Wiem, że "udzieliłem urlopu" Pampasowi, że niedługo okres świątecznego tłoku zacznie się na naszych stronach ... Ten tłok i wołania... ...Właśnie dlatego nasunęła mi się myśl o wstawieniu, na brązowej listwie, w miejsce "dodaj przepis", który jest dublowany ponieważ jest w pozycji następnej "moje" ...nowej pozycji PILNE , w której byłyby wołania/wezwania do pilnej pomocy i to niezależnie czego by dotyczyły. Podejrzewam, że każdy zacząłby od tej pozycji codzienną lustrację WŻ, z obopólna korzyścią:znikły by wołania w różnych miejscach, potrzebujacy otrzymałby szybką odpowiedź i wątek zamykałby sie po ...zwykłym "Dziękuję ..." zainteresowanego Żarłoka(płci obojga!). Jeśliby to był temat wart szerszej dyskusji to zawsze możnaby przenieść go do właściwego działu i tam dyskutować.
Jest to tylko moja propozycja do rozważenia, tak przez Olimp jak i przez nas, a nie wymuszanie czegoś nowego.
Tam wołania duzymi literami i wykrzyknikami nie raziłyby nikogo i nie wprowadzałyby nerwówki u Czytających (np. mnie;-)), a byłyby czymś zupełnie na miejscu, bez względu na zagrozenie.
Widać od razu, ilu Żarłokom (płci obojga!) zależy na usprawnieniu funkcjonowania WŻ-tu, na jakim takim porządku i możliwosci uzyskania szybkiej pomocy.
Ciekawe czy ci logujacy się tylko po to by znaleźć jakiś przepis, nie maja żadnuch problemów(?) ... mają(!!!), czasem wołają(wrzeszczą wręcz!) o pomoc nie zważajac na zasady. To tak jak w realu: po co się odzywać, nic to nie da, niech inni, ... a jak będzie trzeba to zawsze ktos mi pomoże. Q**a, tylko narzekac potrafimy ale jak trzeba się odezwać to woda w dziób ...aż mierzi. A za jakiś czas to ględzenie, że tego niema, że to powinno być ...etc.etc...
No cóż, może to (znów?!)sarkazm (z mojej strony jak zwykle) lub jeden z głupich wątków (jak zwykle). Ba, gdyby był madrzejszy to dyskusja lub przytakiwania skończyły by się na 200 poście (mieszania wody kijem).
A może ta moja propozycja to faktycznie idiotyzm (jak wiele moich wątków)??? i tylko grupka przyznaje mi rację aby się przypodobać walniętemu Jankowi?
Pozdrawiam Wszystkich, kończąc wypowiedzi swoje w tym watku Janek
Ja również jestem za. Nawiązując do Twojej wypowiedzi podejrzewam, że większość osób rzadko zagląda do tego działu, (między innymi ja) dlatego jest tak mało odpowiedzi.
Użytkownik mysha2006 napisał w wiadomości: > Ja również jestem za. Nawiązując do Twojej wypowiedzi podejrzewam, że > większość osób rzadko zagląda do tego działu, (między innymi ja) dlatego jest > tak mało odpowiedzi.
też tak myślę , nie zaglądamy tu często... ale gdyby był ten dział o pomocy , to wejśc by miał sporo... bo każdy lubi pomagać :)
Ba, gdyby był madrzejszy to dyskusja lub przytakiwania skończyły by się na 200 poście (mieszania wody kijem).
A może ta moja propozycja to faktycznie idiotyzm (jak wiele moich wątków)??? i tylko grupka przyznaje mi rację aby się przypodobać walniętemu Jankowi? Jestem za .Każdy szuka w przepisach i rzadko zagląda do tego działu.
Jestem z tych co to logują się, aby znaleźć przepis. I masz rację, że jest dokładnie tak jak w realu... jedni lubią rozprawiać na forum, a inni cichutko siedzą, czasem nawet nie zaglądają na forum (bywa, że ze zwykłego braku czasu). Skoro jednak tu wpadłam to odpowiem: twój pomysł bardzo mi się podoba. Jestem za :)
Jestem zdecydowanie za , bo juz niejednokrotnie mając w garnku potrwę potrzebopwałam natychmiast pomocy i pisałam na forum, zanim jednak ona nadejszła, była musztarda po obiedzie:)
Pozdrawiam eyta
Wiem, że "udzieliłem urlopu" Pampasowi, że niedługo okres świątecznego tłoku zacznie się na naszych stronach ...
Ten tłok i wołania...
