Bardzo proszę o interwencję. Pod przepisem do murzynka nutelli umieszczone są bardzo przykre komentarze pastry chef: http://wielkiezarcie.com/przepis.php?przepis=3185&offset=75 Sądzę, że nie wnoszą one niczego sensownego do przepisu i powinny być usunięte. Tym bardziej, że obrażają one autorkę i innych korzystających z przepisu. Dla jasności - nikt mnie nie prosił o interwencję, ale kiedyś znalazłam się w podobnej sytuacji i wiem, jak czuje się osoba obrzucona inwektywami. Dziękuję, Aleex.
Jestem zła na takiego typu złośliwe komentarze .Nutella nie przejmuj się pastry chef . Przecież masz dużo więcej pochwał za murzynka niż takich dłupich komentarzy.Nie chciałabym tego "szefa" od siedmiu boleści obraźliwie nazwać.Pozdrowienia .
Komentarze zawierające obraźliwe sformułowania zostały wykasowane. Gdyby sytuacja powtórzyła się, proszę o napisanie bezpośrednio do jednego z moderatorów.
Ja Ci nie polecam tej restauracji , skoro ten gość piecze murzynka z przepisu babci która może mieć ok 100 lat , to ciekawe czego zamiast kakao dodawała do ciasta
Bardzo proszę o interwencję. Pod przepisem do murzynka nutelli umieszczone są bardzo przykre komentarze pastry chef:
http://wielkiezarcie.com/przepis.php?przepis=3185&offset=75
Sądzę, że nie wnoszą one niczego sensownego do przepisu i powinny być usunięte. Tym bardziej, że obrażają one autorkę i innych korzystających z przepisu. Dla jasności - nikt mnie nie prosił o interwencję, ale kiedyś znalazłam się w podobnej sytuacji i wiem, jak czuje się osoba obrzucona inwektywami.
Dziękuję, Aleex.
link aktywny
Jestem zła na takiego typu złośliwe komentarze .Nutella nie przejmuj się pastry chef . Przecież masz dużo więcej pochwał za murzynka niż takich dłupich komentarzy.Nie chciałabym tego "szefa" od siedmiu boleści obraźliwie nazwać.Pozdrowienia .
Komentarze zawierające obraźliwe sformułowania zostały wykasowane.
Gdyby sytuacja powtórzyła się, proszę o napisanie bezpośrednio do jednego z moderatorów.
pozdrawiam
Dziękuję.
Mam prośbę - macie może namiary na restaurację, gdzie nasz "znakomity" pastry chef na kuchni pracuje? Nie chciałabym tam przez przypadek trafić...
Ja Ci nie polecam tej restauracji , skoro ten gość piecze murzynka z przepisu babci która może mieć ok 100 lat , to ciekawe czego zamiast kakao dodawała do ciasta