Forum

Kuchenne porady

potrzebne ciacho malo kaloryczne za to mozgownice usprawniajace

• Autor: miauka Data: 2008-09-29 20:32:59

Jak w temacie...:)

Zapotrzebowanie mam na slodkie prawie non stop. Malo, ze slodkie to jeszcze mogloby byc czekoladowe. Pewnie islandzka pogoda tak wplywa ale az chce sie czegos na pocieszenie, a jednocznie potrzeba cos na usprawnienie szarych komorek. Probuje przyswoic tubylczy jezyk.... i jakos tak napotykam na problemy z tym zwiazane. Nie wiem ...moze jakis trojka bermudzki mam w czaszce. Wszystko co tam wkladam to cudownie znika :):)

No a na dodatek okazuje sie, ze zeszloroczne golfy, bluzki, spodnie i inne takie ktos przerobil na mniejszy rozmiar. Z checia bym dorwala tego dowcipnisia :)

Wiec potrzebne duzo, dobre, slodkie i madre. Pomocy!

• Autor: till Data: 2008-09-29 20:52:29

Nie będziemy się przejmować kaloriami i innymi takimi, co to jeszcze ich nikt nie widział.
    Za to zupełnie poważnie podejdziemy np. do takiej sprawy: http://wielkiezarcie.com/przepis13143.html
    Ciasto wysoce pocieszające i podbudowujące.

• Autor: miauka Data: 2008-09-29 23:56:17

till zanim tu zajrzalam to juz postanowilam, kalorie odlozyc na bok, a te ludki od zwezania ubran zostawic w spokoju wszak zima idzie. No i popelnilam Dziada od Wkn. Pozarlam juz nawet. Lepiej mi nie powiem, a jeszcze lepiej ze swiadomoscia ze na sniadanie wciagne ciacho. :)

Twoj przepis poczeka okolo dwoch dni i tez humor poprawi :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu