Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Kiełbasa a opakowanie

  • Autor: Lusy Data: 2008-10-02 12:28:22

    Czy macie jakiś dobry , sprawdzony sposób na ściąganie skórki z wędlin , takich dobrze podsuszanych. Jak zrywam skorkę to razem z nią schodzi wędlina.

  • Autor: lajan Data: 2008-10-02 18:23:43

    Zapłacone? Zapłacone, zjadam w całości.

  • Autor: tineczka Data: 2008-10-02 19:34:04

    No pewnie, po co placic za odrzuty:)))

  • Autor: Lusy Data: 2008-10-03 07:01:30

    Nio tak, takie w prawdziwym flaku to oczywiście zjadam w całości. Mi chodzi o takie  , że ta skórka rwie się jak papier.

  • Autor: tineczka Data: 2008-10-03 09:44:59

    Lusy, ja nie jem kielbas i nie mam pojecia co z tym fantem zrobic:) Myslalam , ze wszystkie sa robione w prawdziwych flakach:)

  • Autor: Lusy Data: 2008-10-03 11:11:48

    No właśnie, że nie są .To są te z rodzaju drobiowych podsuszanych .Jak mam zerwać skórkę , to mnie skręcowywuje

  • Autor: Mama Rozyczki Data: 2008-10-03 19:00:17

    Kupuje tez podobna kielbase drobiowa,z niej tez trudno schodzi skorka,dlatego najpierw cieniutko kroje na maszynie ,nastepnie z kazdego plasterka sciagam skorke.

  • Autor: smakosia Data: 2008-10-03 19:24:28

    To chyba jest najlepszy sposób. Może też nie do końca idealny,ale co poradzić...taki urok tych suchych kiełbas

Przejdź do pełnej wersji serwisu