Czy to dziś ten dzień chłopaka?? Koleżanka z pracy (notabene nie bardzo lubiana przez współpracowników) kupiła dla naszych panów po małym piwku i uwiązała do niego po lizaku. Co to tym sądzicie bo jak dla mnie lekko przesadziła. Myśle że alkoholu w pracy i to tak raczej oficjalnie? Poroniony i nietrafiony pomysł
Ponoć dziś. Muszę coś kupić swoim chłopakom. Co do pomysłu Twojej koleżanki to trudno stwierdzić. W końcu to, że dała im piwo w pracy nie znaczy, że muszą je od razu spożyć. Panowie natomiast na pewno się nie obrażą za taki prezent. Nie był to żaden rewelacyjny pomysł ale chyba też nie taki tragiczny. Pozdrawiam
Renatko, kazdy ma prawo wedlug swojej opinii .. tak czy inaczej celebrowac jakies tam swieta. To, ze Ty myslisz na ten temat inaczej..nie oznacza jeszcze, ze pomysl jest poroniony. Koledzy na pewno sie uciesza... a jak Mysha napisala... nie musza zaraz tego wypijac.... albo, Ty jesli dostajesz bombonierke..natychmiast zjadasz jej zawartosc? ;))) Kurcze... co ja dzis zrobie jak moje chlopaki daleko odemnie?? ;)) paczke im wysle ;)) Wszystkim chlopakom, zycze milego dnia i duzo niespodzianek :)
Właśnie tak powinno być jak Ty zrobiłaś Danusiu, złożyć życzenia a nie krytykować. Jak ktoś chce obchodzić takie święto niech obchodzi, przecież to wszystko jest dla zabawy. Warczę od razu na osoby toksyczne.Miała ochotę postawić piwo to postawiła Chwała jej za to. Ciekaw jestem tylko dlaczego jej nie lubicie w pracy? Bo jest inna? Nie kracze razem z Wami na innych? Straciłem od razu humor jak czytam takie draństwa. Zawsze ktoś się czepi jak wisielec sznurka. Nie zabieram głosu w takich sytuacjach ale ta mnie wnerwiła.
Użytkownik lajan napisał w wiadomości: > Właśnie tak powinno być jak Ty zrobiłaś Danusiu, złożyć życzenia a nie > krytykować. Jak ktoś chce obchodzić takie święto niech obchodzi, przecież to > wszystko jest dla zabawy. Warczę od razu na osoby toksyczne.Miała ochotę > postawić piwo to postawiła Chwała jej za to. Ciekaw jestem tylko dlaczego jej > nie lubicie w pracy? Bo jest inna? Nie kracze razem z Wami na innych? > Straciłem od razu humor jak czytam takie draństwa. Zawsze ktoś się czepi jak > wisielec sznurka. Nie zabieram głosu w takich sytuacjach ale ta mnie wnerwiła.
...i uzupełniając Twoją wypowiedź: jest to świeto lepsze niz Dzień Kobiet, bo nie narzucone przez żaden zas...y ustrój, jest świętem z potrzeby serca, sprawienia komuś przyjemnosci. No cóż, wychowanki pani K.Sz. czy też wyznawczynie jej ideologi, uważają, że wszystkie stworzenia sikające w pozycji pionowej to cosik gorszego i wszelkie oznaki dobroci wobec nich to idiotyzm.
A wiecie co, ja się zastanawiam o co tak naprawdę chodzi z tym Dniem Chłopaka...? Bo mi słowo "chłopak" kojarzy się z młodym chłopcem, z którym spotyka się dziewczyna (mam tu na myśli tzw. chodzenie ze sobą). Dla niej jest to jej chłopak. Natomiast gdyby to był Dzień Mężczyzn, to już inna inszość. Ot, tak sobie siedzę i myślę... Jakoś nie czuję potrzeby obdarowywania swojego szefa czy kolegi z pracy jakimiś drobiazgami. No bo jakie z nich 'chłopaki". Toż to dorośli mężczyźni.