...Właśnie dlatego nasunęła mi się myśl o wstawieniu, na brązowej listwie, w miejsce "dodaj przepis", który jest dublowany ponieważ jest w pozycji następnej "moje" ...nowej pozycji PILNE , w której byłyby wołania/wezwania do pilnej pomocy i to niezależnie czego by dotyczyły. Podejrzewam, że każdy zacząłby od tej pozycji codzienną lustrację WŻ, z obopólna korzyścią:znikły by wołania w różnych miejscach, potrzebujacy otrzymałby szybką odpowiedź i wątek zamykałby sie po ...zwykłym "Dziękuję ..." zainteresowanego Żarłoka(płci obojga!).
Jeśliby to był temat wart szerszej dyskusji to zawsze możnaby przenieść go do właściwego działu i tam dyskutować.
Jest to tylko moja propozycja do rozważenia, tak przez Olimp jak i przez nas, a nie wymuszanie czegoś nowego.
Tam wołania duzymi literami i wykrzyknikami nie raziłyby nikogo i nie wprowadzałyby nerwówki u Czytających (np. mnie;-)), a byłyby czymś zupełnie na miejscu, bez względu na zagrozenie.
tak, i mozna by obok "moje" wstawić... jest tam pusty prostokącik...ale to już do dogadania...
Świetny pomysł:)
Pomysł chyba nie do odrzucenia. Trafiony w 10.
Dobry pomysł ! Popieram i pozdrawiam !
pomysł świetny:) jestem za
A dlaczego by nie ;) Fajny pomysl. Jestem "za". Zobaczymy jak bedzie z reszta zarloczkow no i co na to powiedza moderatorzy ;)
Bardzo trafiony pomysł! Jak się zmaterializuje- Żarłoczki będą mogły się wspierać jeszcze skuteczniej.
Jestem ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo dobry pomysł
Widać od razu, ilu Żarłokom (płci obojga!) zależy na usprawnieniu funkcjonowania WŻ-tu, na jakim takim porządku i możliwosci uzyskania szybkiej pomocy.
Ciekawe czy ci logujacy się tylko po to by znaleźć jakiś przepis, nie maja żadnuch problemów(?) ... mają(!!!), czasem wołają(wrzeszczą wręcz!) o pomoc nie zważajac na zasady.
To tak jak w realu: po co się odzywać, nic to nie da, niech inni, ... a jak będzie trzeba to zawsze ktos mi pomoże.
Q**a, tylko narzekac potrafimy ale jak trzeba się odezwać to woda w dziób ...aż mierzi.
A za jakiś czas to ględzenie, że tego niema, że to powinno być ...etc.etc...
No cóż, może to (znów?!)sarkazm (z mojej strony jak zwykle) lub jeden z głupich wątków (jak zwykle).
Ba, gdyby był madrzejszy to dyskusja lub przytakiwania skończyły by się na 200 poście (mieszania wody kijem).
A może ta moja propozycja to faktycznie idiotyzm (jak wiele moich wątków)??? i tylko grupka przyznaje mi rację aby się przypodobać walniętemu Jankowi?
Pozdrawiam Wszystkich, kończąc wypowiedzi swoje w tym watku
Janek
Ja również jestem za.
Nawiązując do Twojej wypowiedzi podejrzewam, że większość osób rzadko zagląda do tego działu, (między innymi ja) dlatego jest tak mało odpowiedzi.
Pomysł dobry, również jestem za.
Użytkownik mysha2006 napisał w wiadomości:
> Ja również jestem za. Nawiązując do Twojej wypowiedzi podejrzewam, że
> większość osób rzadko zagląda do tego działu, (między innymi ja) dlatego jest
> tak mało odpowiedzi.
też tak myślę , nie zaglądamy tu często... ale gdyby był ten dział o pomocy , to wejśc by miał sporo... bo każdy lubi pomagać :)
Jestem za .Każdy szuka w przepisach i rzadko zagląda do tego działu.
Jestem na TAK!!
Jestem z tych co to logują się, aby znaleźć przepis. I masz rację, że jest dokładnie tak jak w realu... jedni lubią rozprawiać na forum, a inni cichutko siedzą, czasem nawet nie zaglądają na forum (bywa, że ze zwykłego braku czasu). Skoro jednak tu wpadłam to odpowiem: twój pomysł bardzo mi się podoba. Jestem za :)
Jestem zdecydowanie za , bo juz niejednokrotnie mając w garnku potrwę potrzebopwałam natychmiast pomocy i pisałam na forum, zanim jednak ona nadejszła, była musztarda po obiedzie:) Pozdrawiam eyta
Też jestem na TAK. Pozdrawiam . Grazyna
Jestem zdecydowanie ZA.