71-letni pacjent leczony w szpitalu w stanie Oregon otrzymał zaskakującą diagnozę - jego silny ból brzucha spowodowany jest... ciążą. zródło http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/z-przyjemnoscia-informujemy-jest-pan-w-ciazy,1185749?source=rss śmieszne...ale może by było dobrze, w końcu panowie ...trzymajcie się ... może zła diagnoza spowodowana po naciśnięciu przez pracownika niewłaściwego klawisza okaże się w przyszłości prawdą, wszystko co jest niemożliwe teraz może być w przyszłości możliwe. to by się działo oj by się działo. Wyobrażacie sobie mężczyzn spacerujących ulicami w odpowiednich tuniczkach ciążowych, ich humory, grymasy, zachcianki i ta ich duma " jestem w ciąży". Wiem,że ten mój wątek wywoła na twarzach uśmiech...ale co by było gdyby.... a co z nami kobietami...pofantazjować można pozdrawiam kamaxyz
Amerykanin, który przyszedł na świat jako kobieta, ale poddał się operacji zmiany płci, urodził zdrową córkę - podał w czwartek wieczorem portal BBC.
34-letni Thomas Beatie, o którego ciąży od kwietnia rozpisywały się światowe media, przeszedł operację usunięcia piersi i kurację hormonalną, ale zachował żeńskie narządy płciowe. Zapłodnienie było możliwe dzięki anonimowemu dawcy.
Zarówno Beatie jak i jego córka czują się dobrze. Przebywają w szpitalu w Bend w stanie Oregon. Poród odbył się w niedzielę; według niektórych źródeł przebiegł naturalnie, a według innych konieczne było cesarskie cięcie.
Beatie - wcześniej Tracy Lagondin - zmienił płeć, gdy miał ok. 20 lat. W programie Oprah Winfrey wyjaśnił, że postanowił zachować żeńskie narządy płciowe, ponieważ pewnego dnia chciał mieć dziecko.
Bardzo bym chciała, żeby moj kochany mezus byl w ciazy zamiast mnie:) ale to nie realne, a faceci i tak maja swoje zachcianki:) i humorki,nie musza byc w ciazy.
eh przyznaje sie bez bicia ze jeszce nie gratulowalam co wiec czynie z wielka radoscia bo to wspaniala wiadomosc.Mysle ze i rozyczka juz sie cieszy! Zdrowka zycze!
tropem raczej wskazówkąGlumandii szukałam, przymiarkę robiłam,kogo by tu wskazać na przyszłą mamę... padło na Ciebie,,, jeżeli się nie pomyliłam serdecznie gratuluje
nigdy bym się nie zamieniła z mężem tą przyjemnością..wszystkim ale nie tym stanem;)) ciąża to cos najwspanialszego , tego uczucia nie da się porównać z niczym innym :) a Tobie mamo rózyczki serdecznie gratuluje ;)pozdrawiam cieplutko makusia
No ja nie wiem....ale jakos mnie temat nie rzuca na kolana: pierwszy przypadek to zwykla pomylka, drugi to dzis mezczyzna ktory sie jednk urodzil i dojrzal jako kobieta. Chcac zmienic plec (to zagadnienie zupelnie inne: problem ludzi bedacych "w glowie" innoplciowymi niz fizycznie) postanowil zachowac macice aby moc przezy ciaze.Moze to zyczenie samolubne, przyznaje i w Niemczech na pryklad legalnie niewykonalne jednak ma ono tylko polowicznie cos wspolnego z mezczyzna w ciazy. Mezczyzna w pelnym tego slowa znaczeniu. Czysto teoretycznie mozliwym jest aby mezczyzna byl w ciazy. O ile zarodek umiesci sie operacyjnie w jego powlokch brzusznych (tak by one spelnily role macicy) i podawac bedzie przez cala ciaze homony. Jako komedia swietnie odegrane swego czasu przez Arnolda Schwarzenegera. Ale.. moze podeszlam zbyt rzeczowo a kamie chodzilo o ogolne rozweselenie. hyba jestem jkas niehumorzasta
Tak zescie sie zajely méskimi ciázami.... ze nie zauwazylyscie kolezanki przy nadzieji... ktorej juz zdazylam pogratulowac... Bedzie nowa dzidzia na WZ ;))) szukajcie..ktora to spodziewa sie bociana... :)
Jasne smakosiu.. ale ja jakas do tylu jestem... nie wiedzialam, ze macie taka fajna kawiarenke..... Zajrzalam do was.... ale ludziskow kupa... nie ma ani jednego miejsca siedzacego... kelner zalatany...... Bede musiala czesciej tam zagladac...
zródło
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/z-przyjemnoscia-informujemy-jest-pan-w-ciazy,1185749?source=rss
śmieszne...ale może by było dobrze, w końcu panowie ...trzymajcie się ... może zła diagnoza spowodowana po naciśnięciu przez pracownika niewłaściwego klawisza okaże się w przyszłości prawdą, wszystko co jest niemożliwe teraz może być w przyszłości możliwe.
to by się działo oj by się działo.
