Ja buszuje po Wielkim Żarciu już od jakiegoś miesiąca, ale dopiero teraz znalazłam to powitalne forum I korzystając z okazji, chciałabym powitać i pozdrowić wszystkich Żarłoków Ja sama mam dopiero 14 lat, ale kocham gotować, a zwłaszcza piec ciasta Jak dotąd prawie wszystkie moje wypieki pochadzą z przepisów na Wielkim Żarciu (chyba już uzależniłam się od tej strony ;)) Cieszę się, że będę miała z kim pogadać i nauczyć się czegoś, bo niestety koleżanek z klasy nie udało mi się zarazić moją manią gotowania
Właśnie zupełnie zmęczona i zmarnowana wracam ze szkoły... wchodzę na ulubiona stronkę, a tu tak miło Dziękuję wszystkim, odrazu nastrój mi się poprawił No i nareszcie weekend, więc będzie czas na wypróbowanie kolejnych przepisów Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich za miłe powitanko :*
Ja buszuje po Wielkim Żarciu już od jakiegoś miesiąca, ale dopiero teraz znalazłam to powitalne forum
I korzystając z okazji, chciałabym powitać i pozdrowić wszystkich Żarłoków
Ja sama mam dopiero 14 lat, ale kocham gotować, a zwłaszcza piec ciasta
Jak dotąd prawie wszystkie moje wypieki pochadzą z przepisów na Wielkim Żarciu (chyba już uzależniłam się od tej strony ;)) Cieszę się, że będę miała z kim pogadać i nauczyć się czegoś, bo niestety koleżanek z klasy nie udało mi się zarazić moją manią gotowania
Witaj Sakura!!!!
Witaj żarłoczku...!!!
Witam gorąco
Witaj młody żarłoczku. Baw się i ucz pieczenia , gotowania .Tu na pewno znajdziesz odpowiednie przepisy. Pozdrawiam .
Witaj wśród żarłoczków!!!
Dziękuję wszystkim za ciepłe powitanie
Bardzo mi miło
Cześc mały żarłoczku !!!! Baw się dobrze!!!!
dla Ciebie.
i życzę miłego forumowania!!!
Witaj wśród uzależnionych Żarłoczków :)))
Gotuj z nami smakowicie ,
Pysznie z nami piecz ,
.... no i dobrze sie z nami baw :)))
Pozdrawiam - Elek
Właśnie zupełnie zmęczona i zmarnowana wracam ze szkoły... wchodzę na ulubiona stronkę, a tu tak miło
Dziękuję wszystkim, odrazu nastrój mi się poprawił
No i nareszcie weekend, więc będzie czas na wypróbowanie kolejnych przepisów
Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich za miłe powitanko
:*
MNIE ci się udało zarazić, pipolu ty XD
Witaj mlody żarłoczku!!
Witaj !!!
Cieszę się ,że jesteś z nami.
Pasja gotowania w tak młodym wieku zasługuje na po chwałę
Tak trzymaj -buziaczki.ALITA