Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Rodzinne tragedie

• Autor: kamaxyz Data: 2008-09-23 15:23:03

Do rodzinnej tragedii doszło w poniedziałek po godz. 20.00. Prawdopodobnie w trakcie awantury domowej mężczyzna kilka lub kilkanaście razy ugodził nożem konkubinę i jej znajomą. Po wszystkim uciekł z miejsca zdarzenia. Podczas awantury był prawdopodobnie pijany. Mężczyzna był poszukiwany przez policję.

Okoliczności zdarzenia nie są jeszcze ostatecznie znane. W jaki dokładnie sposób doszło do tragedii wyjaśnia policja i prokuratura - powiedziała rzeczniczka lubuskich policjantów, Agata Sałatka.

Mężczyzna miał 25 lat, pochodzi z Suwałk i jest prawdopodobnie ojcem dziecka.

Jeszcze we wtorek miał zostać wydany list gończy za nożownikiem

zródło http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nozownik-z-Zar-powiesil-sie-na-drzewie,wid,10388009,wiadomosc.html

wstrząsnęła mną ta historia.  Prawdopodobnie nożownik  powiesił się.

• Autor: kamaxyz Data: 2008-09-23 19:56:08

dzięki Dorcik za uaktywnienie

• Autor: Narwen Data: 2008-09-23 17:48:45

OBY MNIEJ TAKICH SYTUACJI
    ALKOHOL POTRAFI WSZYSTKO ZNISZCZYC PEWNIE BY SIE TAK NIE STALO GDYBY ... ALE PO CO GDYBAC TRZEBA TYLKO "MODLIC" SIE ABY TAKIE SYTUACJE SIE NIE POWTORZYLY

• Autor: Janko Data: 2008-09-23 19:30:47

Sprawa jest tak oczywista, że nie ma o czym rozmawiać. To bandytyzm w najgorszym wydaniu. Nie ma o czym rozmawiać i dlatego proponuję kamaxyz aby nie wprowadzać ociekających krwią, ohydnych problemów na forum. Mamy tego dość na ekranach telewizyjnych. Pozdrawiam

• Autor: kamaxyz Data: 2008-09-23 19:55:44

jest o czym rozmawiać ..należy o tym rozmawiać, aby uświadomić ludzkie tragedie, nie można być obojętnym na zło
    a Twoje zdenerwowanie jest niczym uzasadnione, założyłam wątek nie ociekający " krwią" czy  ohydny , podzieliłam się wiadomością jaką wyczytałam, a potem usłyszałam TV. Nie wiem dlaczego tak Cię denerwuje, a może inni chcą czytać i takie wątki, dlaczego nie chcesz wziąć pod uwagę takiej możliwośći.
    oczywiście ja nie jestem zdenerwowana, poprostu jestem nadal w szoku ile zła dzieje się wokół nas 

• Autor: tineczka Data: 2008-09-23 22:21:28

tak samo jak ja dzisiaj od rana bylam w szoku. Normalnie, to staram sie nie reagowac na te wszystkie tragedie, bo i tak nikomu nie dam rady pomoc,,,niestety.

• Autor: Narwen Data: 2008-09-23 21:28:55

OJ FORUM JEST PO TO BY PISAC O TYM CO DOBRE JAK I O TYM CO NAS ZSZOKOWALO ZASMUSILO O TYM BY PODZIELIC SIE EMOCJAMI

Przejdź do pełnej wersji serwisu