Forum

Kuchenne porady

co na romantyczną kolację przy świecach

• Autor: hoya Data: 2008-09-28 21:03:49

Moi Drodzy, poradźcie co mogę przygotować na romantyczną kolację we dwoje przy świecach!!! Chce mojemu narzeczonemu zrobić niespodziankę...myślałam o czymś lekkim np. ryba..albo..no właśnie??...a na deser..hmmmm..może tiramisu..mam ochotę zrobić ten deser, ale mam obawy czy podałam wyzwaniu (najprostsze jedzenie jest..najtrudniejsze do zrobienia:) dzięki za wszelkie sugestie!!

• Autor: liyery486 Data: 2008-09-28 21:26:35

To zależy czy narzeczony woli kuchnię zagraniczną czy typowo polską. Jak zagraniczną to najlepiej coś lekkiego z kuchni włoskiej i dobre wino. Jak nie  to schabowy z kapustą i zimne piwo. I nie dla żartu to piszę ale jestem pewien że schabożerca będzie się męczył z makaronem, a miłośnik makaronu i wina nad schabem. Ważne jest po prostu żeby smakowało i nastrój był odpowiedni.

• Autor: megi65 Data: 2008-09-28 21:33:52

Hoya! Pamietaj o .....ładnych świeczkach niekapkach aby sie samliły sie knoty i wosk nie lał jie na serete !!! podpowiadam .. zapiekane zeberka ze sosu sojowo - miodowego .. mniam . Do tego odpowiedni schłodzone winko ! I spokojna muzyka .. relaksująca ... zaden ''lulacz -łózkowiec '' Napewno coś dobrego twoje serduszko Tobie podpowie !! Pozdrawiam

• Autor: Narwen Data: 2008-09-28 21:45:21

MEGI A JAK SIE ROBI TE ZEBERKA ??

• Autor: hoya Data: 2008-09-28 22:53:35

dzięki za podpowiedzi :)))

• Autor: kokliko Data: 2008-09-29 00:16:24

Oj Liyeri486,

Przejdź do pełnej wersji serwisu