Witam serdecznie mam pytanko czy ktoś z was posiada automat do pieczenia chleba? Jeśli tak to proszę o opinie na temat automatu czyli :jaka firma no i czy ogólnie jesteście z niego zadowoleni ,dziękuje i pozdrawiam.
Kupilam na allegro uzywana, jakis fif czy cos takiego
mam z 2 mieszadlami
Generalnie jestem bardzo zadowolona;)
choc teraz jakos ostatnio sie zrazilam
bo mi zaczyn nie wychodzil;) i mniej uzywam
ale w dalszym ciagu jak chce zrobic ciasto drozowe to skaldniki wrzucam do maszyny
mam tez ta czarodziejska miske :)) ale tam to mi nigdy ciasto nie wyszlo
natomiast w maszynie cud miod potem tylko wyrzucam na blaszke i po bolu bez roboty ja ide cos tam robic jak maszyna skonczy dzialac zapiszczy rewelacja;))
razem z maszyna dostalam przepisy nie ktore juz zdarzylam przerobic na swoje potrzeby
Witam serdecznie mam pytanko czy ktoś z was posiada automat do pieczenia chleba?
Jeśli tak to proszę o opinie na temat automatu czyli :jaka firma no i czy ogólnie jesteście z niego zadowoleni ,dziękuje i pozdrawiam.
watek dopero byl roztrzasany pod tytulem "maszynka do pieczenia..." zajrzyj tam na pewno znajdziesz troche informacji.Pozdrawiam!
Tu link: http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=190995&post=190995&offset=20
Dzięki
zajrzyj na ten wątek http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=175139&post=175153
Witam
Jestem szczesliwa ;) posiadaczka takiej rzeczy.
Kupilam na allegro uzywana, jakis fif czy cos takiego
mam z 2 mieszadlami
Generalnie jestem bardzo zadowolona;)
choc teraz jakos ostatnio sie zrazilam
bo mi zaczyn nie wychodzil;) i mniej uzywam
ale w dalszym ciagu jak chce zrobic ciasto drozowe to skaldniki wrzucam do maszyny
mam tez ta czarodziejska miske :)) ale tam to mi nigdy ciasto nie wyszlo
natomiast w maszynie cud miod potem tylko wyrzucam na blaszke i po bolu bez roboty ja ide cos tam robic jak maszyna skonczy dzialac zapiszczy rewelacja;))
razem z maszyna dostalam przepisy nie ktore juz zdarzylam przerobic na swoje potrzeby
Ja tam jestem wielka fanka tej maszyny;))