A nie uważasz, że nawet duży facet to jednak mimo wszystko chłopiec. Obchodzimy Dzień Kobiet i wtedy dostają kwiaty czy prezenty i duże panie i małe dziewczynki. Nazwa chyba nie ma znaczenia. Ja również nie czuję potrzeby obdarowania kolegi czy szefa ale mężowi i synowi jakiś drobiazg kupię.
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości: > A wiecie co, ja się zastanawiam o co tak naprawdę chodzi z tym Dniem > Chłopaka...? Bo mi słowo "chłopak" kojarzy się z młodym chłopcem, z > którym spotyka się dziewczyna (mam tu na myśli tzw. chodzenie ze sobą). Dla > niej jest to jej chłopak. Natomiast gdyby to był Dzień Mężczyzn, to już inna > inszość. Ot, tak sobie siedzę i myślę... Jakoś nie czuję potrzeby > obdarowywania swojego szefa czy kolegi z pracy jakimiś drobiazgami. No bo > jakie z nich 'chłopaki". Toż to dorośli mężczyźni.
Od dziś nie używam na Wielkim Żarciu słowa Dziewczyny i każdy objaw takiego słowa będę tępił. Od dziś: Wiedźmy, Kobiety (baby też czasem). No bo jakie z nich dziewczyny.Toż to dorosłe kobiety.
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości: > Cytat: (smakosia) "...Mysha, przekonałaś mnie No to Panowie, Mężczyźni i > Chłopaki - wszystkiego co naj z okazji Waszego święta Ps. A czemu nie > zacytowałeś mojej późniejszej refleksji, tylko tę pierwszą?Skoro nie chcesz > moich życzeń, to nie. Twoja strata.
Przyznam Ci się,że ja pewnie też bym im coś kupiła takiego sprytnego.Jak święto to święto.Kobiety lubią dostawać kwiaty 8 marca to dlaczego nie odwzajemniać się panom?Smutne trochę,ze tylko ona o tym dniu pamiętała(ponoć my kobiety mamy niezawodną pamięć).A więc panowie wszystkiego najlepszego w dniu Waszego święta.
Czuję się chłopakiem więc serdecznie dziękuję za życzenia.Dobrze, dobrze, zrobię Wam palaczkom odpust na ten wasz nałóg.A więc cmok w podziękowaniu za życzenia.
To Wy se tu tak polewacie, bezemnie a ja biedulka.. o suchym kieliszku siedze... (tylko po malej buteleczce likieru wytrabilysmy z sasiadka;) ) Jeszcze nie ma polnocy.. za zdrowie chlopakow .. wypijam lyczka i uciekam do lozeczka ;)
Czy to dziś ten dzień chłopaka?? Koleżanka z pracy (notabene nie bardzo lubiana przez współpracowników) kupiła dla naszych panów po małym piwku i uwiązała do niego po lizaku. Co to tym sądzicie bo jak dla mnie lekko przesadziła. Myśle że alkoholu w pracy i to tak raczej oficjalnie? Poroniony i nietrafiony pomysł
Ponoć dziś. Muszę coś kupić swoim chłopakom. Co do pomysłu Twojej koleżanki to trudno stwierdzić. W końcu to, że dała im piwo w pracy nie znaczy, że muszą je od razu spożyć. Panowie natomiast na pewno się nie obrażą za taki prezent. Nie był to żaden rewelacyjny pomysł ale chyba też nie taki tragiczny. Pozdrawiam
Renatko, kazdy ma prawo wedlug swojej opinii .. tak czy inaczej celebrowac jakies tam swieta. To, ze Ty myslisz na ten temat inaczej..nie oznacza jeszcze, ze pomysl jest poroniony. Koledzy na pewno sie uciesza... a jak Mysha napisala... nie musza zaraz tego wypijac.... albo, Ty jesli dostajesz bombonierke..natychmiast zjadasz jej zawartosc? ;))) Kurcze... co ja dzis zrobie jak moje chlopaki daleko odemnie?? ;)) paczke im wysle ;))
Wszystkim chlopakom, zycze milego dnia i duzo niespodzianek :)
Właśnie tak powinno być jak Ty zrobiłaś Danusiu, złożyć życzenia a nie krytykować. Jak ktoś chce obchodzić takie święto niech obchodzi, przecież to wszystko jest dla zabawy. Warczę od razu na osoby toksyczne.Miała ochotę postawić piwo to postawiła Chwała jej za to. Ciekaw jestem tylko dlaczego jej nie lubicie w pracy? Bo jest inna? Nie kracze razem z Wami na innych? Straciłem od razu humor jak czytam takie draństwa. Zawsze ktoś się czepi jak wisielec sznurka. Nie zabieram głosu w takich sytuacjach ale ta mnie wnerwiła.
