Faktycznie prawdziwek - olbrzym. Gratulacje dla teściowej. A córka widać cała szczęśliwa. To zdjęcie będzie z pewnością przechowywała przez całe życie.
Ależ piękny okaz !!!! To ciekawe co teraz z nim zrobi teściowa: ususzy...zjecie na obiad.....?! Co do wagi to powiedziałabym że to OLBRZYM RZADKO SPOTYKANY. Pozdrawiam Cię Basiu.Martynka bardzo ładnie się usmiecha :-)))
Wow, jaki Grzyb :) A zdjęcie Malutkiej Grzybiarki - przeurocze :) Danuta Rinn by zaśpiewała "Gdzie te ... grzyby, gdzie ? Nie ma , nie ma , nie ma...." :)))))))))
Dzisiaj moja teściowa przywiozła z lasu prawdziwka. Wspaniały, zdrowy i ogromny okaz. :D
Na zdjęciu trzyma go moja córcia. :D
Zwróćcie uwagę na wagę grzybka I jak Wam się podoba?
O matko!!! jaki wielki i piękny grzyb,uwielbiam zbierać grzyby.:)
No to Ci się trafił olbrzym!!! Piękny okaz a córcia, śliczna z resztą, wygląda jakby trzymała parasol!!
Faktycznie prawdziwek - olbrzym. Gratulacje dla teściowej. A córka widać cała szczęśliwa. To zdjęcie będzie z pewnością przechowywała przez całe życie.
Ależ piękny okaz !!!! To ciekawe co teraz z nim zrobi teściowa: ususzy...zjecie na obiad.....?! Co do wagi to powiedziałabym że to OLBRZYM RZADKO SPOTYKANY. Pozdrawiam Cię Basiu.Martynka bardzo ładnie się usmiecha :-)))
No niezle..mozna dostac przy nim manii mniejszosci ;))) Gratulacje :)
Roześmiane oczy córci,jak nic są konkurencją dla prawdziwka.Ostatnio jak pamiętam takie grzyby pokazywał Wicherek w prognozie pogody.
Córcia urocza :-)) a co do grzybów, to TAKIE grzybki, to mogłabym zbierać :-))
NO to ci GRZYB......a co zniego zmajstrujesz?
Grzybek zostanie pokrojony i wyląduje w sałatce grzybowej na zimę Choć powiem, że szkoda go ruszać. :D
Niezły okaz:) A córcię masz prześliczną. Pozdrawiam
Wow, jaki Grzyb :) A zdjęcie Malutkiej Grzybiarki - przeurocze :)
Danuta Rinn by zaśpiewała "Gdzie te ... grzyby, gdzie ? Nie ma , nie ma , nie ma...." :)))))))))
Prawdziwek piękny a ten drugi w tle jeszcze piękniejszy!
No piękny!
śliczny...a córcia ..wspaniała
jakie piekne malenstwo :):):):):)
cudny malutki i zgrabniutki grzybek :)
mam nadzieje ze bedzie smakowal :):):):):)
piekna sztuka :)