Użytkownik edziakalitowa napisał w wiadomości: > Dostałam takie cudo , czy ktoś wie co można w tym robić . Czytałam ,że > świetnie się w nim robi bigos czy gołąbki .A co jeszcze ????
A co to takiego?Jesli to cos wrodzaju szybkowaru,to tez mam i robie w niem tylko zupy,bo za bardzo nie wiem co.Ale moze ktos bedzie wiecej wiedzial?Pozdrawiam:)
Dokladnie tak, bigos i golabki robie zawsze w slow cooker, chociaz przyznam, ze moj nie jest w pelni wykorzystany ;) Ponoc mozna robic w nim wszystko co wymaga powolnego dlugiego gotowania. Zaleta tego ustrojstwa jest to, ze mozna go spokojnie nastawic i pojsc do kina czy tez po zakupy ;)) a nawet do pracy. Ja czesto tez wykorzystuje slow cooker do utrzymywania temperatury potraw jak mam gosci i nie chce latac do kuchni w celu podgrzewania.
Slow cooker jest idealny na zimowe zupki, ja robie w nim chili, gulasze, a nawet ostatnio zrobilam golonke oraz sos pomidorowy do makaronu. Mozesz tez w nim robic dania jednogarnkowe. A co najlepsze, mozesz pozostawic (jak Marylka wspomniala) bez nadzoru...... ladujesz wszystkie skladniki do slow cookera pamietajac aby bylo okolo szklanki wody lub rosolu w skladnikach i hej....idz na zakupy hi hi. Powodzenia P.S> bede musiala w takim razie wstawic jakies przepisiki.
Dostałam takie cudo , czy ktoś wie co można w tym robić . Czytałam ,że świetnie się w nim robi bigos czy gołąbki .A co jeszcze ????
Użytkownik edziakalitowa napisał w wiadomości:

> Dostałam takie cudo , czy ktoś wie co można w tym robić . Czytałam ,że
> świetnie się w nim robi bigos czy gołąbki .A co jeszcze ????
A cóż to takiego i jak to wygląda?
Bahus
A co to takiego?Jesli to cos wrodzaju szybkowaru,to tez mam i robie w niem tylko zupy,bo za bardzo nie wiem co.Ale moze ktos bedzie wiecej wiedzial?Pozdrawiam:)
Dokladnie tak, bigos i golabki robie zawsze w slow cooker, chociaz przyznam, ze moj nie jest w pelni wykorzystany ;) Ponoc mozna robic w nim wszystko co wymaga powolnego dlugiego gotowania. Zaleta tego ustrojstwa jest to, ze mozna go spokojnie nastawic i pojsc do kina czy tez po zakupy ;)) a nawet do pracy. Ja czesto tez wykorzystuje slow cooker do utrzymywania temperatury potraw jak mam gosci i nie chce latac do kuchni w celu podgrzewania.
Świetna sprawa...muszę się rozejrzeć po sklepach. Bardzo by mi się takie "ustrojstwo" w kuchni przydało
Bahus
mam dokladnie taki model :):):):):)
mozna wszystko w tym gotowac:):):):)
bahus --- nie spotkales sie z tym jeszcze :) w sam raz dla leniuchow :):):):) albo dla ludzi zabieganych :)
czyli nadaje sie w sam raz dla mnie :)
Slow cooker jest idealny na zimowe zupki, ja robie w nim chili, gulasze, a nawet ostatnio zrobilam golonke oraz sos pomidorowy do makaronu. Mozesz tez w nim robic dania jednogarnkowe. A co najlepsze, mozesz pozostawic (jak Marylka wspomniala) bez nadzoru......
ladujesz wszystkie skladniki do slow cookera pamietajac aby bylo okolo szklanki wody lub rosolu w skladnikach i hej....idz na zakupy hi hi.
Powodzenia
P.S> bede musiala w takim razie wstawic jakies przepisiki.
wstaw Balbinko , wstaw wszystkie wypróbuje :)))