Imieniny - dzień radosny, Pełen kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy złożyć chcą życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci I niech czas radośnie leci! Niech odejdą smutki, złości I powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka, Płyną jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, Są dla Ciebie przeznaczone!
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości dużo uśmiechów, dużo radości spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i samych w życiu przyjemnych wrażeń życzy...
Życzę Ci pięknych dni, pięknych chwil, cudownych pragnień, gwiazd w Twoich rękach i perełek w snach... Jako, że nastał dzień Twych imienin, życzę Ci drogowskazów na zakrętach życia i pomyślnych wiatrów na oceanie wyzwań.
No to zgłasza się jedna z solenizantek z serdecznymi podziękowaniami za pamięć i życzenia :-) Dziękuję serdecznie wszystkim. Przemiłą niespodziankę mi sprawili(ły)ście. Całusy.
Wszystkiego co naj naj naj!
Alicja Wam życzy!
Wszystkiego najlepszego .
Imieniny - dzień radosny,
Pełen kwiatów, zapach wiosny,
Wszyscy złożyć chcą życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech Ci słońce zawsze świeci
I niech czas radośnie leci!
Niech odejdą smutki, złości
I powróci czas radości!
Te życzenia, choć z daleka,
Płyną jak wzburzona rzeka
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone!
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości
dużo uśmiechów, dużo radości
spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń
i samych w życiu przyjemnych wrażeń życzy...
Życzę Ci pięknych dni, pięknych chwil,
cudownych pragnień, gwiazd w Twoich rękach
i perełek w snach...
Jako, że nastał dzień Twych imienin,
życzę Ci drogowskazów na zakrętach życia
i pomyślnych wiatrów na oceanie wyzwań.
No to zgłasza się jedna z solenizantek z serdecznymi podziękowaniami za pamięć i życzenia :-)
Dziękuję serdecznie wszystkim. Przemiłą niespodziankę mi sprawili(ły)ście. Całusy.
Wszystkiego najlepszego...co szczęściem się zwie....!!!

życzy:Ania.!
Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za życzenia i kwiaty,Sprawiłyście mi miłą niespodziankę,
Zdrówka,
Uśmiechów,
Dużo Radości na codzień!!!
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego najlepszego !!!
... i jeszcze ode mnie najlepsze życzenia ...
Wszystkiego najlepszego!