Użytkownik lajan napisał w wiadomości:
> Właśnie tak powinno być jak Ty zrobiłaś Danusiu, złożyć życzenia a nie
> krytykować. Jak ktoś chce obchodzić takie święto niech obchodzi, przecież to
> wszystko jest dla zabawy. Warczę od razu na osoby toksyczne.Miała ochotę
> postawić piwo to postawiła Chwała jej za to. Ciekaw jestem tylko dlaczego jej
> nie lubicie w pracy? Bo jest inna? Nie kracze razem z Wami na innych?
> Straciłem od razu humor jak czytam takie draństwa. Zawsze ktoś się czepi jak
> wisielec sznurka. Nie zabieram głosu w takich sytuacjach ale ta mnie wnerwiła.
...i uzupełniając Twoją wypowiedź: jest to świeto lepsze niz Dzień Kobiet, bo nie narzucone przez żaden zas...y ustrój, jest świętem z potrzeby serca, sprawienia komuś przyjemnosci.
No cóż, wychowanki pani K.Sz. czy też wyznawczynie jej ideologi, uważają, że wszystkie stworzenia sikające w pozycji pionowej to cosik gorszego i wszelkie oznaki dobroci wobec nich to idiotyzm.
A wiecie co, ja się zastanawiam o co tak naprawdę chodzi z tym Dniem Chłopaka...? Bo mi słowo "chłopak" kojarzy się z młodym chłopcem, z którym spotyka się dziewczyna (mam tu na myśli tzw. chodzenie ze sobą). Dla niej jest to jej chłopak. Natomiast gdyby to był Dzień Mężczyzn, to już inna inszość. Ot, tak sobie siedzę i myślę... Jakoś nie czuję potrzeby obdarowywania swojego szefa czy kolegi z pracy jakimiś drobiazgami. No bo jakie z nich 'chłopaki". Toż to dorośli mężczyźni.
A nie uważasz, że nawet duży facet to jednak mimo wszystko chłopiec. Obchodzimy Dzień Kobiet i wtedy dostają kwiaty czy prezenty i duże panie i małe dziewczynki. Nazwa chyba nie ma znaczenia. Ja również nie czuję potrzeby obdarowania kolegi czy szefa ale mężowi i synowi jakiś drobiazg kupię.
Mysha, przekonałaś mnie
No to Panowie, Mężczyźni i Chłopaki - wszystkiego co naj z okazji Waszego święta
Za późno ...jesteś beee,
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:
> A wiecie co, ja się zastanawiam o co tak naprawdę chodzi z tym Dniem
> Chłopaka...? Bo mi słowo "chłopak" kojarzy się z młodym chłopcem, z
> którym spotyka się dziewczyna (mam tu na myśli tzw. chodzenie ze sobą). Dla
> niej jest to jej chłopak. Natomiast gdyby to był Dzień Mężczyzn, to już inna
> inszość. Ot, tak sobie siedzę i myślę... Jakoś nie czuję potrzeby
> obdarowywania swojego szefa czy kolegi z pracy jakimiś drobiazgami. No bo
> jakie z nich 'chłopaki". Toż to dorośli mężczyźni.