Wyobrażacie sobie mężczyzn spacerujących ulicami w odpowiednich tuniczkach ciążowych, ich humory, grymasy, zachcianki i ta ich duma " jestem w ciąży". Wiem,że ten mój wątek wywoła na twarzach uśmiech...ale co by było gdyby.... a co z nami kobietami...pofantazjować można
pozdrawiam kamaxyz
hahah :) a karmienie piersia??? hahahah
Bodek! to wtedy i piersi rosną!
Najpierw rosna do gory, a potem wisza do,,,,hahahaha
No co Ty, tineczka..jak sie podloge czesto myje to nie wisza :)
hehehehe, spadaja,,,,,do podlogi,,,,,,,:)
Hahahaha, my sie bardzo ucieszymy:)))) Nigdy wiecej hemorojdow po ciazach:)))))
Amerykanin, który przyszedł na świat jako kobieta, ale poddał się operacji zmiany płci, urodził zdrową córkę - podał w czwartek wieczorem portal BBC.
34-letni Thomas Beatie, o którego ciąży od kwietnia rozpisywały się światowe media, przeszedł operację usunięcia piersi i kurację hormonalną, ale zachował żeńskie narządy płciowe. Zapłodnienie było możliwe dzięki anonimowemu dawcy.
Zarówno Beatie jak i jego córka czują się dobrze. Przebywają w szpitalu w Bend w stanie Oregon. Poród odbył się w niedzielę; według niektórych źródeł przebiegł naturalnie, a według innych konieczne było cesarskie cięcie.
Beatie - wcześniej Tracy Lagondin - zmienił płeć, gdy miał ok. 20 lat. W programie Oprah Winfrey wyjaśnił, że postanowił zachować żeńskie narządy płciowe, ponieważ pewnego dnia chciał mieć dziecko.
Od pięciu lat ma żonę Nancy.
zródło Wiaiadomości WP 2008.07.04
hihi, to jest ONA, i moze hemorojdy nie przerazily,,,,,
Bardzo bym chciała, żeby moj kochany mezus byl w ciazy zamiast mnie:) ale to nie realne, a faceci i tak maja swoje zachcianki:) i humorki,nie musza byc w ciazy.
Slyszycie co tu za wiadomosc?? Nasza Mama Rozyczki..ma nowy páczek :) swietnie, gratuluje z calego serca :) :*
Dzieki Glumando,mysle ze jeszcze nie zapomnialam byc mama:))
eh przyznaje sie bez bicia ze jeszce nie gratulowalam co wiec czynie z wielka radoscia bo to wspaniala wiadomosc.Mysle ze i rozyczka juz sie cieszy! Zdrowka zycze!
tropem raczej wskazówkąGlumandii szukałam, przymiarkę robiłam,kogo by tu wskazać na przyszłą mamę...
padło na Ciebie,,,
jeżeli się nie pomyliłam serdecznie gratuluje
nigdy bym się nie zamieniła z mężem tą przyjemnością..wszystkim ale nie tym stanem;)) ciąża to cos najwspanialszego , tego uczucia nie da się porównać z niczym innym :) a Tobie mamo rózyczki serdecznie gratuluje ;)pozdrawiam cieplutko makusia
Dziekuje bardzo:)
szczerze gratuluję Mamo Różyczki to cud natury naprawdę szczerze gratuluję
a czy widaomo już? chłopak czy dziewzynka
pozdrawiam kamaxyz
Ale.. moze podeszlam zbyt rzeczowo a kamie chodzilo o ogolne rozweselenie
Dorotko ....nie jesteś humorzasta
a mnie chodziło głównie o ogólne rozweselenie 
dzięki trfaiłaś w10 jak bum cyk cyk
no i jak z tymi ciążami?
Tak zescie sie zajely méskimi ciázami.... ze nie zauwazylyscie kolezanki przy nadzieji... ktorej juz zdazylam pogratulowac... Bedzie nowa dzidzia na WZ ;))) szukajcie..ktora to spodziewa sie bociana... :)
Ja znalazłam
A moje gratulacje są w "kawiarence". Dobre miejsce, nie? Przy kawie i herbacie fajnie jest się podzielić miłymi wieściami
Jasne smakosiu.. ale ja jakas do tylu jestem... nie wiedzialam, ze macie taka fajna kawiarenke..... Zajrzalam do was.... ale ludziskow kupa...
nie ma ani jednego miejsca siedzacego... kelner zalatany...
... Bede musiala czesciej tam zagladac...
Rano luźniej
To do "zobaczenia"
Hm... a kto tego pana zaplodnil?????? I jak????
Pszczolki... hihi ;))