WITAJCIE DROGIE ZARLOCZKI MAM ZAGWOSTEKE CO BY TU ZROBIC MOJEMU MEZUSIOWI DO JEDZONKA NA POPRAWE HUMORKU TZN NAROZRABIALAM I POPSULAM MU LAPTOPA KOSZT NAPRWY 1000 ZL WIEC MUSZE GO JAKOS UDOBRUCHAC I CHOC TROSZKE POPRAWIC HUMOREK :)) MYSLALAM NAD JAKAS MILA KOLACYJKA SWIECZKI I TE BAJERY CO PROPONUJECIE ?? DROGIE ZARLOCZKI ??
PS MIS NIE LUBI OWOCOW MORZA TEN AFRODYZJAK ODPADA :((
W tym momencie olej świeczki. Golonka, piwo i inne męskie jedzonko!!! Ewentualnie słodkości ulubione jeśli takowe ma :))) Mój by się dał ułaskawić pewnie sześciopakiem dobrego piwka, konkretnym kawałem pieczeni z fryteczkami, wypasioną pizzą, no i ewentualnie ulubioną karpatką. Świeczki i kolacyjki ku poprawie atmosfery proponuję dopiero po naprawieniu laptopa
Witam gorąco! Po pierwsze popełnię małą reklamę: zamiast naprawiać laptop za taką cenę kup mu nowy u mnie: XXXXXXXX , stary niech sprzeda na części i jeszcze wyjdzie na swoje, a może wcale nie popsułaś? Mi tez się tak często wydaje... Po drugie, z tego co piszesz, mój mąż ma podobne usposobienie, więc: kotlety schabowe bez udziwnień, kapustka zasmażana (może gołąbki), do tego piwo i porządnie kaloryczne ciacho czekoladowe i herbata z duchem:) Po trzecie, jest jeszcze trzeci sposób, najlepszy na wszystko...;) Pozdrawiam
Reklama bez uzgodnienia jest nielegalna:) to bylem ja Bodek
WITAJCIE DROGIE ZARLOCZKI
MAM ZAGWOSTEKE CO BY TU ZROBIC MOJEMU MEZUSIOWI DO JEDZONKA NA POPRAWE HUMORKU TZN NAROZRABIALAM I POPSULAM MU LAPTOPA KOSZT NAPRWY 1000 ZL WIEC MUSZE GO JAKOS UDOBRUCHAC I CHOC TROSZKE POPRAWIC HUMOREK :))
MYSLALAM NAD JAKAS MILA KOLACYJKA SWIECZKI I TE BAJERY CO PROPONUJECIE ?? DROGIE ZARLOCZKI ??
PS MIS NIE LUBI OWOCOW MORZA TEN AFRODYZJAK ODPADA :((
W tym momencie olej świeczki. Golonka, piwo i inne męskie jedzonko!!!
Ewentualnie słodkości ulubione jeśli takowe ma :))) Mój by się dał ułaskawić pewnie sześciopakiem dobrego piwka, konkretnym kawałem pieczeni z fryteczkami, wypasioną pizzą, no i ewentualnie ulubioną karpatką. Świeczki i kolacyjki ku poprawie atmosfery proponuję dopiero po naprawieniu laptopa
Witam gorąco!
Po pierwsze popełnię małą reklamę: zamiast naprawiać laptop za taką cenę kup mu nowy u mnie: XXXXXXXX , stary niech sprzeda na części i jeszcze wyjdzie na swoje, a może wcale nie popsułaś? Mi tez się tak często wydaje...
Po drugie, z tego co piszesz, mój mąż ma podobne usposobienie, więc: kotlety schabowe bez udziwnień, kapustka zasmażana (może gołąbki), do tego piwo i porządnie kaloryczne ciacho czekoladowe i herbata z duchem:)
Po trzecie, jest jeszcze trzeci sposób, najlepszy na wszystko...;)
Pozdrawiam
Reklama bez uzgodnienia jest nielegalna:)
to bylem ja Bodek