Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Urlop bez komputera

• Autor: zielona53 Data: 2008-09-30 09:22:52

Wyjeżdżam jutro (1.10) nad morze . Zabieram moją ukochaną i jedyna wnuczkę. Myślę ,że będziemy się świetnie bawić i łykać drogocenny jod
    Jak wytrzymam dwa tygodnie bez komputera i bez WŻ, nie wiem.!! Liczę na choć trochę słońca ,bo prognozy są pesymistyczne.
    Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie . Odezwę się po powrocie. Życzę fajnego klikania . Grażyna

• Autor: makusia Data: 2008-09-30 09:35:40

ha , ja też jutro będę już nad morzem:)) pogoda zamówiona... zobaczymy , zobaczymy :)) ale kopma biorę w razie draki hahahhaa , pozdrawiam cieplutko Grażynko i zyczę udanego wypoczynku:)

• Autor: smakosia Data: 2008-09-30 09:40:49

Makusiu, dla Ciebie też życzenia super wypoczynku. Wracaj radosna i pełna nowej energii

• Autor: zielona53 Data: 2008-09-30 13:01:26

makusiu , to również miłego pobytu zyczę. Ja jadę do Karwi, a Ty w które miejsce nad naszym morzem się wybierasz?
    Na pewno wytrzymam . Będę miała tak szalone towarzystwo , czyli moją trzy letnią wnuczkę , że nawet chyba o komputerze nie pomyślę.
    Jedynie będzie mi brak forum i uczestników na tymże forum . Pozdrawiam . Grażyna

• Autor: makusia Data: 2008-09-30 13:58:05

Sopot tym razem :) buziaczki;)

• Autor: smakosia Data: 2008-09-30 09:38:48

Grażynko życzę Ci wspaniałego wypoczynku i dużo słońca. Jak by zabrakło tego promyka na niebie, to wnusia pewnie Ci wszystko wynagrodzi swoim uśmiechem i wieczornymi "przytulankami". Będziemy na Ciebie czekali

• Autor: ekkore Data: 2008-09-30 10:39:02

Wytrzymasz bez najmniejszego problemu. To tylko w domu, gdy jest dostęp do internetu wydaje się takie straszne. A na wyjeździe - jest tyle innych spraw...Brak laptopa z netem pozwala udowodnić samemu sobie, że nie jesteśmy uzależnieni...Ale jakby był - heheh - przecież grzech (i nie Bodek) nie skorzystać.
    Ja bez problemu znoszę dwu i więcej tygodniowe przerwy. I uważam, że gdybym koniecznie musiała skorzystać z kawiarenki aby sprawdzić co nowego to byłby to sygnał alarmowy, że życie wirtualne zagraża realnemu - a to nie jest dobry objaw.

• Autor: mysha2006 Data: 2008-09-30 11:44:47

Życzę Wam dziewczyny dużo jodu, słońca i wypoczynku.

• Autor: Baśka Data: 2008-09-30 11:47:42

Dziewczyny,nasze morze,a o te chyba chodzi ,nie takie wielkie,może okolice Ustki,albo Kołobrzegu (będę tam około 10.01.)

To hasło i zaproszenie na spotkanie
    Basia
    Bez komputera można nawet kilka tyg,ale jak potem trudno po powrocie wszystko objąć,poczytać,zrozumieć kto co znowu namieszał...
    Przyjemnego urlopu!

• Autor: anna-gu Data: 2008-09-30 14:20:46

Grażynko, w ośrodkach komputery sa :)), a co do pogody, to w czasie deszczu więcej jodu w powietrzu, tak więc odpoczywajcie dobrze :)))

• Autor: tineczka Data: 2008-09-30 20:25:00

Wytrzymasz:))) Wnusia da Ci tyle radosci i zajecia, ze dwa tygodnie uplyna jak jeden dzien:) Szczesciara jestes, nie kazdemu jest pisane miec wnusie tylko dla siebie:) Nie kap jej w morzu, bo to nie Bulgaria:))) Zycze wspanialych chwil z malenstwiem i oczekuje zdjec! Wspanialych wakacji i duzo jodu zyczy tineczka

Przejdź do pełnej wersji serwisu