Do rodzinnej tragedii doszło w poniedziałek po godz. 20.00. Prawdopodobnie w trakcie awantury domowej mężczyzna kilka lub kilkanaście razy ugodził nożem konkubinę i jej znajomą. Po wszystkim uciekł z miejsca zdarzenia. Podczas awantury był prawdopodobnie pijany. Mężczyzna był poszukiwany przez policję.
Okoliczności zdarzenia nie są jeszcze ostatecznie znane. W jaki dokładnie sposób doszło do tragedii wyjaśnia policja i prokuratura - powiedziała rzeczniczka lubuskich policjantów, Agata Sałatka.
Mężczyzna miał 25 lat, pochodzi z Suwałk i jest prawdopodobnie ojcem dziecka.
Jeszcze we wtorek miał zostać wydany list gończy za nożownikiem
OBY MNIEJ TAKICH SYTUACJI ALKOHOL POTRAFI WSZYSTKO ZNISZCZYC PEWNIE BY SIE TAK NIE STALO GDYBY ... ALE PO CO GDYBAC TRZEBA TYLKO "MODLIC" SIE ABY TAKIE SYTUACJE SIE NIE POWTORZYLY
Sprawa jest tak oczywista, że nie ma o czym rozmawiać. To bandytyzm w najgorszym wydaniu. Nie ma o czym rozmawiać i dlatego proponuję kamaxyz aby nie wprowadzać ociekających krwią, ohydnych problemów na forum. Mamy tego dość na ekranach telewizyjnych. Pozdrawiam
jest o czym rozmawiać ..należy o tym rozmawiać, aby uświadomić ludzkie tragedie, nie można być obojętnym na zło a Twoje zdenerwowanie jest niczym uzasadnione, założyłam wątek nie ociekający " krwią" czy ohydny , podzieliłam się wiadomością jaką wyczytałam, a potem usłyszałam TV. Nie wiem dlaczego tak Cię denerwuje, a może inni chcą czytać i takie wątki, dlaczego nie chcesz wziąć pod uwagę takiej możliwośći. oczywiście ja nie jestem zdenerwowana, poprostu jestem nadal w szoku ile zła dzieje się wokół nas
tak samo jak ja dzisiaj od rana bylam w szoku. Normalnie, to staram sie nie reagowac na te wszystkie tragedie, bo i tak nikomu nie dam rady pomoc,,,niestety.
Do rodzinnej tragedii doszło w poniedziałek po godz. 20.00. Prawdopodobnie w trakcie awantury domowej mężczyzna kilka lub kilkanaście razy ugodził nożem konkubinę i jej znajomą. Po wszystkim uciekł z miejsca zdarzenia. Podczas awantury był prawdopodobnie pijany. Mężczyzna był poszukiwany przez policję.
Okoliczności zdarzenia nie są jeszcze ostatecznie znane. W jaki dokładnie sposób doszło do tragedii wyjaśnia policja i prokuratura - powiedziała rzeczniczka lubuskich policjantów, Agata Sałatka.
Mężczyzna miał 25 lat, pochodzi z Suwałk i jest prawdopodobnie ojcem dziecka.
Jeszcze we wtorek miał zostać wydany list gończy za nożownikiem
zródło http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nozownik-z-Zar-powiesil-sie-na-drzewie,wid,10388009,wiadomosc.html
wstrząsnęła mną ta historia. Prawdopodobnie nożownik powiesił się.
dzięki Dorcik za uaktywnienie
ALKOHOL POTRAFI WSZYSTKO ZNISZCZYC PEWNIE BY SIE TAK NIE STALO GDYBY ... ALE PO CO GDYBAC TRZEBA TYLKO "MODLIC" SIE ABY TAKIE SYTUACJE SIE NIE POWTORZYLY
Sprawa jest tak oczywista, że nie ma o czym rozmawiać. To bandytyzm w najgorszym wydaniu. Nie ma o czym rozmawiać i dlatego proponuję kamaxyz aby nie wprowadzać ociekających krwią, ohydnych problemów na forum. Mamy tego dość na ekranach telewizyjnych. Pozdrawiam
jest o czym rozmawiać ..należy o tym rozmawiać, aby uświadomić ludzkie tragedie, nie można być obojętnym na zło
a Twoje zdenerwowanie jest niczym uzasadnione, założyłam wątek nie ociekający " krwią" czy ohydny , podzieliłam się wiadomością jaką wyczytałam, a potem usłyszałam TV. Nie wiem dlaczego tak Cię denerwuje, a może inni chcą czytać i takie wątki, dlaczego nie chcesz wziąć pod uwagę takiej możliwośći.
oczywiście ja nie jestem zdenerwowana, poprostu jestem nadal w szoku ile zła dzieje się wokół nas
tak samo jak ja dzisiaj od rana bylam w szoku. Normalnie, to staram sie nie reagowac na te wszystkie tragedie, bo i tak nikomu nie dam rady pomoc,,,niestety.
OJ FORUM JEST PO TO BY PISAC O TYM CO DOBRE JAK I O TYM CO NAS ZSZOKOWALO ZASMUSILO O TYM BY PODZIELIC SIE EMOCJAMI