Od dziś nie używam na Wielkim Żarciu słowa Dziewczyny i każdy objaw takiego słowa będę tępił.
Od dziś: Wiedźmy, Kobiety (baby też czasem).
No bo jakie z nich dziewczyny.Toż to dorosłe kobiety.
Pozdrawiam Chłopaków. Bab, Kobiet,Wiedżm ... nie
No to Panowie, Mężczyźni i Chłopaki - wszystkiego co naj z okazji Waszego święta
Ps. A czemu nie zacytowałeś mojej późniejszej refleksji, tylko tę pierwszą?
Skoro nie chcesz moich życzeń, to nie. Twoja strata.
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:
> Cytat: (smakosia) "...Mysha, przekonałaś mnie No to Panowie, Mężczyźni i
> Chłopaki - wszystkiego co naj z okazji Waszego święta Ps. A czemu nie
> zacytowałeś mojej późniejszej refleksji, tylko tę pierwszą?Skoro nie chcesz
> moich życzeń, to nie. Twoja strata.
Post 10
OKi No to dla Ciebie życzeń nie będzie.
Czarna Mamba ześ jezdeś. Poczekaj, zobaczymy jak to będzie na Zlocie Żarłoków Zachodnio Północno Zachodnich...
Cosik wymyślę żebyś mnie zobaczył w przyjaznych kolorach :-))) Życzeń nie chciałeś,no to masz pychola Ty złośliwy "chłopaku" ;-)
... oj będzie się działo , oj będzie .........
Przyznam Ci się,że ja pewnie też bym im coś kupiła takiego sprytnego.Jak święto to święto.Kobiety lubią dostawać kwiaty 8 marca to dlaczego nie odwzajemniać się panom?Smutne trochę,ze tylko ona o tym dniu pamiętała(ponoć my kobiety mamy niezawodną pamięć).A więc panowie wszystkiego najlepszego w dniu Waszego święta.
Tak to chyba dziś jest Dzień Chłopaka więc wypada złożyć życzenia wszystkim chłopakom na WŻ i wręczyć po kufelku.
Chłopaki nasze kochane!!
Wszystkiego najlepszego!!
Czuję się chłopakiem więc serdecznie dziękuję za życzenia.Dobrze, dobrze, zrobię Wam palaczkom odpust na ten wasz nałóg.A więc cmok w podziękowaniu za życzenia.
Hola hola drogi Lajanie przepraszam bardzo ale ja nie palę. hahaha jestem wolna od tego zgubnego nałogu!!!!
Chłopaki !!! piwka Wam nie podaruję,ale siupnę za Wasze zdrowie!!!
miłego dnia Basia
siup siup, na razie kawa, ale pozniej czymsik mocniejszym :)
I ja do SIUPANIA za Chłopaków wszystkich - naszych WuŻetowych - się dołączam :))
Chłopaki - najlepszegooooooooo :) ... Elek
I ja tez od Janka do Lajanka siupam na zdrowie "naszych" WZ-towych chlopakow:) Sto lat, sto lat Niech Zyja Nam!!!! ....tineczka
No dam się Wam ugłaskać w takim dniu i piję z Wami, jak za flotę czarnomorską, ...do dna ... SSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUP
hehehe,ja za flote czerwonomorska Janku, ach niech mi,,,,do dna...Siup! Pije z Wami:))))
To Wy se tu tak polewacie, bezemnie a ja biedulka.. o suchym kieliszku siedze... (tylko po malej buteleczce likieru wytrabilysmy z sasiadka;) )
Jeszcze nie ma polnocy.. za zdrowie chlopakow .. wypijam lyczka i uciekam do lozeczka ;)