESZKASZ TO PODESLE CI ADRES TEJ KTORA BEDZIESZ MIALA NAJBLIZEJ
PS 10SZT=12 ZLOTYCH TO CHYBA WYCHODZI TANIO ???
41-303 Dąbrowa Górnicza
Hurtownia Skorpion Junior
Ul. Modlińska 282
03-152 Warszawa
Dziękuję serdecznie
Teraz przynajmniej wiem, gdzie pytać :)
Kwaiatek dla Ciebie :)