Mam na imie Agnieszka ktora we wrocku mieszka :) od 2 miesiecy zaczełam mocno sie rozpychac w kuchni i niestety ale musze przyznac szczerze ze ciezko mi to idzie . Po przeczytaniu kilku przepisow jak i zaczytywaniu sie w waszym forum postanowiłam troszke sie podszkolic w prowadzeniu swojej kuchni , a poniewaz nie gotowałam z 8 lat to zaległosci mam wielkie :( Mam nadzieje ze mistrzowie tej wspaniałej stronki troche podciagna mnie za uszy w gotowaniu :) Pozdrawiam Aga :)
Witaj szyszunia w krainie Wielkich Żarłoków i uwierz mi ,że umiejętność Twojego gotowania napewno wzrośnie są tu naprawdę wspaniali mistrzowie którzy chętnie służą radą. pozdrawiam.
Dziekuje za gorace powitania :) A szyszunia to od moich najkochanszych pupilow znaczy sie szynszyli hihihihihi mam piekna parke zwierzakow ktore ubustwiam :)
Witam Serdecznie
Mam na imie Agnieszka ktora we wrocku mieszka :) od 2 miesiecy zaczełam mocno sie rozpychac w kuchni i niestety ale musze przyznac szczerze ze ciezko mi to idzie .
Po przeczytaniu kilku przepisow jak i zaczytywaniu sie w waszym forum postanowiłam troszke sie podszkolic w prowadzeniu swojej
kuchni , a poniewaz nie gotowałam z 8 lat to zaległosci mam wielkie :(
Mam nadzieje ze mistrzowie tej wspaniałej stronki troche podciagna mnie za uszy w gotowaniu :)
Pozdrawiam Aga :)
Witaj więc sredecznie, szyszunia!!!:)
Witaj,witaj!
Witaj szyszunia w krainie Wielkich Żarłoków i uwierz mi ,że umiejętność Twojego gotowania napewno wzrośnie są tu naprawdę wspaniali mistrzowie którzy chętnie służą radą. pozdrawiam.
Witaj... szyszunia..miło mi że jesteś z nami...żarłokami..!!
pozdrawiam!!!! Ania.
POWITAC! tu się szybko nauczysz gotowac!
Witaj szyszunia . Tu na pewno Cię nuczą.
Pozdrawiam . Grazyna
Witaj Szyszuniu! :-)
"Szyszunia"-to z 'Epoki lodowcowej"? ;-))
Dziekuje za gorace powitania :)
A szyszunia to od moich najkochanszych pupilow znaczy sie szynszyli hihihihihi mam piekna parke zwierzakow ktore ubustwiam :)
Witaj wśród nas...
...
Janek
Witam Cię bardzo serdecznie i baw się z nami dobrze
Witaj :)))
Witaj))